Izaberi u korisničkom CP-u prikaz vremena koji sadržava 'less then a minute ago'.MmeTipfeler wrote:Samo gunđam. Ovo mi je nejasno. Kod mene piše da je 23.20 - možda će biti koja sekunda više dok dovršim post, a na naslovnici mi se za post napisan večeras prikazuje Yesterday, 23:05. No to valjda mogu i sama popraviti. Ili pokvariti.
Prijava neobičnih kvarova - hitno i bitno!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 754 times
- Been thanked: 1407 times
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 295 times
- Been thanked: 306 times
Eto, za informaciju, nije mi se to dešavalo prije ovih "draft" opcija. Ne znam tačno je li ili nije povezano s njima niti mi se to stalno događa a i tipkam po mobašu, tako da...Stitch wrote:Možeš, probe radi, kliknuti na 'Preview' odmah, prije nego što išta napišeš. Vidjet ćeš da će ugniježđeni dijelovi - odnosno citati u citatima - nestati i da će sve izgledati preglednije. Razmjerno se često događa da phpBB u post unese sve živo, i ono što treba i ono što ne treba. Zato se klik na 'Preview' preporučuje kao mjera opreza svim korisnicima.
Prevencije radi kopiram sve na klipbord prije nego nagazim na "Preview"...
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- Stitch
- Head Honcho
Ako i sutra bude problema, maknut ću 'draftove' iako nisam našao nikakvih pritužbi korisnika na tu ekstenziju. Dapače, ljudi traže da je autor prevede na sve žive jezike. Očito im se sviđa. 
Opet, nijedan sustav nije jednak, forumi se razlikuju.
Opet, nijedan sustav nije jednak, forumi se razlikuju.
Potpisi su za budale.
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 34 times
Extension disabled. Sinoć sam malo kopao po logovima i zaključio da serverske resurse troši automatsko spremanje postova. Obrisao sam draftove, logove, sve... - i rasteretio bazu i server koliko se može. 
Morat ćete paziti s postovima. Barem dok ne nađem štogod bolje. U phpBB-ovu službenom direktoriju bila je to jedina takva stvarčica i obradovao sam se čim sam je vidio. No možda ih bude još.
Morat ćete paziti s postovima. Barem dok ne nađem štogod bolje. U phpBB-ovu službenom direktoriju bila je to jedina takva stvarčica i obradovao sam se čim sam je vidio. No možda ih bude još.
Stitch
Mozda mi je do mobitela, ali u zadnja dva-tri dana mi se cesto dogodi da kad napisem post na Akabradabri postanem odlogiran. Dakle, od nekoliko mojih postova s tog PDFa mi se dogodilo da post ode a ja postanem odlogiran, a jednom mi se dogodilo da mi je post ostao u memoriji i da sam se morao logirat i nakon toga me je post cekao i nakon toga sam ga samo poslao 
- Stitch
- Head Honcho
To je vjerojatno moja krivnja - običaj mi očistiti 'cache' čim štogod promijenim, za svaki slučaj. Time prekidam sesije - valjda se to tako kaže na lijepom nam jeziku - pa se korisnici katkad trebaju nanovo logirati.
U principu, uvijek čekam noć, kada je samo Šabović onlajn.
Ali zna se dogoditi da neplanirano uleti tkogod viška. 
U principu, uvijek čekam noć, kada je samo Šabović onlajn.
Potpisi su za budale.
Ako sam dobro razumija, to si radio kroz noc? Jer meni se to dogadja tokom danaStitch wrote:To je vjerojatno moja krivnja - običaj mi očistiti 'cache' čim štogod promijenim, za svaki slučaj. Time prekidam sesije - valjda se to tako kaže na lijepom nam jeziku - pa se korisnici katkad trebaju nanovo logirati.
U principu, uvijek čekam noć, kada je samo Šabović onlajn.Ali zna se dogoditi da neplanirano uleti tkogod viška.
Evo i sad se dogodilo a nisam postao na akabradabri, vec ovdje 
Da nije mozda do mog browsera?
- Stitch
- Head Honcho
Onda ne znam što bi moglo biti posrijedi. Osim, naravno, te posljednje ekstenzije, za koju znam da se jučer ponašala ćudljivo.miky0 wrote:Ako sam dobro razumija, to si radio kroz noc? Jer meni se to dogadja tokom dana
Potpisi su za budale.
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 34 times
Baš gledam - nitko nije u ACP-u, Totohost nikakve probleme nije nagovijestio ni prijavio.miky0 wrote:Evo i sad se dogodilo a nisam postao na akabradabri, vec ovdje
Pokušaj apdejtati softver na mobitelu, možda upali.
Stitch
Kad smo kod apdejta softvera, cesto mi govori da je mreza trenutno nedostupna, a na vi-fiju sam, a kad odem recimo u city centar one, a tamo mi se automatski prebaci na njihovu mrezu onda skine novi softverski apdejt, a instalira mi ga kad ja hocu. Zadnji put mi se azurirao prije par dana u ponoc.
- Stitch
- Head Honcho
A jesi li iskušao išta drugo osim Opere? Dolphin, recimo?
Potpisi su za budale.
Nisam, imam chrome ali mi nije drag, otvaram mi stranice kao na laptopu, pa ja miram prstom micat ekran sto pise ili slike. Kao da nije prilagodjen za mobitel
I imam jos jedan izvorni pretrazivac, ali mu ne znam niti ime
a tu mi se ne svidja sto nemam opciju imati vise otvorenih tabova 
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
ništa čudno s obzirom da si na Abrakadabri...miky0 wrote:Mozda mi je do mobitela, ali u zadnja dva-tri dana mi se cesto dogodi da kad napisem post na Akabradabri postanem odlogiran. Dakle, od nekoliko mojih postova s tog PDFa mi se dogodilo da post ode a ja postanem odlogiran, a jednom mi se dogodilo da mi je post ostao u memoriji i da sam se morao logirat i nakon toga me je post cekao i nakon toga sam ga samo poslao
'if you fall, i'll be there' (floor)
Instalirao sam. Sad sam na njoj, inace mi je isti kao moja opera mini. Jednako mi otvara stranice.Stitch wrote:Deinstaliraj to sve i stavi ovo. Imam ga na tabletu, posrijedi je brz, lagan i pouzdan preglednik.
Zasto mislis da deinstaliram ostale preglednike?
Mogu samo postavit ovu kao glavnu. Mislim, ne smetaju jedna drugoj?
I da, sad cu kontrolirat hoce li me odlogirat i s ovog browsera.
- Stitch
- Head Honcho
Ne znam koliko memorije imaš na raspolaganju. Aplikacije kojima se ne služiš bolje je deinstalirati, što će ti.miky0 wrote:Instalirao sam. Sad sam na njoj, inace mi je isti kao moja opera mini. Jednako mi otvara stranice.
Zasto mislis da deinstaliram ostale preglednike?
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
U kojem smislu lagan? Meni ne stane na mobitel - doduše, mob mi i nije nešto, ali sam ga sinoć instalirala na tablet i odmah maknula zbog reklama. FF za Android dobro funkcionira, a ima i onog ubojicu reklama.Stitch wrote:Deinstaliraj to sve i stavi ovo. Imam ga na tabletu, posrijedi je brz, lagan i pouzdan preglednik.
U pravu si, ali imam oko 85% pa mi je zao brisat, jer ono, sta ja znam, volim skupljat i spremat sa sobom, ali ako zaskripi sa memorijom, obrisat cu...iako me dupin ne steka, mislim ne odlogirava me s foruma, ipak mi je malo draza opera, iako je minorna razlika izmedju njih, ali je vajda navika u pitanju.Stitch wrote:Ne znam koliko memorije imaš na raspolaganju. Aplikacije kojima se ne služiš bolje je deinstalirati, što će ti.
- Stitch
- Head Honcho
Ne troši mnogo radne memorije, a pri instalaciji potrošit će manje prostora od FF-a, s tim da ga možeš premjestiti na dodatnu karticu, dočim FF, ako se dobro sjećam, ne podržava tu mogućnost.MmeTipfeler wrote:U kojem smislu lagan? Meni ne stane na mobitel - doduše, mob mi i nije nešto, ali sam ga sinoć instalirala na tablet i odmah maknula zbog reklama. FF za Android dobro funkcionira, a ima i onog ubojicu reklama.
Potpisi su za budale.
- Euklid
- old school
na e-mail mi je došla poruka (via tapatalk, baš tako piše) da me Leteća kvotala i njezin tekst
na stranu sad što mi nije jasna veza trkeljanje-tapatalk-moj mail nego ne mogu nigdje na trkelju naći taj post i odgovoriti na njega
na stranu sad što mi nije jasna veza trkeljanje-tapatalk-moj mail nego ne mogu nigdje na trkelju naći taj post i odgovoriti na njega
- Euklid
- old school
hvala na idejiMmeTipfeler wrote:Jesi li pokušao pretražiti njezine postove?
da sam se bar ja toga sjetio
međutoa, nema tog njenog posta na popisu a ja ga jasno vidim na e-mailu
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Upravo tako. Pogledaj u MCP-u.Stitch wrote:Onda ga je u međuvremenu obrisala.
-
- Information
-