Hrvatski laburisti - Stranka rada

Koljite se i gložite!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 24 Feb 2014, 11:55

Euklid » wrote:
čak i takvi bi garant bili bolji od ovih nesretnika koje podržavaš... :rofl: :rofl:
nemas ti pojma sta ja podrzavam, ali ni ne ocekuje se da znas.. :D

je, svi bi bili bolji. cak bi i ti bio bolji. ma naravno, znamo, ajde.. sta ides okolo, kazi odmah ja bih bio bolji.. :D

..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 12:00

karambol » wrote:
..
To što ti misliš da bih se trebao složiti s tobom...je tvoj problem. :zubo:
..ma ne misli on to, ali sta ga kosta nagovarat, al ce mu doc zulj na jezik, tj na tipkovnicki prstic. a ako i dodje, to je mala zrtva za ovaj napaceni narod.. :D
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 12:03

Euklid » wrote:
Ako ništa drugo slobodan sam otići negdje gdje slobode ima više ili je bar mogućnost izbora veća.
Slobodan sam, recimo, otvoriti svoju firmu i izrabljivati ovakve kmetove poput tebe koji ne vide dalje od svog gospodara i zahvalno laju na svaku koščicu koju im dobaci :vidiga:
eto, vidis.. sad bi ti za mene trebao bit bolji gospodar od nekog drugog? i opet isto, ti ces ostas slobodan, a ja cu i dalje imat gospodara.
super ti je to stanje svijesti. imas li jos koje? :kokice:

:D
Beau

Post 24 Feb 2014, 12:13

miky0 » wrote:
O sta nam se dama raspizdila :giggle: btw, ti si pocela o tim nekakvim liderima :ne zna:

a ti mislio da to znači dizanje ruku u zrak 'imamo hrvacku', galamljenje i lupanje šakom o stol
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 24 Feb 2014, 12:17

A jeli mogu znat zasto cete glasat za zokija, a ne lesara, odnosno za sdp a ne za laburiste?
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 12:39

miky0 » wrote:A jeli mogu znat zasto cete glasat za zokija, a ne lesara, odnosno za sdp a ne za laburiste?
..a zasto bi ti to znao?..zasto bi ti to uopce htio znat? :D

jel tebe ko pitao zasto ti glasas za koga glasas? pusti ljude da glasaju kako oce, kao sto ces i ti glasat, kao sto se i do sada stalno glasalo, pa evo..

odakle tebi da ce neko glasat za.. kako ti kazes zokija, a ne za.. kako ti kazes.. lesara? jel ti to malo ode u buducnost?
ko zna sta ce bit, ko zna ocemo uopce bit zivi.. jebate, ono.. :D
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 24 Feb 2014, 12:54

judolino » wrote:I šta, kurac, kome smeta taj naziv - Laburisti?
Baš je dobar potez, konačno jedna stranka koja u nazivu ima samo jednu riječ, za razliku od standardnih xyH ili Hxy. Pun kurac narodu više tih hrvatskih stranaka i stranaka Hrvatske. Pa nek se zovu i Pokemoni, kakve veze?
Kak su se trebali nazvat? Stranka rada WD-40?

Zamišljam Undu osamdesetih godina u knjižari.
- Dobar dan, ima li kakvih novih ploča?
- Evo, baš smo dobili Sunčanu stranu ulice, ide ko alva.
- Daj da vidim. Azra? Hmmm... To su neki Turci. Daj ti rađe meni, majstore, Srebrna krila. Em što letu, em što sijaju, to je grupa, jebeš ti tamo neke Turke...
Smeta, smeta... ovu ekipicu koja glasa za HRAST
pa im smetaju laburisti... :giggle:
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 13:01

Euklid » wrote:
Smeta, smeta... ovu ekipicu koja glasa za HRAST
pa im smetaju laburisti... :giggle:
..sta fali hrastu? il ne mislis da bi i hrast bio bolji od ovih? :kokice:

jes i ti laburistican? :kokice:

pa jebate, osnujte ovdje podruznicu. miki nek vas vodi, ti i judolino ga slijedite.. :D
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 13:09

..a unda » wrote: ..sta fali hrastu?
tebi izgleda ništa... čim pitaš uopće i čim ti kod laburista smeta već i sami naziv... :giggle: :giggle:
..a unda » wrote: jes i ti laburistican? :kokice:

pa jebate, osnujte ovdje podruznicu. miki nek vas vodi, ti i judolino ga slijedite.. :D
ja nisam

ali smeta nabacivanje blatom na njih od strane vas i hdz/sdp tabora

i to sve redom malo žešći argumenti

nije lesar kalibar (a Milanović kao je :rofl: :rofl: :rofl: )...
kakav im je to naziv...
truć, srać...

ako ništa treba im čestitati jer su pokazali da se pored hdz/sdp mašinerije može pronaći prostor za djelovanje i uspjeh na izborima...
karambol

Post 24 Feb 2014, 13:10

miky0 » wrote:Sto mislite o Lesaru kao novom premijeru, i njegovoj vladi jos uvijek nepoznatih ljudi?

P.S.Unda, ne trolaj :unda:
judolino wrote:Ma otkud vama uopće ideja da bi Lesar bio premijer?
Zašto bi šef stranke morao biti premijer? Kajgod.

Pa, eto...iz pitanja u uvodnom postu. :D
miky0 wrote:
Ma nisi ti meni odgovorio na postavljeno pitanje, vec si kritizirao moj stav o laburistima :ne zna:
Ti si fakat stvoren za lidera. Vidiš ono što drugi ne vide. :zubo:
visekratni klon

Post 24 Feb 2014, 13:21

..a unda » wrote: ..ma ti si luda, cega se ti bojis? da se dobro ne izrazis? pa jel ti vidis sta je ovo? ..samo ti pici i drvi, bez brige, garantiram ti da ces se dobro izrazit i objasnit.. :D :D
:S :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 13:47

Euklid » wrote:
tebi izgleda ništa... čim pitaš uopće i čim ti kod laburista smeta već i sami naziv... :giggle: :giggle:
di to pise da mi smeta? odakle ti to? iz stanja tvoje svijesti? :D

ali, jel tako da bi i hrast bio bolji od ovih? zasto izbjegavas odgovor? ocemo li sad opet o robovlasnistvu ili ces odmah skocit na bedepe ili na kmetove? :D

evo jedan test

..ova vlada je nekompetentna, socijalno neosjetljiva, nesposobna..

ko je to rekao?

a) markic
be) euklid
ce) karamarko
de) akademik rajner
ef) indeks babic
ge) bozanici
ha & co) ..svi navedeni, a ima ih jos, npr hadesbebe..ili hadedeesbe, kako li se vec zovu..

tocan odgovor nosi zabavnu glazbenu nagradu.. zovu me uuu li ce.. :cheer:

utjesna nagrada pice po izboru u kaficu..revolusijon el mierdo loco.. :D :D

ja nisam

ali smeta nabacivanje blatom na njih od strane vas i hdz/sdp tabora

i to sve redom malo žešći argumenti

nije lesar kalibar (a Milanović kao je :rofl: :rofl: :rofl: )...
kakav im je to naziv...
truć, srać...

ako ništa treba im čestitati jer su pokazali da se pored hdz/sdp mašinerije može pronaći prostor za djelovanje i uspjeh na izborima...
pa ko se ovdje nabacuje blatom na njih? sta sad ti hoces..da laburisti imaju status zrtve? ono, toliko su jaki da se mora na njih blatom nabacivat? jaki su kolko im je i neprijatelj jak? :D
pa nemoj pretjerivat. mozda bi se i nabacivali blatom da se ima na sto, tj prije ces pogodit frakciju udruge krpitelja mreza ribarskih, nego njih. .:D

ti nisi? pa sta onda oces? politicki si empatican, sta? :D
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 13:57

..a unda » wrote:
di to pise da mi smeta? odakle ti to? iz stanja tvoje svijesti?

ali, jel tako da bi i hrast bio bolji od ovih? zasto izbjegavas odgovor? ocemo li sad opet o robovlasnistvu ili ces odmah skocit na bedepe ili na kmetove?

evo jedan test

ko je to rekao?

a) markic
be) euklid
ce) karamarko
de) akademik rajner
ef) indeks babic
ge) bozanici
ha & co) ..svi navedeni, a ima ih jos, npr hadesbebe..ili hadedeesbe, kako li se vec zovu..

zaboravio si dodati još nekoliko zvučnih imena... npr. Dežulović, Ivančić, Lucić...

al to ti se ne uklapa u shemu koju si si unaprijed zacrtao

:giggle: :giggle:

..a unda » wrote:
pa ko se ovdje nabacuje blatom na njih? sta sad ti hoces..da laburisti imaju status zrtve? ono, toliko su jaki da se mora na njih blatom nabacivat? jaki su kolko im je i neprijatelj jak? :D
pa nemoj pretjerivat. mozda bi se i nabacivali blatom da se ima na sto, tj prije ces pogodit frakciju udruge krpitelja mreza ribarskih, nego njih. .:D

pa vidimo svi da se ekipica iz hdz/sdp stranke nabacuje blatom po Lesaru i laburistima

šta je? smeta vam što postoji neko ko vam može pomrsiti račune, vaše i vaših gospodara
joj kmetova, joj slugana...

miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 24 Feb 2014, 14:04

..a unda » wrote:
di to pise da mi smeta? odakle ti to? iz stanja tvoje svijesti? :D

ali, jel tako da bi i hrast bio bolji od ovih? zasto izbjegavas odgovor? ocemo li sad opet o robovlasnistvu ili ces odmah skocit na bedepe ili na kmetove? :D

evo jedan test

ko je to rekao?

a) markic
be) euklid
ce) karamarko
de) akademik rajner
ef) indeks babic
ge) bozanici

Ne valja ti anketa, pored renomiranih ekonomskopolitickih strucnjaka nisi naveo ni mene :bicedobro:

To je krnja anketa, koja navodi na netocnost informiranja.
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 14:08

Euklid » wrote:
zaboravio si dodati još nekoliko zvučnih imena... npr. Dežulović, Ivančić, Lucić...

al to ti se ne uklapa u shemu koju si si unaprijed zacrtao

dakle, dezulovic, lucic, ivancic.. oni svaki dan pisu da se radi o pljacki stoljeca, ko ludi ako svaki dan ne pisu o esdepeu. :D

ok, neka..ovo postaje sve ludje. :top: :D
dakle, i hrast bi po bio bolji? ili cemo o kmetovima? :D

pa vidimo svi da se ekipica iz hdz/sdp stranke nabacuje blatom po Lesaru i laburistima

šta je? smeta vam što postoji neko ko vam može pomrsiti račune, vaše i vaših gospodara
joj kmetova, joj slugana...

ma komu nama? :D ..sta sad smeta? stranka ili naziv? sve smeta? ..ti na ni na.. sumraka zona.. :D

ah, da, bas sam se pitao, evo ih..kmetovi.. sad ide bedepe, pa onda indeks.. jel imas uvijek siti slijed ili saras? :D

ko ce pomrsit? laburisti? kome? kako? cime? ..tobom? :D
..a kazem, sve je moguce u ovom drustvu, spiralu ludila je tesko predvidjet, ko zna na koju stranu ce se zavrtit, ali nije to uopce bitno, bitno je da je ludilo.. nikad ne znas sta se tu moze usicarit. :D

ma neka mrse, brate sestro, ako ne znaju nista drugo radit, neka mrse da se omrse.. :D
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 14:11

miky0 » wrote:
Ne valja ti anketa, pored renomiranih ekonomskopolitickih strucnjaka nisi naveo ni mene :bicedobro:

To je krnja anketa, koja navodi na netocnost informiranja.
ma ti si nad ovim. elita si. tvoje sfere su u nadsocijalnacionalizmu.. :zubo: :D
visekratni klon

Post 24 Feb 2014, 14:19

Kako smo došli do kmetova?

Ok, Euklide i Miki, zašto vi mislite da vi niste kmetovi? Molim ozbiljan odgovor. Vita jela zelen bor.
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 14:20

..a unda » wrote: dakle, dezulovic, lucic, ivancic.. oni svaki dan pisu da se radi o pljacki stoljeca, ko ludi ako svaki dan ne pisu o esdepeu.

ok, neka..ovo postaje sve ludje. :top:
dakle, i hrast bi po bio bolji? ili cemo o kmetovima?
Ali kad pišu pišu jako pohvalno o Milanoviću i ovoj vladi, jel... :misli:
Sigurno ih Kalamarko plaća, ako ne i Markićka a ne bi me čudilo ni da Vatikan stoji iza njih.
Jer svi koji nisu ezdepeovski apologete garant rade za desnicu...

:giggle: :giggle: :giggle:

..a unda » wrote: dakle, dezulovic, lucic, ivancic.. oni svaki dan pisu da se radi o pljacki stoljeca, ko ludi ako svaki dan ne pisu o esdepeu. :D

ok, neka..ovo postaje sve ludje. :top: :D
dakle, i hrast bi po bio bolji? ili cemo o kmetovima? :D

ma komu nama? :D ..sta sad smeta? stranka ili naziv? sve smeta? ..ti na ni na.. sumraka zona.. :D

ah, da, bas sam se pitao, evo ih..kmetovi.. sad ide bedepe, pa onda indeks.. jel imas uvijek siti slijed ili saras? :D

ko ce pomrsit? laburisti? kome? kako? cime? ..tobom? :D
..a kazem, sve je moguce u ovom drustvu, spiralu ludila je tesko predvidjet, ko zna na koju stranu ce se zavrtit, ali nije to uopce bitno, bitno je da je ludilo.. nikad ne znas sta se tu moze usicarit. :D

ma neka mrse, brate sestro, ako ne znaju nista drugo radit, neka mrse da se omrse.. :D
pa ludilo je ono što vama iz sdp/kradeze ekipe odgovara
zato ga i forsirate toliko
što luđe to bolje... jer onda možete nesmetano krasti...

jasno da vam uvođenje reda nikako ne bi odgovaralo :kava:
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 14:36

Euklid » wrote:
Ali kad pišu pišu jako pohvalno o Milanoviću i ovoj vladi, jel... :misli:
Sigurno ih Kalamarko plaća, ako ne i Markićka a ne bi me čudilo ni da Vatikan stoji iza njih.
Jer svi koji nisu ezdepeovski apologete garant rade za desnicu...

:giggle: :giggle: :giggle:
sigurno ih karamarko placa. a i vatikan.

jedino mi nije jasno cega su oni apologete, a cega ti? mislim, za njih znam sta misle i sta pisu, ali ne znam sta ti oces? i kako?
nije valjda da ti razumijes da oni govore isto sto i ti?
dezulovic je odavno rekao da se nema za koga ovdje borit i otisao pisat kod pavica, i to je ok, pametan potez, od neceg se mora zivjet ako nemas neku rentu.

a za koga se ti oces borit? mislim, za sto.. kako.. zasto? :D

jel ti ponavljas ono sto kaze viva ludez (o, kako je pametno to ime dato, sad se vidi i to opet..) ili sto kaze markicka? jel ti i markicka imate isti aktualni cilj? jel ti i viva ludez imate isti aktualni cilj? tj sta ti mislis, onom ko sa strane gleda ovo, stra ce se njemu cinit? ko je tu u misiji nekoj? ..ono, misija, kujis.. :)

pa ludilo je ono što vama iz sdp/kradeze ekipe odgovara
zato ga i forsirate toliko
što luđe to bolje... jer onda možete nesmetano krasti...

jasno da vam uvođenje reda nikako ne bi odgovaralo :kava:
:rofl:

..sto je najbolje, ti se ne zajebajes.. :rofl:

a, cuj, ono.. ti bi.. koji bi ti red? malo sam zaboravio? jel bilo ono..metak, otok, nacionalizacija? pravda ce odat. ..ako bude imala di. :D
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 14:50

visekratni klon » wrote:Kako smo došli do kmetova?

Ok, Euklide i Miki, zašto vi mislite da vi niste kmetovi? Molim ozbiljan odgovor. Vita jela zelen bor.
nista ne kuzis. nemaju oni sta mislit. radi se o stanju svijesti. :D

oni vide. oni znaju. mi ne znamo, ono kmetija, ofce. zamisli ti koja je to mudrost i ne samo politicka, govorit kmetovima da su kmetovi.
to je isto kao da ides opametit ludoga govoreci mu da je lud.. :D

jednostavno, euklid i miki znaju. imaju siru sliku i uvid od nas. i sigurni su u ono sto govore. njima su puzle slozene.
mi kmetija, nit znamo o cemu govore, nit znamo sta su puzle.. sta zna kmet. on samo mozda moze ic koji put nesto kao glasat, birat ili se dat nagovorit da ide na ulice umjesto nagovaratelja. :tuzni:

visekratni klon

Post 24 Feb 2014, 15:03

Ako vas zanima kako će završiti ova epopeja... Hoće li Euklid i Miki uspjeti dozvati kmetove svijesti, hoće li ih nagovoriti da idu na ulice, hoće li ih prikloniti laborantima, laburistima, čemu već, hoće li i sami skinuti gaće pa ih pronijeti ulicom na štapu vičući - Evo mene Lesare, za slobodu i za dom i najvažnije od svega, hoće li revolucija Il Mierdo loco uspjeti... ostanite s nama i u sljedećoj epizodi.

Višekratni kmet.
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 15:14

no ćemo ići ulicom i vikat: Viva Milanović, Viva Linić, Viva novi porezi,
živjela nova birokracija, živjele nove vladine Agencije, mašala novi Audiji...

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
visekratni klon

Post 24 Feb 2014, 15:17

Euklid » wrote:no ćemo ići ulicom i vikat: Viva Milanović, Viva Linić, Viva novi porezi,
živjela nova birokracija, živjele nove vladine Agencije, mašala novi Audiji...

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Da Karamarkići daju neki certifikat za najvjernijeg promotora, ti i miki bi dijelili prvo mjesto, još bi se čupali ovdje za lentu. :giggle:
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 15:23

..a unda » wrote: sigurno ih karamarko placa. a i vatikan.

jedino mi nije jasno cega su oni apologete, a cega ti? mislim, za njih znam sta misle i sta pisu, ali ne znam sta ti oces? i kako?
nije valjda da ti razumijes da oni govore isto sto i ti?
dezulovic je odavno rekao da se nema za koga ovdje borit i otisao pisat kod pavica, i to je ok, pametan potez, od neceg se mora zivjet ako nemas neku rentu.

a za koga se ti oces borit? mislim, za sto.. kako.. zasto? :D

jel ti ponavljas ono sto kaze viva ludez (o, kako je pametno to ime dato, sad se vidi i to opet..) ili sto kaze markicka? jel ti i markicka imate isti aktualni cilj? jel ti i viva ludez imate isti aktualni cilj? tj sta ti mislis, onom ko sa strane gleda ovo, stra ce se njemu cinit? ko je tu u misiji nekoj? ..ono, misija, kujis.. :)

:rofl:

a, cuj, ono.. ti bi.. koji bi ti red? malo sam zaboravio? jel bilo ono..metak, otok, nacionalizacija? pravda ce odat. ..ako bude imala di. :D

Pa i oni i ja pišemo kako ova vlada ne valja i kako sa socijaldemokracijom nema veze.

To što se tebi ne uklapa u koncepciju da ljevičarski novinari pišu protiv ove vlade je 2. par rukava.

Sjetimo se kako si do jučer tupio da oni nikad ne bi ni pisali protiv ove ''socijaldemokratske'' vlasti.

Dok ti nismo podastrijeli linkove na njihove članke po raznim medijima...

:giggle: :giggle: :giggle: :lol:

..a unda » wrote:

šta je pičke kmetovske?

bojite se da bi mogao doći netko ko će gospodarima vam konfiscirati sve što su pokrali u proteklih 20-ak godina?

pa vi ne da ste kmetovi nego ste najniži sloj kmetovski koji brani onog koji ga izrabljuje...

visekratni klon

Post 24 Feb 2014, 15:24

Ma tko će doći konsificirati, ma tko? Lesar, jel Lesar? :S :rofl:
  • Information