Sretan rođič
-
Jebate, nemoj tako pred undom, šta bi on treba leć u grob onda. Onaj od aloe vere. 

Fakat... stižu hladnoće... vrijeme je za trkeljaško okupljanje na nekoj terasici...Zekoslawa wrote:Evo čičo, od sutra će zaladit, možemo na nekoj terasi lokat.![]()
Ako vas nije sram da vas vide s njom...
...ocvalom učiteljicom.

'if you fall, i'll be there' (floor)
Njegova metuzalemnost ne čini me ništa manje ocvalom.visekratni klon wrote:Jebate, nemoj tako pred undom, šta bi on treba leć u grob onda. Onaj od aloe vere.

K tome učiteljicom ocvalom. Ono, da sam bar ocvala socijalna radnica ili kozmetičarka ili štajaznam recepcionarka. Ali ocvala učiteljica. Jad i tuga.

Samo tad i jest vrijeme.Euklid wrote:
Fakat... stižu hladnoće... vrijeme je za trkeljaško okupljanje na nekoj terasici...

Da, da, to je nama naša borba dala. Da viš kakva su pravila bila par godina prije.
Ne ponovilo se. Onda smo na fejsu osnovale grupu i izborile se za to. Prvo smo predložile paljenje vatre, a onda je pomalo krenulo brainstormanje i došlo se do ovoga. Uf, to su bili dani!

-
Zekoslawa wrote:Da, da, to je nama naša borba dala. Da viš kakva su pravila bila par godina prije.Ne ponovilo se. Onda smo na fejsu osnovale grupu i izborile se za to. Prvo smo predložile paljenje vatre, a onda je pomalo krenulo brainstormanje i došlo se do ovoga. Uf, to su bili dani!

..sta.. ja nikad prposniji s vise macaka, ona ocvala..pa ocvala.. pa ocvala.. pa ocvati vise. da je draca vise bi joj dosadilo ocvatat..visekratni klon wrote:Jebate, nemoj tako pred undom, šta bi on treba leć u grob onda. Onaj od aloe vere.

-
..a unda wrote: ..sta.. ja nikad prposniji s vise macaka, ona ocvala..pa ocvala.. pa ocvala.. pa ocvati vise. da je draca vise bi joj dosadilo ocvatat..

Ti si prpošniji od svih nas ovdje ženskih.

- Nenia Salonitana
automacki sam čestitala.Nenia Salonitana wrote:![]()
![]()

-
- Information
-