topik za ljude lose volje - ostali nek produze dalje..

Razgovor ugodni, divan natenane
Nenia Salonitana

Post 26 Feb 2015, 15:58

karambol » wrote:Nenio, o Nenio ko bu te ženio? :zubo:

uvijek mogu postati kristova nevjesta. :cerekava:
crna je tako i onako moja boja, ne bi mi teško palo nošenje onih halja. :zecorolleyes:

nije da se pravdam : only god can judge me : :D, ali da bilo koga od vas netko stavi na par dana ondje gdje sam ja već 5. godinu proklinjali bi još gore od mene, među onu hrpu dvoličnosti, podmetanja, serem pa ližem metode gdje ti prvo jedno kažu, a poslije se predomisle. i možeš se jebat, riječ tih ljudi ima vrijednost devalviranog wc papira. :puke:

al izdržala sam 5. pa ću pojesti govno i izdržati još ovo malo što treba. :visi:
i potratit mladost na komad papira, zbog kojeg nit sam jebala kad sam mogla jer sam bila presjebana i štošta drugo što sam sjebala u procesu. onaj najstariji forumski savjet jako počinje imat smisla. počni pit. :facepalm:

Nenia Salonitana

Post 28 Feb 2015, 22:20

koja peemesčetina. :visi:
vagino prokrvari više. :madkava:
Nenia Salonitana

Post 02 Mar 2015, 00:15

zašto mi je libido kao da je sredina ciklusa, a ne dan(i) prije menge? :madkava:
osjećam se usamljeno.
zlo mi je pri pomisli na mjesece i mjesece koliko će trajati ovo s faksom...natjerala sam se poskidati skriptu, jest da ju neću isprintati pitaj boga do kad, ali nema veze, sve što napravim vezano uz faks a da nije da odem gore i redom ljudima...

Image
Nenia Salonitana

Post 02 Mar 2015, 00:38

Image
Nenia Salonitana

Post 04 Mar 2015, 18:57

1)pomisao da iduću mengu imam po sunčanom i toplom vremenu... :visi:

2)
Image
ne da mi se i ne mogu se natjerati.
Nenia Salonitana

Post 05 Mar 2015, 21:33

:visi:
Nenia Salonitana

Post 06 Mar 2015, 22:25

Image
ne znam jel u ovom prokletom podneblju imamo mjesec dana ok vremena i biom. prognoze.

danas nije vruće, ali je takav bućkuriš od tlaka i svega idealan za migrensku glavobolju.
vidi. :gaah:
http://www.accuweather.com/en/hr/zagreb ... her/117910
Nenia Salonitana

Post 09 Mar 2015, 20:58

da ne privatiziram lastanovu temu...

razmišljam o kemikičinom postu. o, itekako još imam ljudi za ukloniti iz svog života. neke ne sasvim, ali definitivno će pasti degradacija prijateljstva u poznaništvo.

za prava uklanjanja nemam onu pravu bezrezervnu emocionalnu podršku, načelno kao imaš ljude na koje se možeš osloniti, ali zapravo imaš kurac. svi bi bili jebeni i pošteni. dobro je to, ne valja živjeti u iluziji jer obično ljudima gadno sjedne otriježnjenje kad shvate da se zapravo jedino na sebe u životu mogu osloniti a to obično shvate u najgorem mogućem trenutku.

a ljubav. previše me glava boli da bi još i o tome razmišljala :gaah:
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 10 Mar 2015, 09:07

Nenia Salonitana » wrote:da ne privatiziram lastanovu temu...

razmišljam o kemikičinom postu. o, itekako još imam ljudi za ukloniti iz svog života. neke ne sasvim, ali definitivno će pasti degradacija prijateljstva u poznaništvo.

za prava uklanjanja nemam onu pravu bezrezervnu emocionalnu podršku, načelno kao imaš ljude na koje se možeš osloniti, ali zapravo imaš kurac. svi bi bili jebeni i pošteni. dobro je to, ne valja živjeti u iluziji jer obično ljudima gadno sjedne otriježnjenje kad shvate da se zapravo jedino na sebe u životu mogu osloniti a to obično shvate u najgorem mogućem trenutku.

a ljubav. previše me glava boli da bi još i o tome razmišljala :gaah:

Nerado spominjem svoju priču i ljude koji od te priče rade tužnu . Ili ružnu, kako god . Ipak dođe fizička bol koja podsjeti da se ta priča kojiput mora spomenit i da me ona pravi ovakvu kakva jesam. Kad osjetiš da te muči nutrina, fizički bol niotkud, jave se u mislima oni koji to izazivaju. I izazivat će uvijek jer su vampiri . Treba ih izbacit iz života bez grižnje savjesti. odmorit se od takvih netražeći razloge za odgađanje tog čina. Ja sam sad u jednoj užasnoj fazi , mučim sama sebe razmišljajući kako i na koji način to učiniti i na sto sam muka. Ali ja sam sad već stara i bez neke velike prilike za životne početke zato mogu reći vama koji ste mladi i ispred vas stoji još dugi put da izbacite neželjene suputnike...
kurvanjski avatar, a
Nenia Salonitana

Post 10 Mar 2015, 14:34

Chilimama » wrote:

Nerado spominjem svoju priču i ljude koji od te priče rade tužnu . Ili ružnu, kako god . Ipak dođe fizička bol koja podsjeti da se ta priča kojiput mora spomenit i da me ona pravi ovakvu kakva jesam. Kad osjetiš da te muči nutrina, fizički bol niotkud, jave se u mislima oni koji to izazivaju. I izazivat će uvijek jer su vampiri . Treba ih izbacit iz života bez grižnje savjesti. odmorit se od takvih netražeći razloge za odgađanje tog čina. Ja sam sad u jednoj užasnoj fazi , mučim sama sebe razmišljajući kako i na koji način to učiniti i na sto sam muka. Ali ja sam sad već stara i bez neke velike prilike za životne početke zato mogu reći vama koji ste mladi i ispred vas stoji još dugi put da izbacite neželjene suputnike...
:grli:

ti možeš biti sigurna u sebe jer si se tokom života vjerojatno već nekoliko puta iznova uvjerila i znaš što si sve sposobna podnijeti i preživjeti. :)
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 11 Mar 2015, 01:01

Splenda, od srca ti fala na ovom kretenu Maminju, dobro bu došel neprijatel... :rofl:
Nenia Salonitana

Post 14 Mar 2015, 21:09

jučer su susjedi imali nabijanja i brušenja po dvorištu.

jučer sam išla opustiti se na ikseniksiks, naišla na žensku koja je pljunuta jednoj iz moje referade. :facepalm:
taj faks me proganja, gore mi je nego mesiću s jadrankom i paštetom. :mama:

sreća da mi nije iskočio neki od profesorica. :no:

danas isto ništa pametno.

sreća da je Učitelj na telki uskoro, jer sam imala u planu nakuhavat i tovit se! :lux:

http://novatv.dnevnik.hr/clanak/filmovi/ubojica.html
Eks

Post 18 Mar 2015, 03:25

Draga viša silo, ili što god da postojiš, imaš jebeni smisao za humor. Faca si. :zubo:

Prsnut ću. Nevjerojatno je kako su tuga i sreća povezane, kako nikad ne može biti ni čista tuga ni čista sreća odnosno kako u svemu lijepom mora postojat nešto ružno. Zajebi, umorna sam više od toga. Zajebi, svemire, odjebi više, nastojim ne kukati mjesecima, al brate prećero si. Ne bacaj mi klipove pod noge, ne traži me da odlučujem o nekim stvarima, budi malo fer, ajde.
Nenia Salonitana

Post 18 Mar 2015, 14:12

susjedi koji nemaju nimalo obzira niti kulture. u rano jutro nabijati i drkat po dvorištu. prokleto proljeće i "lijepo" vrijeme.

i usisavanje. kakav je to jebeni traktor od usisavača da ga čuješ iz tuđe kuće kroz svoje debele vanjske nosive zidove i njihove. :lol:
nisam gledala, ali vjerojatno su otvorili prozor da buka ide van, gamad bezobzirna. a ja spavam s prozorom na koso jer volim svježi zrak sad dok još ne moram zatvarati prozor zbog ptičurina.

kriste, daj mi snage za idućih bučnih punih 7 mjeseci. :mama:
Nenia Salonitana

Post 18 Mar 2015, 14:19

Eks » wrote:Draga viša silo, ili što god da postojiš, imaš jebeni smisao za humor. Faca si. :zubo:

Prsnut ću. Nevjerojatno je kako su tuga i sreća povezane, kako nikad ne može biti ni čista tuga ni čista sreća odnosno kako u svemu lijepom mora postojat nešto ružno. Zajebi, umorna sam više od toga. Zajebi, svemire, odjebi više, nastojim ne kukati mjesecima, al brate prećero si. Ne bacaj mi klipove pod noge, ne traži me da odlučujem o nekim stvarima, budi malo fer, ajde.
ako imaš osjećaj da moraš odlučiti, onda to nije poslano od boga nego od vraga. :mudri:

ako je od boga, čekat će na tebe ovo drugo i koji mjesec kasnije. ;)
Nenia Salonitana

Post 18 Mar 2015, 14:21

ako je ovo bila riječ o onome što si mi na pm rekla. :D
Eks

Post 18 Mar 2015, 20:32

Zbrojila sam se. :zubo: Moje mušice u glavi. :o Teško mi se naviknut na nekukanje. :zubo:
Nenia Salonitana

Post 18 Mar 2015, 22:39

nije zdravo nekukati. radije to izbaci iz sebe da ne dobiješ čir. :zubo:
elma

Post 20 Mar 2015, 16:55

srela poznanicu, završila je svoj netrivijalan faks, radi i ima zaručnika. i izgleda fantastično jer se bavi sportom 5 puta tjedno

kako kakoooo :crying:

(užasna sam, znam)
dexter

Post 20 Mar 2015, 19:14

ja sam se poceo smijat kao budala na ovo tvoje ali i mene fasciniraju ljudi kojima se ide "kako treba". valjda sam se navikao da kod mene nista ne moze da ide lako, pa mi bude cudno kad vidim takve slucajeve onda se tek sjebem i kod mene bude to kako kakooo.

edit: nisi uzasna, zasto to mislis, onda nas je velika vecina uzasna iz ovog ili onog razloga.
elma

Post 20 Mar 2015, 20:30

mene uvijek zanimalo dal oni za sebe misle da im ide to što kažeš "kako treba" ili si i dalje misle da su mogli ovo ili ono
tj. koliko ljudi uopće osjeća onaj neki mir, zadovoljstvo
dexter

Post 20 Mar 2015, 21:02

ne bih znao odgovo na to, trebao bi da odgovori neko od tih. kod mene je obicno bio slucaj dok jos ovo sranje prodje bice bolje ali onda obicno dodje neko drugo sranje.
Nenia Salonitana

Post 24 Mar 2015, 21:22

neutješna sam. još par dana i pomiču sat. :mama:
Nenia Salonitana

Post 26 Mar 2015, 22:25

:zecdurica:
u procesu sam pokapanja prijateljstva. uspomene naviru. kad se samo sjetim koja sam budala bila, dobrovoljno trpila vrišteće neodgojeno derle, kao da mi nije dovoljno povišenih tonova doma. :facepalm:
bolje da sam otišla s irvasom u kino, uzela (najveće, naravno :zubo:) :kokice: i uživala.

a morat ću i na onu trokatnu septičku. :madkava:
Nenia Salonitana

Post 27 Mar 2015, 00:56

Image

istina. :facepalm: :rofl: :rofl: :rofl:
  • Information