Ti si dva metra i 100 kila psihopatskih govana, i netrebaš se dalje truditi, već si to obilato dokazao. I nemoj se previše puvati i zazivati zombi apokalipse, može te nać neko sa lopatom u ruci i kvačicom na nosu dovoljno voljan da čisti takva govna, bila apokalipsa ili ne.7nationarmy wrote:nema boljeg primjera tolerancije i suzivota od mene, vidi me dva metra 100 kila misica, picke moram tjerat metlom dab uopce mogo hodat gradom nesmetano - i koliko levicara pobijem dbenvo? nijednog. pa ti reci da nisam milosrdan.
sedmicin kutak za objasnjavanje gorucih pitanja
what we've got here is failure to communicate
- 7nationarmy
postoji razlika izmedju podrzavati i pridrzavati, meni se ne svidja zakon o oprostu pa nemam izbora nego ga se pridrzavat i ne pljuvat stanimirovica kad ga vidim u gradu. bas je ovo primjer da zakoni vrijede, a ne vidim da si bio bucan kad je hns droca gazila prometne policajce i vikala da je saborska zastupnica - ni ona nije u zatvoru.judolino wrote:A prekršaj je pasti s bicikla i sjebati se?
Takve zakone mogu podržavati samo totalni idioti, zato me uopće ne čudi da se tebi sviđaju, isto ko i tvoj drug po psihopatiji Horvatinčić - za kojega, zanimljivo, zakoni ne vrijede...
AJ EM BAK!
- 7nationarmy
hehe simpaticno ali nece ti proci, izvalis bedastocu, konstantno podmeces nejkakve svoje izvedenice stvari koje nisam napisao i onda sam ja psihošpat jer si ti tako interpretirao vlastite budalastine. samo dodji s lopatom, neces biti prvi, ja sam ti ko hrvatska vojska - ne pocinjem sranja ali ih zavrsavamharam wrote:Ti si dva metra i 100 kila psihopatskih govana, i netrebaš se dalje truditi, već si to obilato dokazao. I nemoj se previše puvati i zazivati zombi apokalipse, može te nać neko sa lopatom u ruci i kvačicom na nosu dovoljno voljan da čisti takva govna, bila apokalipsa ili ne.
AJ EM BAK!
- MmeTipfeler
Dečki, malo spustite loptu. Ono, da ja ne prizovem Zvijer u sebi. 
- 7nationarmy
ma da se nisi usudila, pa bolje da se drug ispuca ovdje nego da zivcan sjedne u auto ili tramvaj pa takav rastrojen ne ustane nekoj trudnici 
AJ EM BAK!
A đes ti bijo dok je imperator lovil kršćane po katakombama?7nationarmy wrote:postoji razlika izmedju podrzavati i pridrzavati, meni se ne svidja zakon o oprostu pa nemam izbora nego ga se pridrzavat i ne pljuvat stanimirovica kad ga vidim u gradu. bas je ovo primjer da zakoni vrijede, a ne vidim da si bio bucan kad je hns droca gazila prometne policajce i vikala da je saborska zastupnica - ni ona nije u zatvoru.
Sam sereš bez veze, trolčino bolesna.
Čovjek je morao platit kaznu zato kaj je opal z bicikla i sjebal samo sebe i nikoga drugoga.
A ti, debilček, opravdavaš to.
Fakat si pacijent.
Nije samo jedan, mediji su puni primjera pojedinaca koji su zbog takvih i sličnih sasvim benignih "prekršaja" nesmiljeno kažnjavani, dok se istovremeno uz sumanuta obrazloženja oslobađaju krivnje, ili im se kazna drastično blažava, tajkuni i njihovi bližnji koji doslovno ubijaju ljude - radnička prava prema "poduzetničkima" da i ne spominjemo. I šta bi to sad trebalo značiti, osim da je ovaj državni sistem moralno nakaradno klijentelistički?judolino wrote:A đes ti bijo dok je imperator lovil kršćane po katakombama?
Čovjek je morao platit kaznu zato kaj je opal z bicikla i sjebal samo sebe i nikoga drugoga.
Fakat si pacijent.
Stvarno treba biti u svakom pogledu najgore ljudsko dno dna da se ovo opravdava:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zaus ... 51940.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrva ... 56790.aspx
Koliko svinjskih polovica ili metaka ti svom didi vrijediš?7nationarmy wrote: zatim ima i osnovne logike da covjek koji je na slobodi placa veci porez nego osoba koja nije na slobodi. i tako dalje, ali neka tebe koji bi ljudima sudio ko toliko ti draga partija - metak u potiljak pa ti rodjo raspravljaj.
Dobar ti tek u didovom snu, @Sedmulice.
- 7nationarmy
gle, postujem ja tvoje pravo da biras biti idiot. i to je za ljude, ako zakon ne pase mijenjaj ga, policija ce postupiti po zakonu jer nema izbora. i to je uglavnom sve kaj sam napisao ali ti nastavi dalje s dijagnozama ako te veseli.judolino wrote:A đes ti bijo dok je imperator lovil kršćane po katakombama?
Fakat si pacijent.
AJ EM BAK!
- 7nationarmy
hehe duhovito harame, duhovito. ali grijesis kad usporedjujes neusporedivo, nisam ti ja kokosar iz pripizdine.haram wrote:Koliko svinjskih polovica ili metaka ti svom didi vrijediš?
Dobar ti tek u didovom snu, @Sedmulice.
hvala, bio dvaput zadnjih tjedan dana, jednom s kolegama iz francuske, jednom nakon tekme s deckima iz kvarta.
AJ EM BAK!
Aha... ti si zapravo ibermenš iz jajca svoga paleolitičkog dide, i tvoj život je neusporediv sa rasno nečistim untermenšima za koje je i jedan genšer premija. Pa, nije ta7nationarmy wrote:hehe duhovito harame, duhovito. ali grijesis kad usporedjujes neusporedivo, nisam ti ja kokosar iz pripizdine.
I opet hipokrizija, tojest na jeziku tvojih djedova-otaca (isti kurac7nationarmy wrote:hvala, bio dvaput zadnjih tjedan dana, jednom s kolegama iz francuske, jednom nakon tekme s deckima iz kvarta.
Možda si prigodno nazdravio i svojim mentorima, onim koji su te poslali na školovanje u Texas (ili Chichago), da sad piješ nacionalno pročišćenu krv?
Unaprijed se veselim tvojem isteku bana.
Vjerujem da jesi, na prvoj crti obrane Hjustona čim didov san dođe u gabulu. Nije da slično već nismo vidjeli, tamo negdje na prvim crtama obrane Minkena tijekom srbofašističke agresije. Samo za razliku od tebe, neki su stvarno bili hrvatska vojska. Garda čak. Iako nismo imali 100 kila i 2 metra govana, nego samo šermane i zisove, i rumunjske kalaše i istočnonjemačke šljemove, i tarifu od dvije marke po metku, i rješenje o isplati dionica firme koju smo desetljećima stvarali a takvi "domoljubni" branitelji Minkena su ju "spasili" i dobro preprodali da bi sad bili stupovi društva.7nationarmy wrote:... ja sam ti ko hrvatska vojska - ne pocinjem sranja ali ih zavrsavam
Aj nemoj više tražit vraga, bogati.
- 7nationarmy
nego gdje je judolino da me zastiti od ovog govora mrznje 
AJ EM BAK!
- 7nationarmy
koji dobar thread, moram se potapsat po ramenu objerucke. ajmo dalje sad kad se profiltriralo ovijeh neduhovitih patuljaka.
tko ce biti novi gradonacelnik zagreba - aj milana cemo zanemarit jer brate mili 6 mandata odjebi vise dosadan si. bero odustao, ili nije odusta, pa odustao i podrzat ce anku, pa odustao al nece jos rec koga podrzava - ok, to je za ocekivat od odlucno mozda partije. anka jabba the hut, dolazi iz stranke kriminalaca, doslovno jednog clana nemaju da je neokrznut barem nekom malverzacijom a pola ih ima i pravomocne il nepravomocne presude. mozda je to dovoljno kaubojski i simpa purgerima da odaberu, vidjet cem. ko nam jos preostaje, pernar. e sad, poznato je da meni nije stalo do hrvata jer hrvati i dalje vjeruju u velikom broju da je hrvatska mala zemlja koja nikad nije imala sanse. to je gluposti, ti ljudi su glupi i ne kazem da je retroaktivni abortus rjesenje al moze covjek sanjarit. nikola tesla i faust vrancic nisu dosli iz male zemlje i nisu mali ljudi, ni rudjer boskovic a osebi necu jer me znate pa stacu se sam hvalit. zasto ovo pisem, a da, pernar. svi da ste glasovali za pernara. je, covjek ima sizofreniju i ima terapiju koju nekad cak uredno pije. je, glup je ko glupi kurac opaljen ciglom u mrklom mraku. je, napisao je dvije knjige bez da je ijednu procitao. i tako dalje unedogled al ajmo se zajebavat, pernara za gradonacelnika, beru za premijera, anku za predsjednicu - nece bit struje i vode al niknut ce golf teren na vrhu sljemena.
nadam se da sam vam olaksao odabir i da cete postupit mudro pri glasovanju. zapamtite, nije bitno da je vama dobro - bitno je da se ja cerekam.
tko ce biti novi gradonacelnik zagreba - aj milana cemo zanemarit jer brate mili 6 mandata odjebi vise dosadan si. bero odustao, ili nije odusta, pa odustao i podrzat ce anku, pa odustao al nece jos rec koga podrzava - ok, to je za ocekivat od odlucno mozda partije. anka jabba the hut, dolazi iz stranke kriminalaca, doslovno jednog clana nemaju da je neokrznut barem nekom malverzacijom a pola ih ima i pravomocne il nepravomocne presude. mozda je to dovoljno kaubojski i simpa purgerima da odaberu, vidjet cem. ko nam jos preostaje, pernar. e sad, poznato je da meni nije stalo do hrvata jer hrvati i dalje vjeruju u velikom broju da je hrvatska mala zemlja koja nikad nije imala sanse. to je gluposti, ti ljudi su glupi i ne kazem da je retroaktivni abortus rjesenje al moze covjek sanjarit. nikola tesla i faust vrancic nisu dosli iz male zemlje i nisu mali ljudi, ni rudjer boskovic a osebi necu jer me znate pa stacu se sam hvalit. zasto ovo pisem, a da, pernar. svi da ste glasovali za pernara. je, covjek ima sizofreniju i ima terapiju koju nekad cak uredno pije. je, glup je ko glupi kurac opaljen ciglom u mrklom mraku. je, napisao je dvije knjige bez da je ijednu procitao. i tako dalje unedogled al ajmo se zajebavat, pernara za gradonacelnika, beru za premijera, anku za predsjednicu - nece bit struje i vode al niknut ce golf teren na vrhu sljemena.
nadam se da sam vam olaksao odabir i da cete postupit mudro pri glasovanju. zapamtite, nije bitno da je vama dobro - bitno je da se ja cerekam.
AJ EM BAK!
- 7nationarmy
kako je nastao novac i mehanika novca
savrseno stivo za smijat se dok se ne ispovracas pa opet smijanje pa zelja za upoznat mladog manijaka i dat mu da vodi grad.
savrseno stivo za smijat se dok se ne ispovracas pa opet smijanje pa zelja za upoznat mladog manijaka i dat mu da vodi grad.
AJ EM BAK!
- 7nationarmy
http://www.val-znanje.com/index.php/tek ... stao-novac
evo. ko se probije kroz prvo poglavlje bez unutarnjih krvarenaj nije covjek nego reptil.
evo. ko se probije kroz prvo poglavlje bez unutarnjih krvarenaj nije covjek nego reptil.
AJ EM BAK!
- 7nationarmy
propagandu, a ciju? ne znam esil primjetila buduc da ti je span koncentracije 10 rijeci il manje al ja iskreno prezirem sve podjednako. zato se i mogu veselo cerekat zagrizenim ideolozima. a stas budala tice ja sam davno napisao da im treba dat megafone i sve medije da svi cuju budale na djelu. onda niko nema opciju reci da nije znao.
AJ EM BAK!
- 7nationarmy
ma je, nude i oni, nudili i oni prije al isti odgovor - nerete vi to platit, a meni nije stalo 
AJ EM BAK!
- 7nationarmy
kojas jos otvorena goruca pitanja koja nacija ne moze bez mene ni uspjet procitat kamoli shvatit. el pobacaj? ma nije, jebo te nevazne sitnice - vele hrvati nestaju jerbo ga muski vade vanka il turaju di nema srece. velim ja na to: da, i? koga briga, nestalo dinosaura, nestace hrvata. al to poteze vazno pitanje, el to znaci dasu dinosauri vadili van il bili pederi.
AJ EM BAK!
-
- Information
-