Slike sisa
Ovako nekako? Nešto slično sintetičko šareno je moj poznanik nedavno donio iz Afrike. On tvrdi da je to posljednji krik mode, a mi da je nešto što je Unicef tamo poslao prije 15 godina.JPK » wrote: Mislio sam na one sintetičke bluze trash uzoraka koje su bile popularne devedesetih.
Samo mi nije jasno kakve veze sise imaju s tim.
edit: Nemaš pojma o modi. Jastučići su osamdesete, u devedesetima više nije bilo popularno izgledati kao ragbijaš.
gonj špadi
-
Almost Rosey
Ama štae vama ljudi, kao da mi debeli nemremo bit bezsisniElliQuinn » wrote:Daj priznaj da si anoreksična... :zelena od zavisti:
Sašenka, ovo je zločesto
Počet ću lijepit slike tvog stasa ako ne prestaneš srat o debljiniAlmost Rosey » wrote: Ama štae vama ljudi, kao da mi debeli nemremo bit bezsisni![]()
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
:gleda arhivu fotografija: Nope, mislim da nije...a unda » wrote: koji je ono brod na 1:30? jel to ono sto je islo zadar-pula?
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- Beta ženka
Pa i to je osobina anoreksičnih.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Nije ni debela ni anoreksična 
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- Beta ženka
Vidjet ćeš ti svog trola...A.P. » wrote:Nije ni debela ni anoreksična
+1..a unda wrote: ..elaboriraj.![]()
Ja baš neeeeć'.Almost Rosey wrote:Tišina, tamo![]()
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Black Sheep
Sise na sunce?Gazda » wrote:Meni je dosadilo pisat "šalji slike sisa".Naravno, sise mi nisu dosadile. Moram naći novu poštapalicu.
To save some time, let's just assume I'm always right.
- Nikolajevna
Boji li se muškarac ičega više od opasnosti da ga se proglasi gejem?Gazda » wrote:Naravno, sise mi nisu dosadile.
Bolesti, gladi, siromaštva? Ičega?
racija! sise, molim!Black Sheep » wrote:
Sise na sunce?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
Almost Rosey
-
- Information
-