Eks » wrote:
Drž se. Proći će. To je sve proces žalovanja.
jednom mi je pokušala namjetiti nekog lika koji je pred društvom gdje je bilo i ljudi koje prvi puta vidi(kao mene recimo) lajao u detalje o svom seksualnom životu i partnericama.
i onda se durila što nisam htjela niti na kavu otići s njim, i lajala okolo da imam "visoke" kriterije.
sorry draga što sa sirovinom ne želim imati posla i što mi je dovoljno par sekundi da pročitam nekoga.
a kaj je najjadnije, šupendara kakva sam bila od prijateljice, da je bio imalo manji šupak, otišla bi na kavu zbog nje, između ostalog da na ljepši način mogu lansirati odjeb " žao mi je

,ali ni na toj kratkoj kavi nismo imali tema za razgovor

".
da ni ne spominjem bezobrazluk, kao prijateljica je znala kakav je otprilike moj tip muškarca, čak ni fizički nije bio ni blizu pa da je mogla pomisliti možda procurim pa zanemarim to što je seljačina.
sve si mislim kako su neke stvari mogle drugačije biti da nisam bila pod utjecajem takvih ljudi i slušala njihova pametovanja.
jer između ostalog, zahvaljujući njoj što sam bila u društvu takvih šupaka to je nepovoljno utjecalo na općenitu sliku o muškom rodu. od i inače oprezne i nepovjerljive postala sam još gora.
vjerujem nekome kad zasluži moje povjerenje, jebeš ti ono da svi zalužuju tvoje povjerenje do trena dok ti ne dokažu suprotno. to su priče za naivne budale.