..kvelli della notte
Jebi ga, nisi na mom mjestu, pa ja imam uključen i internet i struju.miky0 » wrote:Ja bi isto na tvom mistu iskljucija i to ne samo net, vec i struju
A jeli se mogu izvuc da ne znam engleskiPero » wrote: Jebi ga, nisi na mom mjestu, pa ja imam uključen i internet i struju.A zašto onda ti uopće pišeš ovdje još? Ne bojiš li se strašnog Admina koji će te prijaviti "government and their agencies"?
Kaj treba riješiti?MightyMe » wrote:Znači da ja sredin s ovin Adminon da bana mikija i sve riješeno?
Pa ovo da mi vrate adminske alate, znaš da o ostalome ne možemo pričat. Iden poslat PM pa ćemo vidit šta oće.
aaa...to...jebiga, smetnuo sam to s uma...dobro, ali budi pristojan.MightyMe » wrote: Pa ovo da mi vrate adminske alate, znaš da o ostalome ne možemo pričat. Iden poslat PM pa ćemo vidit šta oće.
Ali uvazeni gospon Admin je prozva tebe, ne meneMightyMe » wrote:Znači da ja sredin s ovin Adminon da bana mikija i sve riješeno?
Evo, napokon je odgovorija. Uglavnom, traži permaban za mikija. Al to mi je glupo. Istina je da sad, između ostalog, mi je omogućeno da opet pišen bez da je išta dodatno traženo, al mi se permaban čini stvarno previše. Probat ću nešto izvuć. Glupo je da se ljudi tako banaju.
..jebate, ko pero si skoro.Pero » wrote:Mislim, optužuje forum za eksplicitni teroristički jezik i promociju. Ko da ovdje regrutiramo ISIS-ovce. Istina da ja pola tema i postova ni ne pročitam, al sam izgleda baš omašio terorizam.
-
- Information
-