..a ja mislio ko zna sta i kome ispalo..Eks » wrote: Kad sam išla mijenjat hlače koje su bile oprane i uvjerila ženu da mi vrati novac iako po svoj prilici nije trebala.
..kvelli della notte
Nisu nikom hlače ispale...a unda » wrote: ..a ja mislio ko zna sta i kome ispalo..
Gledala sam malo oglase za posao.
Razmišljam o tome. Ali, nije to samo tako. Bila sam na nekom besplatnom tečaju, mislim, neš ti tečaja, u biti samo neke informacije i ono, nije da baš primaju strance samo tako. Da imam goru polovicu..a unda » wrote:.. a zasto ti fino ne diplomiras i ne ode nedgje vanka..u eu..
A oglasi, a čuj, nema ništa osim onih prodajnih predstavnika gdje mučiš i sebe i druge ako nisi malo udaren na sajko stranu, ali ajd, u Zagrebu ima konobarenja i tako toga, u Zadru nema ni toga sad koliko vidim po oglasima. Ima tu i tamo neki oglas koji bi mogao, samo da ne nakelje vozačku dozvolu
to sam se i ja pitao..a unda » wrote:.. a zasto ti fino ne diplomiras i ne ode nedgje vanka..u eu..
uvijek mozes da pokusas, kad diplomiras ako te nista ne drzi tu mozes otici bilo gdje i probati da bar znas na cemu si. posebno ako ti je struka trazena negdje van hrvatske.Eks wrote:
Razmišljam o tome. Ali, nije to samo tako. Bila sam na nekom besplatnom tečaju, mislim, neš ti tečaja, u biti samo neke informacije i ono, nije da baš primaju strance samo tako. Da imam goru polovicukoja nije vezana za kamen i stinu, možda bih se i odvažila. Ali ovako, ne znam, nije mi baš samo tako.
A oglasi, a čuj, nema ništa osim onih prodajnih predstavnika gdje mučiš i sebe i druge ako nisi malo udaren na sajko stranu, ali ajd, u Zagrebu ima konobarenja i tako toga, u Zadru nema ni toga sad koliko vidim po oglasima. Ima tu i tamo neki oglas koji bi mogao, samo da ne nakelje vozačku dozvolu. Ne valja, ali ajd, nešto će se nać, uletit će nešto, mora.
sto se tice oglasa, znam kako ti je kad ih citas. kad vidim sta sve traze za bio koji posao pitam se postoij li neko ko im odgovara
..slazem se, nije to samo tako. ali, da je i samo tako, pa ne bi ni to moralo bit lose..Eks » wrote:
Razmišljam o tome. Ali, nije to samo tako. Bila sam na nekom besplatnom tečaju, mislim, neš ti tečaja, u biti samo neke informacije i ono, nije da baš primaju strance samo tako. Da imam goru polovicukoja nije vezana za kamen i stinu, možda bih se i odvažila. Ali ovako, ne znam, nije mi baš samo tako.
A oglasi, a čuj, nema ništa osim onih prodajnih predstavnika gdje mučiš i sebe i druge ako nisi malo udaren na sajko stranu, ali ajd, u Zagrebu ima konobarenja i tako toga, u Zadru nema ni toga sad koliko vidim po oglasima. Ima tu i tamo neki oglas koji bi mogao, samo da ne nakelje vozačku dozvolu. Ne valja, ali ajd, nešto će se nać, uletit će nešto, mora.
sad, dok ne diplomiras, nesto pripremi. ono, dokumente, cv.. raspitat se gdje sto treba, vidjet jel se moze neki stupanj nekog jezika odradit, ne samo kod nas, mozda i vanka ima nesto.
tj, ovdje pripremis sto mozes, ali i sama znas da nikad to nece bit ono, idealno nesto. vani se isto nude dzabe ili uz malu lovu neke pripreme, osposobljavnja, itd..
to ti je nesto kao i.. brod. dok je na kraju napravis sve ispod vodene linije, ne trebas upicanit citav brod. onda zaplovis i poslije ga lickas i zavidajes i popravljas po palubi kako oces, ono, u plovidbi..
mislim da je nekako najvaznije skucat neku lovu za mozda npr.. mjesec dana. i , sta.. ako se vec mora konobarit, moze se konobarit i u briselu. pa malo radis, malo ucis jezik, ima tamo uvijek nekih udruga gdje se mos aktivirat nekako, ono, socijalizacija i to, i jedno, ono, koji mjesec se ufuras u to, malo tamo, malo amo i nesto ce se vec nac.
moguce i da ti se nesto ne svidi ili da budu neki drugi problemi, pa nakon mjesec dana vidis da niej to bas to.. a pa stas sad, nes bas glavom kroz zid. vratis se, malo dodjes do daha i onda opet..
naravno da nije lako, ali kao sto je unda napisao, mozes da probas pa ako ti nesto ne odgovara uvijek se mozes vratiti nazad pa nesto drugo pokusati. polako, ima jos vremena dok diplomiras, pa do tada mozes da razmislis sta hoces i gdje.Eks » wrote:Ništa me ne drži tu. Rvacka pogotovo, fala bogu pa sam odgojena komunjarski i nisam naslijedila gene gene kamene i ljubav prema rvackoj.![]()
Mogu pokušat. Ali, opet kažem, nije to samo tako.
..da mi valja komp, sad bih vam di dzejao.. ali, ne valja mi komp, spor je ka otok..
ipak, evo, samo malo.
evo, ima i koreografije. amo svi zajedno..hvataj ritam, rajo..

sad ide najava.. rajooo..end rajkeeee, onli for ju..tuuun najt..

ekstendid verzzzzzzzzn..

..d d d..dddd.. d politiks ov densin : ovacije:
:
d politiks ov uuuuu filing ud..
d politiks ov muuvin..

..iz dis mesidz andrstuud..

ipak, evo, samo malo.
evo, ima i koreografije. amo svi zajedno..hvataj ritam, rajo..

sad ide najava.. rajooo..end rajkeeee, onli for ju..tuuun najt..

ekstendid verzzzzzzzzn..

..d d d..dddd.. d politiks ov densin : ovacije:
d politiks ov uuuuu filing ud..
d politiks ov muuvin..

..iz dis mesidz andrstuud..

-
- Information
-