Mirela Holy - ekofeministička darkerica

Koljite se i gložite!
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 12 Apr 2014, 16:29

Tea Tree » wrote:Probat cu sa skracenom verzijom. :D
Avioni zagadjuju okolis, kao sto ga i sto drugih stvari zagadjuje.
Prica o chemtrailsima je teorija zavjere prema kojoj neki avioni (u nekim verzijama su to tajanstveni avioni; u nekima cak i komercijalni) namjerno ispustaju otrovne pare, s ciljem da sto veci broj ljudi oboli od necega eda bi farmaceutske industrije mogle zaradjivati prodajom lijekova. Ima tu sad jos razradjenijih verzija, ali da ne idem u sirinu.
I to jest glupost.

Cijeneci Mirelinu brigu o zastiti okolisa, moglo bi se reci da time nece pridobiti pozornost glasaca. Posebno ako se ta briga pretvori u pricu o teorijama zavjera i slicnim paranojama. Na taj nacin (onaj tko zeli biti ozbiljno u politici, a ona zeli) gubi vjerodostojnost i postaje ridikul.
:D
Prvo da reknem kako nemam neki osobiti sud o istini a vezano je za chemtrailsime, jer ne dolazim od te struke, ali mogu uocit cinjenicna stanje sto pojedinci govore kao npr. ovaj link

http://www.val-znanje.com/index.php/tek ... vjecanstvo
Nakon više od 16 godina negiranja, Bijela kuća priznala je prije dva dana kako postoji tajni projekt kojim se manipulira atmosferom.

WASHINGTON - Trebalo je punih 16 godina kako bi Bijela kuća potvrdila nagađanja o postojanju tajnog programa, kojim se manipulira atmosferom pomoću aviona koji na nebu ostavljaju trag te se, kada padnu na zemlju, pretvaraju u paučinu.

Time je dokazano kako nas već godinama neobilježeni avioni truju različitim otrovnim supstancama.

Znanstvenici Bijele kuće priznali su kako se atmosfera 'tretira' solima Barija, aluminijevim dioksidom i drugim otrovnim spojevima. Ono što nisu priznali jest činjenica da su ti spojevi opasni za ljudsko zdravlje.

Paučina koju avioni ostavljaju na zemlji nakon pada sadrže nanovlakna koja se vežu na žive organizme i mogu dovesti do ozbiljnih zdravstvenih komplikacija.
Nadalje, uvidjeh i cinjenicu o porastu oboljelih od malignih stanica koja je dobro objasnjena slijedecim linkom

http://www.vecernji.hr/slavonija/poveca ... ske-630222
Na području krajnjeg istoka Hrvatske liječnici bilježe alarmantno povećanje broja oboljelih od raznih malignih bolesti radi čega se očekuje konkretna i brza reakcija mjerodavnih. – Podaci su više nego alarmantni. Istraživanjem smo obuhvatili 19 liječničkih ordinacija od Iloka do Vukovara pri čemu nismo dobili podatke iz ordinacije opće prakse. Ti podaci kažu da je na područje koje one pokrivaju 2008 godine bilo zabilježeno 188 slučajeva najrazličitijih malignih bolesti. Četiri godine kasnije, odnosno 2012, na istome tome području te iste ordinacije imaju zabilježeno čak 1269 malignih oboljenja, kaže Mirja Rutko Semenić, specijalistica ginekologije iz Vukovara i dopredsjednica Udruge braniteljica Domovinskog rata koja je i provela istraživanje.
Rezimiram, ne okrivljujem avione, jer ne znam jeli oni i participiraju i u kolikoj mjeri ovim zastrasujucim podacima koje moze potvrdit svaka bolnica u RH, vec osudjujem svako izrugivanje na potencijalne uzrocnike :) jer je stanje raznoraznih oboljenja u strahovitmo porastu.

Nadalje, napali ste darkericu kao da nema precih problema, ima, i ona ih svaki puta prezentira, tako da vam niti ne stoji kritika kako se ona bavi iskljucivo avionima :bicedobro:

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 12 Apr 2014, 17:18

miky0 » wrote:
Prvo da reknem kako nemam neki osobiti sud o istini a vezano je za chemtrailsime, jer ne dolazim od te struke, ali mogu uocit cinjenicna stanje sto pojedinci govore kao npr. ovaj link

http://www.val-znanje.com/index.php/tek ... vjecanstvo

Nadalje, uvidjeh i cinjenicu o porastu oboljelih od malignih stanica koja je dobro objasnjena slijedecim linkom

http://www.vecernji.hr/slavonija/poveca ... ske-630222

Rezimiram, ne okrivljujem avione, jer ne znam jeli oni i participiraju i u kolikoj mjeri ovim zastrasujucim podacima koje moze potvrdit svaka bolnica u RH, vec osudjujem svako izrugivanje na potencijalne uzrocnike :) jer je stanje raznoraznih oboljenja u strahovitmo porastu.

Nadalje, napali ste darkericu kao da nema precih problema, ima, i ona ih svaki puta prezentira, tako da vam niti ne stoji kritika kako se ona bavi iskljucivo avionima :bicedobro:
a sta ti citas, di ti nadjes te linkove. :D

kakve veze imaju maligna oboljenja s avionima. ko zna s cim nestoima veze ili.. sve sa svacim ima veze, a sta, di, kako i zasto, gospe sinjska to ne zna.. :D

nije zastita okolisa samo gmo, kemtrejlsi i nafta u moru. uostalom, sve ima svoju cijenu i samo je stvar izbora pristat na nju ili ne.

tj, jel imas mobitel? jel ga koristis? ako da, sta onda pizdis. :D

ne treba se uopce bavit tim avionima. ne treba nasjedat. morat ce bit svjesna, da iako joj je stranka mlada, ima neku perspektivu, bori se za neku publiku, glasace, nece daleko ako se bude bavila pizdarijama poput kemtrejlsova. ako ne bude pazila, ako ne presijece, jos tri kemtrejals pitanja na koje ce ona odgovarat i njena politicka karijera je gotova.. :kokice:

vidis da ljudi citaju svakakve pizdarije i da im je to vazno, zato jer uopce ne znaju sto je to vazno.. tri jos naslova u kojima ce bit spomenuta holi i kemtrejls zajedno.. i aj ca.. :D

a opet, to je najlaksi nacin da je se dikreditira, jer ima ona informacija od kojih bi pola hrvatske stala pamet, a pola bi je htjeli likvidirat, a sve vezano za prostorne planove, nekretnine, zakone, pranja love.. :kokice:

baj d vej, medju prvih trideset sam sto su joj onda dali podrsku na fejsu.. ono, aj, barem tako, ko zna, mozda je to nesto znacilo.. :D
miky0
ST Leader

Post 12 Apr 2014, 17:45

..a unda » wrote:
a sta ti citas, di ti nadjes te linkove. :D

kakve veze imaju maligna oboljenja s avionima. ko zna s cim nestoima veze ili.. sve sa svacim ima veze, a sta, di, kako i zasto, gospe sinjska to ne zna.. :D

nije zastita okolisa samo gmo, kemtrejlsi i nafta u moru. uostalom, sve ima svoju cijenu i samo je stvar izbora pristat na nju ili ne.

tj, jel imas mobitel? jel ga koristis? ako da, sta onda pizdis. :D

ne treba se uopce bavit tim avionima. ne treba nasjedat. morat ce bit svjesna, da iako joj je stranka mlada, ima neku perspektivu, bori se za neku publiku, glasace, nece daleko ako se bude bavila pizdarijama poput kemtrejlsova. ako ne bude pazila, ako ne presijece, jos tri kemtrejals pitanja na koje ce ona odgovarat i njena politicka karijera je gotova.. :kokice:

vidis da ljudi citaju svakakve pizdarije i da im je to vazno, zato jer uopce ne znaju sto je to vazno.. tri jos naslova u kojima ce bit spomenuta holi i kemtrejls zajedno.. i aj ca.. :D

a opet, to je najlaksi nacin da je se dikreditira, jer ima ona informacija od kojih bi pola hrvatske stala pamet, a pola bi je htjeli likvidirat, a sve vezano za prostorne planove, nekretnine, zakone, pranja love.. :kokice:

baj d vej, medju prvih trideset sam sto su joj onda dali podrsku na fejsu.. ono, aj, barem tako, ko zna, mozda je to nesto znacilo.. :D
A ja ti citam svasta, poceja ka mali klipan kad sam ukrea rodjaku knjigu sva cuda svijeta, i od tada moja ljubav prema alternativnoj istini raste sa sve vecim zanimanjem :cerek:

Pa ne znam jeli imaju ikakve veze avioni i maligna oboljenja, ja samo znan da avioni zagadjjuju okolis kao i sve drugo, pa tako sta direktno a sta indirektno, sigurno utjece na porast raznoraznih oboljenja.

Je, imam mobitel i koristim ga non stop u svakodnevnoj komunikaciji, sta cujno, sta virtualno s vama, i znam da to nije pametno, jer eto i ja sudjelujem u rusenju okolisa, kako i svog zdravlja, ali jebiga :ne zna:

Pa cuj, pametnog prezentera nekog obrazlaganja, glup narod lako diskreditira glasajuci za hdzsdp :giggle: :lol:
..a unda
Undaminator

Post 12 Apr 2014, 17:47

miky0 » wrote:
A ja ti citam svasta, poceja ka mali klipan kad sam ukrea rodjaku knjigu sva cuda svijeta, i od tada moja ljubav prema alternativnoj istini raste sa sve vecim zanimanjem :cerek:

Pa ne znam jeli imaju ikakve veze avioni i maligna oboljenja, ja samo znan da avioni zagadjjuju okolis kao i sve drugo, pa tako sta direktno a sta indirektno, sigurno utjece na porast raznoraznih oboljenja.

Je, imam mobitel i koristim ga non stop u svakodnevnoj komunikaciji, sta cujno, sta virtualno s vama, i znam da to nije pametno, jer eto i ja sudjelujem u rusenju okolisa, kako i svog zdravlja, ali jebiga :ne zna:

Pa cuj, pametnog prezentera nekog obrazlaganja, glup narod lako diskreditira glasajuci za hdzsdp :giggle: :lol:
..e, tako je, jebiga. ali jebiga onda svima, a ne samo njima..ili tebi. :D

samo ti citaj svasta sto ne treba. :D

a sta cemo onda s laburistima? glup gluplji narod? :D :D
miky0
ST Leader

Post 12 Apr 2014, 18:10

..a unda » wrote: ..e, tako je, jebiga. ali jebiga onda svima, a ne samo njima..ili tebi. :D
A ne znam ja di krojaci ovog naseg zivota zive, tako da ne znam bas koliko ta trovanja djeluju na njihove zivote.
..a unda » wrote:
samo ti citaj svasta sto ne treba. :D
Nema toga sta ne triba citat!
..a unda » wrote:
a sta cemo onda s laburistima? glup gluplji narod? :D :D
Dakako da je narod glup, da nije, odavna hdzsdp ne bi bili s nama :cerek:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 13 Apr 2014, 00:24

Aj, kaj serete, činjenica da lupa gluposti o kemtrejlzima tu i tamo, al ja volim darkerice i natego bi je sam tak...

Ups!

Koje sam sranje napravio, sad će mistress pravobraniteljica naguziti i ovaj mali forum, a ne samo veliki!

O, usta moja prokleta, kaj ne znate čkomit... :zakucavam sam sebe na križ, a čekić držim pogodite čim:
..a unda
Undaminator

Post 13 Apr 2014, 07:36

miky0 » wrote:
Dakako da je narod glup, da nije, odavna hdzsdp ne bi bili s nama :cerek:
..srecom, uvijek moze gore. ne brini, doce i laburisti na red. onda cemo znat da ne moze vise puno gore, da nam je kraj blizu.. :zubo: :D
miky0
ST Leader

Post 13 Apr 2014, 10:50

..a unda » wrote: ..srecom, uvijek moze gore. ne brini, doce i laburisti na red. onda cemo znat da ne moze vise puno gore, da nam je kraj blizu.. :zubo: :D
Tu vec ulazimo u hipotetsko razglabanje SBKBB :cerek:
Tea Tree

Post 13 Apr 2014, 16:29

miki, upali RTL. Eno ih, pustaju chemtrailse uzivo! :mad:
miky0
ST Leader

Post 13 Apr 2014, 16:45

Tea Tree » wrote:miki, upali RTL. Eno ih, pustaju chemtrailse uzivo! :mad:
:mad: Ja mislija da neka dokumentarna emisija :mad: jebo te red bull :rofl:
Tea Tree

Post 13 Apr 2014, 16:57

miky0 » wrote:
:mad: Ja mislija da neka dokumentarna emisija :mad: jebo te red bull :rofl:
Pa jos im kazu "smoke on" kad treba poceti ispustati trag, a ti to nista ne shvacas ozbiljno.
70.000 ljudi doslo. Sve ce ih potrovat. :mad:
miky0
ST Leader

Post 13 Apr 2014, 16:59

Tea Tree » wrote: Pa jos im kazu "smoke on" kad treba poceti ispustati trag, a ti to nista ne shvacas ozbiljno.
70.000 ljudi doslo. Sve ce ih potrovat. :mad:
Sta, 70 iljada ljudi doslo u rovinj? Masovna egzekucija....aj dobro, nije egzikucija, ali je laganini trovanje :mad:
miky0
ST Leader

Post 13 Apr 2014, 17:00

Riba ce ovdi najebat :mudri:
Tea Tree

Post 13 Apr 2014, 17:25

miky0 » wrote:Riba ce ovdi najebat :mudri:
Aj brze otvori temu Red Bull - masovni ubojica.
Ja idem gledat final 4.
:D
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 13 Apr 2014, 19:40

Tea Tree » wrote:Probat cu sa skracenom verzijom. :D
Avioni zagadjuju okolis, kao sto ga i sto drugih stvari zagadjuje.
Prica o chemtrailsima je teorija zavjere prema kojoj neki avioni (u nekim verzijama su to tajanstveni avioni; u nekima cak i komercijalni) namjerno ispustaju otrovne pare, s ciljem da sto veci broj ljudi oboli od necega eda bi farmaceutske industrije mogle zaradjivati prodajom lijekova. Ima tu sad jos razradjenijih verzija, ali da ne idem u sirinu.
I to jest glupost.
Chemtrailsi nisu vezani uz farmaceutsku industriju nego uz stvaranje umjetnih oblaka kako bi se spriječilo globalno zagrijavanje.

S obzirom da je 2000. g. bila najtoplija u bližoj ljudskoj povijesti (to je ona godina kad su chemtrailsi 1. put zabilježeni u RH i kad smo potpisali SSP) a sve kasnije godine su bile više ili manje hladnije čini se da imaju uspjeha.

Da li je to istina i kakve su posljedice po ljudsko zdravlje ja ne znam.

Ali teoriju ne bih tek tako odbacio kao glupost.

Ne bi bilo prvi put da se avioni koriste za bacanje otrova.

Dovoljno je reći Agent Orange.

Ili je i to bila neka glupa teorija urote... :misli:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Tea Tree

Post 26 Apr 2014, 13:20

Evo prelijecu avioni CA ne znam koliko puta. K'o da idu od aerodroma do grada i natrag i tako stalno. Jako cudno.
Nema smisla biti skrstenih ruku dok se to dogadja na nasem nebu. Tko zna sta ispustaju, a ne vidi se jer je oblacno.
Euklide, os se ti javit Holy?
Euklid
old school

Post 26 Apr 2014, 18:04

Šta je bilo?

Vidjela si nove ankete o popularnosti stranaka?

Orah preko 10%?

Zločinački HDZ ispred SDP-a?

Šta te muči? Aj reci otvoreno pa da popričamo malo... :kokice:
Euklid
old school

Post 27 Apr 2014, 09:06

Nema odgovora :misli:

Izgleda da je ipak vidjela nove ankete...

:giggle:
miky0
ST Leader

Post 27 Apr 2014, 09:19

Euklid » wrote:Nema odgovora :misli:

Izgleda da je ipak vidjela nove ankete...

:giggle:
Ma ja mislim da se Teica zabunila. Mislim da je pitanje bilo upuceno meni :misli:
Euklid
old school

Post 25 Sep 2014, 15:25

Emericzy wrote:Ima li smisla to kaj sad ta žena radi? 1471. stranka u Hrvatskoj. Ili 143, svejedno.
S vremenskim odmakom od godinu dana vidi se da je itekako imalo smisla... :raspa:

Darkerica nam je ostala jedina nada da steramo ovaj politički ološ i šljam tamo gdje mu je mjesto... :usama:

p.s.

fali mi emer i njegove pogrešne političke procjene... štaš... dosadilo našutavat se s undom i ex... :tuzni:
miky0
ST Leader

Post 25 Sep 2014, 15:55

Euklid wrote:
S vremenskim odmakom od godinu dana vidi se da je itekako imalo smisla... :raspa:

Darkerica nam je ostala jedina nada da steramo ovaj politički ološ i šljam tamo gdje mu je mjesto... :usama:

p.s.

fali mi emer i njegove pogrešne političke procjene... štaš... dosadilo našutavat se s undom i ex... :tuzni:
Pridruzujem se zalopojkama, emere, vrati se :S a i teica nam je nestala :crying:
Euklid
old school

Post 25 Sep 2014, 17:50

Današnji barometar:

Orah 17,9%
SDP 17,3%

:xlux: :xlux: :xlux: :xlux:

Za mjesec-dva dohvatit ćemo i adz... :cice:

Jedino mi nije jasno zašto SDP tako rapidno pada ako živimo sve bolje... :ne zna:

Evo i Picula na telki upravo veli da bi se vodstvo SDP-a to trebalo zapitat... što li je time htio reći... :undazec:
miky0
ST Leader

Post 25 Sep 2014, 19:39

Euklid wrote:Današnji barometar:

Orah 17,9%
SDP 17,3%

:xlux: :xlux: :xlux: :xlux:

Za mjesec-dva dohvatit ćemo i adz... :cice:

Jedino mi nije jasno zašto SDP tako rapidno pada ako živimo sve bolje... :ne zna:

Evo i Picula na telki upravo veli da bi se vodstvo SDP-a to trebalo zapitat... što li je time htio reći... :undazec:
Cini mi se sta Unda vise brani zokija, da ovaj ostvaruje sve gore rezultate. Jeli se i tebi to cini :ne zna:
Euklid
old school

Post 25 Sep 2014, 19:40

:rofl: :rofl:

:top:
miky0
ST Leader

Post 25 Sep 2014, 19:42

Miky: Unda, samo naprid :top: