Gdje se denuo Kar Jozef?
A šta si ti, Serenita, Mussolinijeva praunuka kad se možeš zajebavat po faksovima u italiji ili šta? 
Sjarel » wrote: A učio sam, učio sam ja i hrvatski,al' kao što čitaš obrazovni sustav nije poštiman kako treba.
![]()
Nisam načisto jel te tu samo sprdaju, ali vjeruj mi, daleko si od najgoreg slučaja nepismenosti što sam srela.
Zezam se, nema do naših Balkanaca.Ajde onda ti se isplati - možda.
Običan građanin Europske Unije.judolino wrote:A šta si ti, Serenita, Mussolinijeva praunuka kad se možeš zajebavat po faksovima u italiji ili šta?![]()
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Ne znam ni ja, al' znam da sanjam kako me čereče i u znoju se budim zbog te braće Dalton, kako se već zovu, Babić, Finka, Moguš...Serenità » wrote:![]()
![]()
![]()
Nisam načisto jel te tu samo sprdaju, ali vjeruj mi, daleko si od najgoreg slučaja nepismenosti što sam srela.
-
visekratni klon
Ne brsti.Sjarel » wrote: Ne znam ni ja, al' znam da sanjam kako me čereče i u znoju se budim zbog te braće Dalton, kako se već zovu, Babić, Finka, Moguš...
O, Karlek, pa ti vec skoro pa gospon covjek. Bravo, bravo, samo tako dalje, pokazi primjerom i motiviraj one kojima motivacija treba.Sjarel » wrote: Ne znam ni ja, al' znam da sanjam kako me čereče i u znoju se budim zbog te braće Dalton, kako se već zovu, Babić, Finka, Moguš...
Sta je sljedece na redu?
Ako vec luftas odijelo za promociju, zgodno bi bilo da o istom trosku luftanja obavis i svadbu, kaj ne?
Dok si jos u soku, ako te pusti, mozda se predomislis.
Kako ide....vruce zeljezo u ladnu vodu i tako to.
-
- Information
-