Mirela Holy - ekofeministička darkerica

Koljite se i gložite!
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 21 Nov 2012, 11:18

Euklid » wrote:
Onda se vas dvojica karajte na ovom forumu do mile volje, ja ću se pravit da ne vidim...
A sjećaš li se ti da je Hitler imao namjeru dati trajni ban coprnjacima?
Na tvom mjestu, ja bih bio malo tiši... :unda:

Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 21 Nov 2012, 11:55

:no:
'if you fall, i'll be there' (floor)
blaze

Post 21 Nov 2012, 11:58

Frogger » wrote:Šta ne bi trebao ovaj forum bit oaza slobode, utočište od političke korektnosti i neoliberalnog licemjerja?
Ajde nek nije guska, ali barem nek je svraka. Em je glupa, em je ružna a usto je i maligna.
Kud bokte darkerica, pa to nije čak ni uvredljivo :o
vidjela žaba...
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Pješčana

Post 21 Nov 2012, 23:43

Frogger » wrote:Šta ne bi trebao ovaj forum bit oaza slobode, utočište od političke korektnosti i neoliberalnog licemjerja?
Ajde nek nije guska, ali barem nek je svraka. Em je glupa, em je ružna a usto je i maligna.
Kud bokte darkerica, pa to nije čak ni uvredljivo :o
Frogger, ja sam se samo zezala. neću te odmah permabanirati :grli:
dođi,piši :maami: :mig:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Frogger

Post 22 Nov 2012, 00:15

Ma znam da me nećeš permabanat, tu sam u kojekakvim paralelnim aktivnostima i imam mnogo tabova otvorenih :grli:
Među ostalim i na jednom forumu koji neću spominjat a koji baca database errore a baš imam nekog posla tamo. :bonk:
Čini mi se da me Judolino voli :o
Nije svaki žabac žaba! Recimo Kermit je bičva.
Emericzy

Post 22 Aug 2013, 19:16

Ima li smisla to kaj sad ta žena radi? 1471. stranka u Hrvatskoj. Ili 143, svejedno.
karambol

Post 22 Aug 2013, 21:57

Jedino u slucaju da kvantiteta radja kvalitetu, a to mi je do sada bilo uvijek isto prozvakano sranje zamotano u manje vise sareni papir s novim i cak slicnim nazivom...
Od svega me zanima moze li parole uobliciti u razumljive i jasne projekte, hoce li biti ikakvih naznaka dugorocne strategije koja prilici drzavi ili ce ostati na populizmu i oholoj namjeri da pokaze bivsim stranackim kolegama koliko su bili u krivu otkantavajuci je... :ne zna:
blue
Asgard

Post 23 Aug 2013, 16:00

Realno, mislim da ona nema šanse i da nema smisla stvarat još jednu stranku koja će pokupit nebitnih 0,005% glasova. Šteta, sviđalo mi se što je radila i sviđa mi se što se pokazala kao osoba s karakterom.

Al opet, trebaju nam drugačiji ljudi u politici. Kako utjecati ako ne političkim djelovanjem? Zato mi se sviđaju Pirati, ona neka biciklistička stranka. Nek se samo alternative javljaju, možda jednom budu koalicijski dovoljno veliki da išta znače. :idealist-mode-on:
Ne znam :misli:
Sloterdijck

Post 26 Aug 2013, 11:23

Ne razumijem samo zasto osniva novu stranku kada vec postoji nekoliko eko-stranaka koje bi je rado primile?
Ne biti po strani
Euklid
old school

Post 24 Jan 2014, 20:07

Euklid
old school

Post 28 Feb 2014, 14:03

Holyca je po zadnjem istraživanju 2. najpopularniji političar u zemlji...

Image

(Powered by frubar.net)

hm, nije li popularni političar oksimoron... :misli:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 28 Feb 2014, 14:55

Nije li oksimoron jedna od najpopularnijih riječi u hrvatskoj, premda većina bedastih Rvata nema pojma što ona zapravo znači?
A kad čujem ili vidim "nemušto", hvatam se za pištolj...
Euklid
old school

Post 01 Mar 2014, 21:17

Holy vozi dalje...

još jednom se pokazalo da kad god se Zoka zakači s nekim - tom nekom procvjetaju ruže:
HDZ, Bandić, Tomašićka, Markićka, obiteljaši... pa što bi Holyca bila gora od njih... :giggle:
Euklid
old school

Post 05 Apr 2014, 12:07

CRO Demoskop: SDP-u rejting pao za 1,7 posto, podrška Holy strelovito raste

Političko sljepilo Zorana Milanovića još jednom dolazi do izražaja.
Kao kad je 2007. izgubio već dobivene izbore.

Umjesto da stane iza odgovornih i moralnih žena u svojoj stranci (Holy, Kolarić, Muratti...) on do zadnjeg časa drži štangu jednoj krimosici s krivotvorenom diplomom koja kao da je prototip iskonske hadezeovke (Merzel).

Uskoro će ORAH biti daleko ispred SDP-a iako mu se predviđalo 0,005% glasova.

A SDP će se boriti za prelazak izbornog praga... :giggle:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 05 Apr 2014, 13:57

Euklid » wrote:CRO Demoskop: SDP-u rejting pao za 1,7 posto, podrška Holy strelovito raste

Političko sljepilo Zorana Milanovića još jednom dolazi do izražaja.
Kao kad je 2007. izgubio već dobivene izbore.

Umjesto da stane iza odgovornih i moralnih žena u svojoj stranci (Holy, Kolarić, Muratti...) on do zadnjeg časa drži štangu jednoj krimosici s krivotvorenom diplomom koja kao da je prototip iskonske hadezeovke (Merzel).

Uskoro će ORAH biti daleko ispred SDP-a iako mu se predviđalo 0,005% glasova.

A SDP će se boriti za prelazak izbornog praga... :giggle:
Da je ovi narod normalan, hdz i sdp bi tribali napravit veliku koalciju da dobiju barem jedno zastupnicko mjesto. Mislim da ne moram govorit kako je i to za njih puno :lol:
Tea Tree

Post 11 Apr 2014, 00:24

Holy u NU2 o ćemtreilsima rece nesto u stilu da postoje odredjene naznake da postoji nesto vezano uz geoinzenjering i da ćemtreilsi stvaraju mreze (za razliku od contrailsa)
a to je uoceno kod preleta aviona koji nisu iz hrvatskih kompanija.
:rofl:
Jedno vrijeme se bila ogradjivala od tog idiotluka, ali ne! Ipak tu ima neceg. Zna ona. :konspirasi:
miky0
ST Leader

Post 11 Apr 2014, 07:51

Tea Tree » wrote:Holy u NU2 o ćemtreilsima rece nesto u stilu da postoje odredjene naznake da postoji nesto vezano uz geoinzenjering i da ćemtreilsi stvaraju mreze (za razliku od contrailsa)
a to je uoceno kod preleta aviona koji nisu iz hrvatskih kompanija.
:rofl:
Jedno vrijeme se bila ogradjivala od tog idiotluka, ali ne! Ipak tu ima neceg. Zna ona. :konspirasi:
Zasto to ne bi bila istina :ne zna:
Tea Tree

Post 11 Apr 2014, 08:40

A sta ja znam. Bilo bi zgodno da mozes tako reci sto god ti padne na pamet i da to postane istina. Ali ne ide tako. Ne znam ni ja zasto. :ne zna:
miky0
ST Leader

Post 11 Apr 2014, 08:57

Tea Tree » wrote:A sta ja znam. Bilo bi zgodno da mozes tako reci sto god ti padne na pamet i da to postane istina. Ali ne ide tako. Ne znam ni ja zasto. :ne zna:
Mislija sam da znas da govori gluposti, a da ne nagadjas napamet...evo sad mi je avion prosa priko glave, i odma se losije osjecan. Mogla bi bit istina sta darkerica govori :cerek:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 11 Apr 2014, 09:01

miky0 » wrote:
Zasto to ne bi bila istina :ne zna:
..a zasto bi? :D

ili ovako, jel ti znas cega sve ima u gorivima tim, porijeklom organskim? a da ne govorim o nekim posebnim gorivima, npr za vojne svrhe, koje su to sve kemije. za to nikoga nije briga, mi mislimo da je vojska i rat samo metak i eksplozija.. udrem panes? :D
ko to zna cega ima sve unutra, kako to izgara, gdje, kada, sta se stvara, koji nusproizvodi i kako to sve skupa utjece obzirom na kolicinu emisija koju covjek stvara. nekako sigurno utjece, ali od svih zagadjenja, gluposti, pizdarija, manipulacija, sad su kemtrejlsi vitalno vazni za ovu planetu i za tebe i mene.

hiljadu vaznijih stvari imamo ovdje, i na koje nekako mozemo utjecat da popravimo tu neku ekologiju.. u koju spada, vjerovao ili ne i medjuljudski odnosi.
na hiljde puta gore zagadjujemo nasu blizu i dalju sredinu, ali.. jebe nas se za to dok mi to radimo.
nama bi vise valjalo pocet bavit se prostornim i gradjevinskim problemima, tim bezakonjem i primitivnom silom koja ovdje vlada, nego sad nekim kemtrejlsima.
sto se mene tice neka obustave sve letove, neka nista ne leti osim tica, letecih vjeverica, sismisa, kukaca ..ne znam sto sve oce letit po svojoj prirodi i kojeg kamena kojeg cu itnut u more. jebo ti ta letala uopce. da je covjeku letit, imao bi krila.. :D
..a unda
Undaminator

Post 11 Apr 2014, 09:11

miky0 » wrote:
Mislija sam da znas da govori gluposti, a da ne nagadjas napamet...evo sad mi je avion prosa priko glave, i odma se losije osjecan. Mogla bi bit istina sta darkerica govori :cerek:
..ne znam sta ona govori, ali ako to govori, naravno da govori gluposti. a i inace se nesto cudno desava s holicom, barem po onom sto dospije do mene preko medija. znam da joj je neka frka ili cak i neki cajtnotic, ali tako se ne dolazi do politcke moci ili ucestvovanja u njoj.
ocito nema politickog iskustva, zajebat ce je samo tako, ispast ce cudakinja bude li nasjedala na provokacije i bavila se kemtrejlsima, maricama..
miky0
ST Leader

Post 11 Apr 2014, 09:35

Sad me zbunjujes Unda, u prvom postu podrzajes razmisljanje darkerice, a u drugom je ne podrzajes, vec i demantiras samog sebe. Skroz sam zbunjen :ne zna: :facepalm: :misli:
..a unda
Undaminator

Post 11 Apr 2014, 09:46

miky0 » wrote:Sad me zbunjujes Unda, u prvom postu podrzajes razmisljanje darkerice, a u drugom je ne podrzajes, vec i demantiras samog sebe. Skroz sam zbunjen :ne zna: :facepalm: :misli:
ako si sbunjen, kako znas da demantiram? :D ..nesto si mi cesto zbunjen. tebe i njuzbar zbunjuje.. :D

u kojem prvom, kojem drugom postu? :kokice:

holica je ok, ako nista drugo, pametnija od lesara jedno tri puta, ali tesko ce se ona ovako progurat na nasoj politckoj sceni. treba nastavit tamo odakle je pocela, a ne se bavit pizdarijama.. :kokice:
miky0
ST Leader

Post 12 Apr 2014, 12:24

..a unda » wrote:
ako si sbunjen, kako znas da demantiram? :D
A znam, jer uocavam sta si napisa :D
..a unda » wrote:
..nesto si mi cesto zbunjen. tebe i njuzbar zbunjuje.. :D
:o
..a unda » wrote:
u kojem prvom, kojem drugom postu? :kokice:
unda: jel ti znas cega sve ima u gorivima tim, porijeklom organskim? a da ne govorim o nekim posebnim gorivima, npr za vojne svrhe, koje su to sve kemije. za to nikoga nije briga, mi mislimo da je vojska i rat samo metak i eksplozija.. udrem panes? :D
ko to zna cega ima sve unutra, kako to izgara, gdje, kada, sta se stvara, koji nusproizvodi i kako to sve skupa utjece obzirom na kolicinu emisija koju covjek stvara. nekako sigurno utjece
unda:..ne znam sta ona govori, ali ako to govori, naravno da govori gluposti. a i inace se nesto cudno desava s holicom, barem po onom sto dospije do mene preko medija. znam da joj je neka frka ili cak i neki cajtnotic, ali tako se ne dolazi do politcke moci ili ucestvovanja u njoj.
ocito nema politickog iskustva, zajebat ce je samo tako, ispast ce cudakinja bude li nasjedala na provokacije i bavila se kemtrejlsima, maricama.
..a unda » wrote:

holica je ok, ako nista drugo, pametnija od lesara jedno tri puta, ali tesko ce se ona ovako progurat na nasoj politckoj sceni. treba nastavit tamo odakle je pocela, a ne se bavit pizdarijama.. :kokice:
Dakle, ja pitam teicu, zna li da darkerica govori gluposti, ona odgovara negativno, a i ti isto govoris da ima istine u tome sta ona govori, ali na kraju balade govoris da govori gluposti :facepalm: . Koliko ja bio zbunjen, nisam toliko da ne vidim tvoju zbunjenost :bicedobro:
Tea Tree

Post 12 Apr 2014, 15:17

Probat cu sa skracenom verzijom. :D
Avioni zagadjuju okolis, kao sto ga i sto drugih stvari zagadjuje.
Prica o chemtrailsima je teorija zavjere prema kojoj neki avioni (u nekim verzijama su to tajanstveni avioni; u nekima cak i komercijalni) namjerno ispustaju otrovne pare, s ciljem da sto veci broj ljudi oboli od necega eda bi farmaceutske industrije mogle zaradjivati prodajom lijekova. Ima tu sad jos razradjenijih verzija, ali da ne idem u sirinu.
I to jest glupost.

Cijeneci Mirelinu brigu o zastiti okolisa, moglo bi se reci da time nece pridobiti pozornost glasaca. Posebno ako se ta briga pretvori u pricu o teorijama zavjera i slicnim paranojama. Na taj nacin (onaj tko zeli biti ozbiljno u politici, a ona zeli) gubi vjerodostojnost i postaje ridikul.
:D
  • Information