[Bezvezan upis, čisto da ne ostavim samo smajlića.]
..kvelli della notte
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
[Bezvezan upis, čisto da ne ostavim samo smajlića.]
- nina williams
Zar postoje varninzi na ovom vorumu?
Zašto mi se nešto čini da je bila davno priča o tom i da ih nije bilo?
: moguća senilija :
Bia san prošla dva tjedna vani, još se nisan oporavija.Zmaj021 » wrote:
luda zabava za subotnju veče..
Ili mi je to, ili peglat ili rješavat domaći.
Sve ima.nina williams wrote:Zar postoje varninzi na ovom vorumu?![]()
..nego kako bi trebalo bit?MightyMe » wrote:Iako ne kužin kako je tu akuzativ.
npr, neko te pita, kamo ides, kud ides? sta ces rec? ..sta me zajebajes, idemupskumlumtrinu..mislim, bil to rekao ili nesto u dativu, ablativu?
..cek, sta je tebi tema uopce?Eks » wrote:Kako vještice i duhovi pridonose kulturnom turizmu italije? Ozbiljno pitam. Ne mogu jedno te isto pisati ispod svega, da je to turistički proizvod, blabla, atrakcija, blabla.
kako pridonose? jel se jos koristi izraz..selektivni turizam? pa eto, pridonose tom podrucju turisticke ponude, aktivirajuci ili zadovoljavajuci takvu vrst turisticke potraznje.
nacelno, radi se, naravno, o kulturi, tradiciji, kontinuitetu kulturnom jednog lokaliteta (kao turisticke destinacije) ili cak i sire, tako samo jedan primejr, imamo befanu koja je u italiji nacionalni praznik..eto, medju djecom cak pozeljnija nego bozic.
ikonografija je tipicna vjesticja, metla, itd, a odrzala se kao nastavak tradicije stovanja rimske bozice..strine. da, strine.
mene je uvijek zanimalo jel nasa strina ima veze s tom strinom. mora imat nekakve veze, mora..
Kontinuitet,da, to budem dodala, to je dobra riječ. Poslat ću ti na pm, da ne pišem javno baš...a unda » wrote: ..cek, sta je tebi tema uopce?![]()
kako pridonose? jel se jos koristi izraz..selektivni turizam? pa eto, pridonose tom podrucju turisticke ponude, aktivirajuci ili zadovoljavajuci takvu vrst turisticke potraznje.
nacelno, radi se, naravno, o kulturi, tradiciji, kontinuitetu kulturnom jednog lokaliteta (kao turisticke destinacije) ili cak i sire, tako samo jedan primejr, imamo befanu koja je u italiji nacionalni praznik..eto, medju djecom cak pozeljnija nego bozic.
ikonografija je tipicna vjesticja, metla, itd, a odrzala se kao nastavak tradicije stovanja rimske bozice..strine. da, strine.
mene je uvijek zanimalo jel nasa strina ima veze s tom strinom. mora imat nekakve veze, mora..
Koja sad strina?
Befanu sam izbacila jer je malo drukčije to strukturirano kod mene.
- nina williams
Ono, turisti obilaze mjesta gdje su vjetice spaljivane na lomači. Daju pare i to.
Za duhove ne znam šta b rekla. Ziher ima veze sa Svim svetim il Dušnim danom il Duhom svetim, jer kaki bi se drugi duhovi u katolika mogli javit?
Inače, pojma nemam, samo se zajebajem.
Za duhove ne znam šta b rekla. Ziher ima veze sa Svim svetim il Dušnim danom il Duhom svetim, jer kaki bi se drugi duhovi u katolika mogli javit?
Inače, pojma nemam, samo se zajebajem.
- nina williams
Jes, jes, eno ZET daj besplatan prijevoz na Mirogoj na Svi svete.

-
- Information
-