A sjećaš li se ti da je Hitler imao namjeru dati trajni ban coprnjacima?Euklid » wrote:
Onda se vas dvojica karajte na ovom forumu do mile volje, ja ću se pravit da ne vidim...
Na tvom mjestu, ja bih bio malo tiši...
A sjećaš li se ti da je Hitler imao namjeru dati trajni ban coprnjacima?Euklid » wrote:
Onda se vas dvojica karajte na ovom forumu do mile volje, ja ću se pravit da ne vidim...
vidjela žaba...Frogger » wrote:Šta ne bi trebao ovaj forum bit oaza slobode, utočište od političke korektnosti i neoliberalnog licemjerja?
Ajde nek nije guska, ali barem nek je svraka. Em je glupa, em je ružna a usto je i maligna.
Kud bokte darkerica, pa to nije čak ni uvredljivo
Frogger, ja sam se samo zezala. neću te odmah permabaniratiFrogger » wrote:Šta ne bi trebao ovaj forum bit oaza slobode, utočište od političke korektnosti i neoliberalnog licemjerja?
Ajde nek nije guska, ali barem nek je svraka. Em je glupa, em je ružna a usto je i maligna.
Kud bokte darkerica, pa to nije čak ni uvredljivo
Da je ovi narod normalan, hdz i sdp bi tribali napravit veliku koalciju da dobiju barem jedno zastupnicko mjesto. Mislim da ne moram govorit kako je i to za njih punoEuklid » wrote:CRO Demoskop: SDP-u rejting pao za 1,7 posto, podrška Holy strelovito raste
Političko sljepilo Zorana Milanovića još jednom dolazi do izražaja.
Kao kad je 2007. izgubio već dobivene izbore.
Umjesto da stane iza odgovornih i moralnih žena u svojoj stranci (Holy, Kolarić, Muratti...) on do zadnjeg časa drži štangu jednoj krimosici s krivotvorenom diplomom koja kao da je prototip iskonske hadezeovke (Merzel).
Uskoro će ORAH biti daleko ispred SDP-a iako mu se predviđalo 0,005% glasova.
A SDP će se boriti za prelazak izbornog praga...
Zasto to ne bi bila istinaTea Tree » wrote:Holy u NU2 o ćemtreilsima rece nesto u stilu da postoje odredjene naznake da postoji nesto vezano uz geoinzenjering i da ćemtreilsi stvaraju mreze (za razliku od contrailsa)
a to je uoceno kod preleta aviona koji nisu iz hrvatskih kompanija.
Jedno vrijeme se bila ogradjivala od tog idiotluka, ali ne! Ipak tu ima neceg. Zna ona. :konspirasi:
Mislija sam da znas da govori gluposti, a da ne nagadjas napamet...evo sad mi je avion prosa priko glave, i odma se losije osjecan. Mogla bi bit istina sta darkerica govoriTea Tree » wrote:A sta ja znam. Bilo bi zgodno da mozes tako reci sto god ti padne na pamet i da to postane istina. Ali ne ide tako. Ne znam ni ja zasto.
..a zasto bi?
..ne znam sta ona govori, ali ako to govori, naravno da govori gluposti. a i inace se nesto cudno desava s holicom, barem po onom sto dospije do mene preko medija. znam da joj je neka frka ili cak i neki cajtnotic, ali tako se ne dolazi do politcke moci ili ucestvovanja u njoj.miky0 » wrote:
Mislija sam da znas da govori gluposti, a da ne nagadjas napamet...evo sad mi je avion prosa priko glave, i odma se losije osjecan. Mogla bi bit istina sta darkerica govori
ako si sbunjen, kako znas da demantiram?miky0 » wrote:Sad me zbunjujes Unda, u prvom postu podrzajes razmisljanje darkerice, a u drugom je ne podrzajes, vec i demantiras samog sebe. Skroz sam zbunjen![]()
![]()
A znam, jer uocavam sta si napisa
unda: jel ti znas cega sve ima u gorivima tim, porijeklom organskim? a da ne govorim o nekim posebnim gorivima, npr za vojne svrhe, koje su to sve kemije. za to nikoga nije briga, mi mislimo da je vojska i rat samo metak i eksplozija.. udrem panes?
ko to zna cega ima sve unutra, kako to izgara, gdje, kada, sta se stvara, koji nusproizvodi i kako to sve skupa utjece obzirom na kolicinu emisija koju covjek stvara. nekako sigurno utjece
unda:..ne znam sta ona govori, ali ako to govori, naravno da govori gluposti. a i inace se nesto cudno desava s holicom, barem po onom sto dospije do mene preko medija. znam da joj je neka frka ili cak i neki cajtnotic, ali tako se ne dolazi do politcke moci ili ucestvovanja u njoj.
ocito nema politickog iskustva, zajebat ce je samo tako, ispast ce cudakinja bude li nasjedala na provokacije i bavila se kemtrejlsima, maricama.
Dakle, ja pitam teicu, zna li da darkerica govori gluposti, ona odgovara negativno, a i ti isto govoris da ima istine u tome sta ona govori, ali na kraju balade govoris da govori gluposti..a unda » wrote:
holica je ok, ako nista drugo, pametnija od lesara jedno tri puta, ali tesko ce se ona ovako progurat na nasoj politckoj sceni. treba nastavit tamo odakle je pocela, a ne se bavit pizdarijama..
Users browsing this forum: ClaudeBot and 5 guests