To su sinonini˛ Društbo je sano još jedan organizirani čopor sličan drugin čoporina˛ Prinjere si bidio˛Šabović Adis wrote:Svo ono što konstatuješ očima, posmatranjem, spada u optiku - vrrrrlo usko područje fizike.
Ima i ono što se nikako ne pokazuje na prirodnonaučnom radaru, a usljed čega se da napraviti jasna i nedvosmislena dustinkcija između, recimo, muškarca i mužjaka. Ima i društvene nauke jebemu...
Imam traume zbog foruma
what we've got here is failure to communicate
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 351 times
- Been thanked: 376 times
A-a, društvo, to je prvobitna zajednica i ne sastoji se ni od mužjaka ni od muškaraca. Klasna (a ne biološka ili fizička) razlika je u pitanju. Drugovi i drugarice to dobro znaju.haram wrote:To su sinonini˛ Društbo je sano još jedan organizirani čopor sličan drugin čoporina˛ Prinjere si bidio˛
Znanje je od presudnog značaja. Muškarac,dakle, čovjek muškog spola, zna da je muškarac dok mužjak ne zna ni to da je mužjak.
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- Šabović Adis
- Inventar
Ko pičke? Ja pičke?! Kurac!Leteća wrote:Znači, nije ti dosta zagrljaj? Ti bi pičke? E, nemere, ja sam ipak dama.
Ja to nikad ne bih ni pomislio a kamoli napisao. Uostalom, i ja sam dama.
Kad ćemo na čaj? Mislim, ko dvije dame.Šabović Adis wrote:Ko pičke? Ja pičke?! Kurac!
[spoiler]
[/spoiler]Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Ne dobodin u pitanje sud partije¸ ali klasne razlike proizilaze baš iz bioloških sličnosti koje si odjednon preinenobao u razlike (biološke¸ jelte)Šabović Adis wrote:A-a, društvo, to je prvobitna zajednica i ne sastoji se ni od mužjaka ni od muškaraca. Klasna (a ne biološka ili fizička) razlika je u pitanju. Drugovi i drugarice to dobro znaju.![]()
Znanje je podlozno instinktina koji su od presudnog znatsaja˛ Nuškarats zna da je nuškarats sbe dok ne osjeti da je zena˛˛˛ nuzjak niš netreba znati¸ doboljno nu je da se ponaša kao nuskaratsŠabović Adis wrote:Znanje je od presudnog značaja. Muškarac,dakle, čovjek muškog spola, zna da je muškarac dok mužjak ne zna ni to da je mužjak.
(Evil laugh) We are all animals, my lady. Most are too afraid to see it!Šabović Adis wrote:Ko pičke? Ja pičke?! Kurac!
- Šabović Adis
- Inventar
Sličnosti?! Naoko?!haram wrote:Ne dobodin u pitanje sud partije¸ ali klasne razlike proizilaze baš iz bioloških sličnosti koje si odjednon preinenobao u razlike (biološke¸ jelte)![]()
Znaš da je optika puna optičkih varki?! Ju'l hev tu juz d fors on dis van, Luk!
Kad te neko isprepada na mrtvo ime dešava se da odstupiš od naučenog i revertiraš na instinkte, al' treba se sabrat', drugovi & drugarice, animalizam nemere na duge staze.haram wrote:Znanje je podlozno instinktina koji su od presudnog znatsaja˛ Nuškarats zna da je nuškarats sbe dok ne osjeti da je zena˛˛˛ nuzjak niš netreba znati¸ doboljno nu je da se ponaša kao nuskarats
Odo' sad, moram nešto majmunisat'...
Da, s "prljavim majmunima".haram wrote:Ljudske zibotinje sebe bole pretsjenjibat¸ a ostale podtsjenjibat˛
˛˛˛ šta ne podsjetilo na jedan strip Zeljka Paheka o prbon kontaktu sa naprednin banzenaljtsina¸ neznan je li obdje nalo predugo za prepričat˛
Bravo, mladiću, za nagradu što si sjetio legendarnog Paheka dobil buš škanicl s buvoljcima...
Znan ja - ti si taj kojenu se pričinjaba ljudska ekskluzibnostŠabović Adis wrote:Sličnosti?! Naoko?!
Znaš da je optika puna optičkih varki?!
- lektorirano!Šabović Adis wrote:Ju'l hev tu juz d fors on dis van, Urko!
Aninalizan (neki bi rekli genetika) jedini i postoji i obstoji na duge stazeŠabović Adis wrote:Kad te neko isprepada na mrtvo ime dešava se da odstupiš od naučenog i revertiraš na instinkte, al' treba se sabrat', drugovi & drugarice, animalizam nemere na duge staze.
Okej˛ Pazi da te ne trankbilizujuŠabović Adis wrote:Odo' sad, moram nešto majmunisat'...![]()
judolino wrote:Da, s "prljavim majmunima".
Bravo, mladiću, za nagradu što si sjetio legendarnog Paheka dobil buš škanicl s buvoljcima...
Nenren taj strip nigdje izguglat s obak okljaštrenon tipkobnitson i ikspeon&tshronon bez porške
Stari moj, ja sam živa enciklopedija jugonostalgije.haram wrote:jeeee¸ još se neko sjeća!
![]()
Nenren taj strip nigdje izguglat s obak okljaštrenon tipkobnitson i ikspeon&tshronon bez porške
Ima na debelforumu neka tema o tome čega se sjećamo, ubedljivi sam bre prvak...
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 855 times
- Been thanked: 1640 times
Potpisi su za budale.
Aha¸ bilo je i nene tanojudolino wrote: Ima na debelforumu neka tema o tome čega se sjećamo, ubedljivi sam bre prvak...
Ah˛˛˛ Pahek¸ Ano & Nep¸ Kunts¸ Janjetob¸ Natakobi沲˛ to su bila brenena
- Šabović Adis
- Inventar
Zašto pričinjava? I zašto ovaj pridjev - jeb'o ekskluzivitet ako ih ima više!haram wrote:Znan ja - ti si taj kojenu se pričinjaba ljudska ekskluzibnost![]()
Đebre reakcionarsko, revizionističko!haram wrote:- lektorirano!![]()
Bome, komunisti se itekako ne bi složili. Uostalom, šta same životinje znaju o svom životinjizmu...haram wrote:Aninalizan (neki bi rekli genetika) jedini i postoji i obstoji na duge staze
Brži sam, ne mogu me stić'!haram wrote:Okej˛ Pazi da te ne trankbilizuju![]()
-
- Information
-