..prismok
Pa lipo pitam, jasno mi je da moš pišat u saksofon, di bi drugo, al kako ćeš se pišat igdi pa i u ksilofon?..a unda » wrote: ..jel to neka pitalica tipa kako stavit pet slonova u ficu ili te stvarno zanima?
Ijuuuu, to me već nervira. Strgana noga. Noga, ej.MightyMe » wrote:I super mi je kako se sve može strgati. Noga, ruka, auto, kamenolom.
..sta onda znaci ..salas u maloj riti?blue » wrote:Nda, samo dajte![]()
Drekec mi je super izraz za uljepšavanje vrlo nelijepog![]()
Rit mi je ružna riječ i zvuči slovenski
ima i..drekaca. drekaca je ono, ka..litavica jel. npr, to bi se reklo ovako.. isusek, kakva me drekaca vhitila..
..mislis ono..razmem kak je sral, al kak je noge drzal?Zekoslawa » wrote: Pa lipo pitam, jasno mi je da moš pišat u saksofon, di bi drugo, al kako ćeš se pišat igdi pa i u ksilofon?
Kad to neko reče, svaki put mi prođe kroz glavu slika kako taj neko drži svoju strganu nogu u ruci, odvojenu od tijela.
..a unda » wrote: ..sta onda znaci ..salas u maloj riti?![]()
ima i..drekaca. drekaca je ono, ka..litavica jel. npr, to bi se reklo ovako.. isusek, kakva me drekaca vhitila..
..nije to nista. sve se da i stepsti, a i rasruskati..MightyMe » wrote:I super mi je kako se sve može strgati. Noga, ruka, auto, kamenolom.
..i popiknuti..dakuce, dika moja..
Za te dvi mi triba translešn...a unda » wrote: ..nije to nista. sve se da i stepsti, a i rasruskati..
Pa ne doživiš to tako kad je napisano. Isto ko i ona sranja od gundulića i ostalih zmajeva. Čini ti se da niko tako ne govori pa ne obraćaš toliko pažnju.blue » wrote:Stepsti = otresti ili srušiti.
Drugo ne znam.
Al čudi me da ste u ovim godinama otkrili kajkavski
Književnost u srednjoj - nula bodova?
Jel joj kažeš:"Gle, sva si se zmazala?"Zekoslawa » wrote:Ne, ja sam otkrila drek u ovim godinama. Otkad imam mačku, više mislim o dreku.![]()
A ne mogu nešto što je proizvelo moje zlato nazivati govnom, to je drek, drekec pače.![]()
Aha, i dlaka joj se zvuzlala. I riticu nije oprala kako spada.MightyMe » wrote: Jel joj kažeš:"Gle, sva si se zmazala?"
..stepsti..to ti je najblize kako sam ja shvatio.. kolpat. udrit. samastrat.MightyMe » wrote: Za te dvi mi triba translešn.
razruskati ti je ono, oplest, spickat se..ili kad tresnes krusku o pod, onda se ona dakako, sta ce drugo..razruska, jel. kruska se razruska..
Strga se, ruka se strga...a unda » wrote: ..stepsti..to ti je najblize kako sam ja shvatio.. kolpat. udrit. samastrat.
razruskati ti je ono, oplest, spickat se..ili kad tresnes krusku o pod, onda se ona dakako, sta ce drugo..razruska, jel. kruska se razruska..
..ne, ne, ona se sama popikne. to ti je ono, jel, kokos.. trcao pivac za kokoskom i onda ona nije znala bil usporila ili bi ubrzala, pa se popiknula..MightyMe » wrote: Jel to ono, ka, alo mala triba li te popiknut?
Viš, stepst se je meni više bacalo na pripast se...a unda » wrote: ..stepsti..to ti je najblize kako sam ja shvatio.. kolpat. udrit. samastrat.
Ae, tako san i mislija. Očito je da je ključan pivac za čitavu priču...a unda wrote: ..ne, ne, ona se sama popikne. to ti je ono, jel, kokos.. trcao pivac za kokoskom i onda ona nije znala bil usporila ili bi ubrazala, pa se popiknula..
..a unda » wrote: ..ne, ne, ona se sama popikne. to ti je ono, jel, kokos.. trcao pivac za kokoskom i onda ona nije znala bil usporila ili bi ubrazala, pa se popiknula..
E, to, to. Popiknut se moš jedino o pimpek il tako nešto.
..ma nemoj moli te..meni pricas?Zekoslawa » wrote:Ne, ja sam otkrila drek u ovim godinama. Otkad imam mačku, više mislim o dreku.![]()
,,kako ne mos? seru ko foke, brate..A ne mogu nešto što je proizvelo moje zlato nazivati govnom, to je drek, drekec pače.![]()
Dobro, da, zamišljam ovo dreka s kojim ja imam posla puta dvadeset... Je, ima bit da su to ipak govna.
(Jepotepok, kako oto beštije od 3-4 kila uspije toliko proizvest?!
-
- Information
-