Lektoriranojudolino wrote:Koji je, BTW, obična pederčina, jer ja sam ga svojim spermićima oslobodio bana na debelom forumu.
S takvim pederima nikad nemoj ići u revoluciju, najebat ćeš...
Imam traume zbog foruma
what we've got here is failure to communicate
Da se zaštite od uroka. Ali ni urinoterapija im neće pomoći kad ih odvalim metlom po bubrezima.Nenia Salonitana wrote:kojim neseksualnim povodom pišaju u boce i čaše?
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
... da, gotovo je... šteta, nisu dečku dali šansu da se zapjeni ko na Alternativi... 
Ništa, sada se može vratit na tumačenje kako ne funkcioniraju svemirska odijela
Ništa, sada se može vratit na tumačenje kako ne funkcioniraju svemirska odijela
what we've got here is failure to communicate
- Nenia Salonitana
Leteća wrote:Da se zaštite od uroka. Ali ni urinoterapija im neće pomoći kad ih odvalim metlom po bubrezima.
za ovo još nisam čula. posvećena sol je trenutno hype, to svećenici daju na duhovnim obnovama. pričali mi, nisam još toliko šenula da odem na to.
čula sam da prakticiraju pijenje urina iz zdravstvenih razloga.
Ma pocmekat ću ih ko pseto uz braću Tarabiće. Sad vidim da me parcijaliziralo i na duhovnosti.Nenia Salonitana wrote:![]()
za ovo još nisam čula. posvećena sol je trenutno hype, to svećenici daju na duhovnim obnovama. pričali mi, nisam još toliko šenula da odem na to.![]()
čula sam da prakticiraju pijenje urina iz zdravstvenih razloga.
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 351 times
- Been thanked: 376 times
Naj će prije bit da ima. A trenje, sprotutrenjem.Leteća wrote:Kako vi ubosni rješavate problem trenja? Ima li to kakve veze s otijem piramidama?
@7
Pička ko ne zagine na debelforumu - zaoprave.
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- 7nationarmy
umijece je kad crveni majmun dobije permu na forumu koji vode crveni majmuni.
AJ EM BAK!
- 7nationarmy
de smanji koncentraciju pijeska na vibricu, nisam ja judolino da me pale bezvezne prijetnje bezveznih ljudi.
AJ EM BAK!
Odakle ti da je dobio permu, ja vidim da je dobio parcijalu na gastronomiji7nationarmy wrote:umijece je kad crveni majmun dobije permu na forumu koji vode crveni majmuni.
Nije mi do toga da te palim. Ali mogla bih te ohladiti. Samo reci.7nationarmy wrote:de smanji koncentraciju pijeska na vibricu, nisam ja judolino da me pale bezvezne prijetnje bezveznih ljudi.
- 7nationarmy
e, perma na gastronomiji, ne na forumu
AJ EM BAK!
Nemreš se ti smirit, a?7nationarmy wrote:umijece je kad crveni majmun dobije permu na forumu koji vode crveni majmuni.
Odi se još malo ladit.
-
- Information
-