Hrvatski laburisti - Stranka rada

Koljite se i gložite!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 23 Feb 2014, 22:34

miky0 » wrote:
E i onda, sta ti mislis za ciji bi interes lesar vodija drzavu?
..pa ako ti ne znas, kako ce on ili neko drugi.. neki nelaburist znat? :D

miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 23 Feb 2014, 22:38

Pero » wrote: Ne znam - ti si laburist, ja nisam. Npr. u vlastitom interesu - to je najjednostavnije i oprobano u zadnjih 20 i nešto godina? U interesu radnika? U interesu nezaposlenih? U interesu penzića? U interesu kapitala (svejedno mi je domaćeg ili stranog)? U interesu laburista? Valjda ste nešto odlučili, budući su sve to nabrojano konfliktni interesi. :D
Za pocetak procitaj sve prijedloge laburista, upucenih saboru.
Pero

Post 23 Feb 2014, 22:43

miky0 » wrote:
Daj mi link, najpoznatije su mi gaće na štapu. :D A ne bi ti to sublimirao u jednu undinu plahticu. :zubo:
karambol

Post 23 Feb 2014, 22:43

miky0 » wrote:
Sto mislite o Lesaru kao novom premijeru, i njegovoj vladi jos uvijek nepoznatih ljudi?

:unda:
Ne znam, ne znam...prvo što me zbunjuje kod njih je naziv. Mislim si, laburisti, što je to? Što prosječan penzić može iz toga iščitati? Koje značenje to ima nekom penziću koji čita večernjak ili slobodnu?
Stranka rada...kao i stranka umirovljenika...kakve su to stranke? Potpuno lišene ideologije, barem ih ja tako vidim. Priklanjaju se ovi mrvljenici onome tko je na vlasti. Koaliraju sa svakim tko im obeća nešto. Pogotovo, ako Hrelji da 10 piva svaki dan da ne mora piti vodu jer mu prijeti smrtna ura ostane li, jadan, na prostoj vodi...
Labiristi iliti stranka rada...Ne vidim Lesara kao premijera jer mislim da nema love, utjecaja, a niti glasački stroj. Mislim da će do kraja ostati na margini opozicije privlačeći pažnju akcijama poput ove zadnje s gaćama na štapu. I to će ga činiti simpatičnim, povremenim, ajmo reći pučkim tribunom jer se mnogima sviđa ta vrsta "kuraže" i duhovitosti.
Iskreno i ja bih se za takvu plaću i penziju bavio tom vrstom populizma trudeći si sačuvati udobnost vječnog oporbenjaka.
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 22:46

miky0 » wrote:
:rofl:

to kao da si nekom rekao..najprije procitaj bibliju pa vjeruj u boga. ili.. najprije pogledaj reklamu kokakole, pa je onda popij. :D

..ti..sta ti mislis za ciji interes bi lesar vodio drzavu. kakve sada sluzbene fakin stranice, jes ti pri sebi? pa ko ce to citat? ko to uopce i zasto cita?
nije valjda da sa sobom uvijek imas laburisticki bukvar, memento ili vadamekum i da kad ne sto ne znas, onda izvadis taj bukvar i procitas sta ces mislit i sta ces rec? :D
Beau

Post 23 Feb 2014, 22:48

karambol wrote:
Ne znam, ne znam...prvo što me zbunjuje kod njih je naziv. Mislim si, laburisti, što je to? Što prosječan penzić može iz toga iščitati? Koje značenje to ima nekom penziću koji čita večernjak ili slobodnu?
Stranka rada...kao i stranka umirovljenika...kakve su to stranke? Potpuno lišene ideologije, barem ih ja tako vidim. Priklanjaju se ovi mrvljenici onome tko je na vlasti. Koaliraju sa svakim tko im obeća nešto. Pogotovo, ako Hrelji da 10 piva svaki dan da ne mora piti vodu jer mu prijeti smrtna ura ostane li, jadan, na prostoj vodi...
Labiristi iliti stranka rada...Ne vidim Lesara kao premijera jer mislim da nema love, utjecaja, a niti glasački stroj. Mislim da će do kraja ostati na margini opozicije privlačeći pažnju akcijama poput ove zadnje s gaćama na štapu. I to će ga činiti simpatičnim, povremenim, ajmo reći pučkim tribunom jer se mnogima sviđa ta vrsta "kuraže" i duhovitosti.
Iskreno i ja bih se za takvu plaću i penziju bavio tom vrstom populizma trudeći si sačuvati udobnost vječnog oporbenjaka.
Ovo :top:
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 23:04

karambol » wrote:
ukratko dobro ocrtano.. :D
pa slazem se uglavnom, ali treba zaboravit ni odnos ponude i potraznje, tj profil, segment kojem se lesar obraca ili nisa biracka.
nije dobar primjer, nije cjelovit, ali nekako da pojednostavnim, u ovakvim kretanjima, pola milijuna nezaposlenih je njegovo potencijalno biracko tijelo. lesaru najvise glasova moze donijet kriza ovakva neka, jedino na tom valu on moze nekako znacajnije isplivat, prec neku tu magicnu politcku crtu, prekoracit je.. a to mi je ono, sumnjiva pozicija, iskoristavalacka, ok, kao i ostale, ali.. kazem, nije bas za potcjenjivanje. :kokice:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 23 Feb 2014, 23:22

Pa nabijem vas na kurac!
O čemu uopće onda pričamo ako Laburisti nemaju šanse jer su mali pa nemaju love?

Glasajte za jebeni SDP ili usrani HDZ i to je to!

Pizde jedne šugave, fuj vas budi!

Ja nisam Laburist, ali sam glaso za njih. I vidi vraga, za razliku od vas drkadžija, ja sam svojim malenim glasom doprinio da se ETABLIRA NOVA PARLAMENTARNA STRANKA! I sad, umjesto hrvatske šupčine pomisle: "Jebatibokmater, pa može se, ne moramo glasati samo za HDZ/SDP & njihove prišupke!" - ništa od toga. Jer Lesar, kao, nema šanse dobiti više glasova od mastodonata. Pa normalno da nema kad ste obične pizdurine!

Ja ću na sljedećim izborima glasati ili za Lesara ili za Holicu ( :klopa: ).
I boli me kurac za te ulitane legende da nemaju šanse.
Vi, mrtvaci & mrtva puhala - vi ste ti koji sa svojim okoštalim mozgovima više nemate šanse!

Vi, koji ćete glasati za SDP, niste ništa bolji od onih koji će glasati za HDZ. Jer u principu ćete djelovati podjednako štetno.
Jebo vas kurac, ima stranaka koje biste mogli poduprijeti, skinite se više s tih domaćih izdajnika i sluga trulog Zapada.

Ako niste primijetili, Evropa je na samrti, jebem ti narod koji razjebe solidan čamac da bi se ukrcao na tonući Titanik...
MightyMe

Post 23 Feb 2014, 23:52

karambol » wrote:
Ne nužno. Laburisti trebaju još samo malo narast, tako da ni jedni ni drugi ne uspiju formirat parlamentarnu većinu. Tada će, u svakom scenariju, pokazat pravo lice. Tako da ako zaseru stvar, u idućem sazivu ih nema pošto im biračko tijelo nije istih karakteristika kao i ovima drugima.
HSS ima nekakvo ime pa pogledaj di su sad.
miky0
ST Leader

Post 24 Feb 2014, 07:55

..a unda » wrote: ..pa ako ti ne znas, kako ce on ili neko drugi.. neki nelaburist znat? :D
Ajmo bit iskreni i posteno brutalni do kraja.

Jesu li laburisti jedni od rijetkih u saboru koji govore o losem nacinu (zoki) vodjenja drzave? Jesu.

Jesu li laburisti jedini koji u saboru zastupaju interese radnika? Jesu.

Jesu li to pitanja koja bi morala zanimat obicnog gradjanina propale drzave? Jesu.

Iz ovih vrlo kratkih crtica je meni u ovom trenutku jasno cije interese misli zastupat.

I tebi bi trebali bit jasni, pogotovo kad zastupas interese zokija eM :lol:
miky0
ST Leader

Post 24 Feb 2014, 08:01

Pero » wrote: Daj mi link, najpoznatije su mi gaće na štapu. :D A ne bi ti to sublimirao u jednu undinu plahticu. :zubo:
Evo ti link na stranku, ima svega, pa izvoli citat.

www.laburisti.com/

Ja i da hocu, ne mogu pisat undinim nacinom, jer bi ispalija na zivce. Njegove plahte niti imam zivaca citat :cerek:
miky0
ST Leader

Post 24 Feb 2014, 08:13

karambol » wrote:
O strankama ideologija...su bitne, komu?, zasto? i sto su korisnog doprinjele u 23 godine samostalnosti? :gaah:

O stranci rada, laburistima...su tu da zastupaju interese radnika, kad vec to ne zele dva krila zlocinacke organizacije, hdz&sdp.

Uspiredba sa strankom umirivljenika ne stoji, jer se hrelja udomacio i kod sanadera, i kod zokija. Lesar je bio clan hns, pa je otisao iz stranke, a mogao je isto tako prisustvovat vladi, ibit lijepo uhljebljen poput vladsjucih uhljebljenika.

Ali ne, on se distancirao, osnvao je svoju stranku, otisao u oporbu, ne zeleci koalirat s nikim, davajuci prijedloge za koje smatra da su korisni i potrebni, ali ne, to je populizam :facepalm:

Ljudi, jeli vam neugodno sto zastupate interese najvecih peraca mozgova, hdza&sdpa?
miky0
ST Leader

Post 24 Feb 2014, 08:17

Beau » wrote: Ovo :top:
Aj kad vec podrzavaz karambolove nebuloze, sto ti konkretno smeta kod laburista, a da ti ne smeta kos zokija? Aj, bas me zanima :ne zna:
miky0
ST Leader

Post 24 Feb 2014, 08:20

judolino » wrote:Pa nabijem vas na kurac!
O čemu uopće onda pričamo ako Laburisti nemaju šanse jer su mali pa nemaju love?

Ja nisam Laburist, ali sam glaso za njih. I vidi vraga, za razliku od vas drkadžija, ja sam svojim malenim glasom doprinio da se ETABLIRA NOVA PARLAMENTARNA STRANKA! I sad, umjesto hrvatske šupčine pomisle: "Jebatibokmater, pa može se, ne moramo glasati samo za HDZ/SDP & njihove prišupke!" - ništa od toga. Jer Lesar, kao, nema šanse dobiti više glasova od mastodonata. Pa normalno da nema kad ste obične pizdurine!

Vi, mrtvaci & mrtva puhala - vi ste ti koji sa svojim okoštalim mozgovima više nemate šanse!

Vi, koji ćete glasati za SDP, niste ništa bolji od onih koji će glasati za HDZ. Jer u principu ćete djelovati podjednako štetno.
Jebo vas kurac, ima stranaka koje biste mogli poduprijeti, skinite se više s tih domaćih izdajnika i sluga trulog Zapada.

Ako niste primijetili, Evropa je na samrti, jebem ti narod koji razjebe solidan čamac da bi se ukrcao na tonući Titanik...
Upravo to :S
miky0
ST Leader

Post 24 Feb 2014, 08:25

MightyMe » wrote:
Ne nužno. Laburisti trebaju još samo malo narast, tako da ni jedni ni drugi ne uspiju formirat parlamentarnu većinu. Tada će, u svakom scenariju, pokazat pravo lice. Tako da ako zaseru stvar, u idućem sazivu ih nema pošto im biračko tijelo nije istih karakteristika kao i ovima drugima.
HSS ima nekakvo ime pa pogledaj di su sad.
Sto se ovog tice, da sam ja lesar, i kad bi stvarno bila situacija da jedni od veleizdajnika ne mogu sami formirat vladu, ja bi koalirao s jednima pod uvjetima ocuvanja nacionalnih interesa. Posto ni jedna stranka nase uvjete ne bi prihvatila, tada RH ne bi imala vecinsku vladu, osim ako ne bi koalirali sdp&hdz.

Osobnog sam misljenja da laburisti ne moraju koalirat s nikim, jer inace sve smatram malim zlocinackim organizacijama koje bi jednog dana trebalo ugasit.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 24 Feb 2014, 09:13

judolino » wrote:Pa nabijem vas na kurac!

:top:

jebo ih taj kmetovski samo hdz/sdp mentalitet kojeg nameću mediji
a zna se u čijim su oni rukama...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Beau

Post 24 Feb 2014, 09:20

miky0 » wrote:
Aj kad vec podrzavaz karambolove nebuloze, sto ti konkretno smeta kod laburista, a da ti ne smeta kos zokija? Aj, bas me zanima :ne zna:
uh.. ne znam oću li se dobro izrazit i objasnit :zubo:

kao prvo, nervira me baš to 'stranka rada'. ne naziv laburisti, briga me za to, nego baš ta ideja stranke rada.
u današnja kapitalistička vremena to mi zvuči u najmanju ruku staromodno, neuvjerljivo, da ne kažem populistički :zubo:
vjerovati da će se rad vrednovati na način iz nekih bivših, romantičnih vremena.. ne znam baš :ne zna:
i baš to što karambol kaže, kao stranka umirovljenika. kome čemu šta kako za koga... :ne zna:

sam lesar mi je neki čangrizav tip. imam osjećaj da se vječito duri, kao nekad budiša, i doživljava kao žrtvu. svi su protiv mene a ja jedini pošten.
nema mi energiju, duh. mislim da kao premijer ne bi napravio puno osim trkeljao :o
ako su račanu i zokiju spočitavali neodlučnost i neimanje muda da donosi odluke i rezove, mislim da bi lesar bio još stoput gori po tom pitanju.

vidim ga kao vječitu oporbu, nije od neke prave akcije i djelovanja, već samo prigovara patničkog izraza lica :zubo:
riječju, neuvjerljiv mi je. teško bi mu dala glas...

i zašto je predložio smanjenje plaće baš 21%?
to je previše, znao je da neće bit prihvaćeno. trebalo je do 15%
Beau

Post 24 Feb 2014, 09:34

i štela sam još samo reć da i ovo što đudolino govori ima mjesta. itekako.
kužim njegovu ogorčenost :zubo:

ja bih volila da se pojavi netko treći kome bih vjerovala više od ovih. samo eto, žao mi je što dragutin lesar nije taj :o
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 09:39

Beau » wrote: uh.. ne znam oću li se dobro izrazit i objasnit :zubo:

..
..ma ti si luda, cega se ti bojis? da se dobro ne izrazis? pa jel ti vidis sta je ovo? ..samo ti pici i drvi, bez brige, garantiram ti da ces se dobro izrazit i objasnit.. :D :D
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 09:41

Beau » wrote:.. samo eto, žao mi je što dragutin lesar nije taj :o
..ali lesar je taj. on je taj. on zna. pise u knjizama da je on taj. :) ..proslo je vrijeme laznih proroka.. :) ..lesar ce otkupit nase grijehe. :)

..i lesar rece.. podjite za mnom, ucinit cu vas ribarima ljudi u moru nezaposlenih. :)

:D
karambol

Post 24 Feb 2014, 09:46

Beau » wrote:i štela sam još samo reć da i ovo što đudolino govori ima mjesta. itekako.
kužim njegovu ogorčenost :zubo:

ja bih volila da se pojavi netko treći kome bih vjerovala više od ovih. samo eto, žao mi je što dragutin lesar nije taj :o
Da ti vratim... :top: :D

Ne navijam za nikoga. Pitao si kaj mislim o Lesaru i ja sam ti rekao, a ti me spucaš u sdp/hdz lovere. Jok, buraz...Ovo što Majti i Unda kažu....možda bi mogli isplivati na valu glasova koje bi pobrali u određenim okolnostima. No, moje je mišljenje da Lesar nema "tehničku" podršku niti dobro gorivo za taj neki politički uzlet u orbitu vladajućih. Razlog tome je, po meni, taj nedostatak karizme koju vođe obično znaju pravovremeno istaknuti i taj osjećaj koji imam o njemu - da mu je sasvim ugodno u poziciji koju sada ima.
Možda i ima ambiciju zasjesti u premijersku fotelju, ali za to mu nije dovoljno imati određeni broj glasova već dobro uštiman stroj koji će ga tamo instalirati.
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 09:47

Euklid » wrote:
:top:

jebo ih taj kmetovski samo hdz/sdp mentalitet kojeg nameću mediji
a zna se u čijim su oni rukama...
..ko? mediji, ja, indeks?..ko?

..daj, reci, a u cijim si ti rukama tako slobodan, poduci nas kmetstvo.. izbavi nas.. :kokice:

karambol

Post 24 Feb 2014, 09:54

..a unda » wrote: ..ko? mediji, ja, indeks?..ko?

..daj, reci, a u cijim si ti rukama tako slobodan, poduci nas kmetstvo.. izbavi nas.. :kokice:

"Kad se ljudi bore za svoju slobodu, rijetko dobivaju za svoju pobjedu bilo što drugo do li nove gospodare"

:zubo:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 24 Feb 2014, 10:02

karambol » wrote:

"Kad se ljudi bore za svoju slobodu, rijetko dobivaju za svoju pobjedu bilo što drugo do li nove gospodare"

:zubo:
Koja glupa parola :facepalm:

Da je tako još bismo živjeli u robovlasničkom sustavu.

Nikad se niko ne bi izborio za slobodu, žene za pravo glasa, pederi za ljudska prava, pingvini za pravo na ribu...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Beau

Post 24 Feb 2014, 10:06

..a unda » wrote: ..ma ti si luda, cega se ti bojis? da se dobro ne izrazis? pa jel ti vidis sta je ovo? ..samo ti pici i drvi, bez brige, garantiram ti da ces se dobro izrazit i objasnit.. :D :D
:rofl:
  • Information