Još je živ a meni je s Bertom Lankesterom jedan od najdražih faca Svetošumlja.
Haj' dobro, i Vejn Đon je tu neđe s njima...
Pa, faca mu, ruku na srce, baš je takva da mu niko nebi povjerio ćerku na čuvanje, slažem se, i više bi pasala u uloge negativaca... a jesi gledala Paths of Glory?Chilimama wrote:Nit među dragima a nedobog najdražima. Rijetko odbojan lik iz Holiluda.![]()
Al nek mu sretan stoti.

Chilimama wrote:Ok, Šaboviću, vidim u kojem smjeru idemo. Kirk i Leo nisu ista kategorija. Uspoređivati Kirka i Lea je ko uspoređivati bas i tenor. Tenor koji može pjevati sve a da to zvuči jednako dobro nije isto što i bas koji može samo toito. Kirk je bas, glumac za jedan tip uloga, sirovina i seljačina (ko recimo John Wayne ), a Leo je unatoč svojem lijepom izgledu sposoban svaku ulogu odigrati kak se spada.
Ne sporim njegovu (Kirkovu) sirovost i muškost ter privlačnost posrnulim nikomeneće damama.
Ne bi ga Leo pojeo za doručak, ta metafora uopće ne spada u opis ovog tipa glumca.
Ali ako baš oćeš, Kirk bi Leu mogao timariti konje i obavljti prljave poslove.
Ostav se Lea, ovo je Kirkov topik.![]()
U jebote, nema šuše koja nije na filmu bila predsjednik, što ne bi Kirk ili Leo..Šabović Adis wrote:![]()
K'o zapeta puška.
Ček', ovo da pitam:
Bi li Leo mogo glumiti POTUS-a (haj' dobro, kad Tramp može fakat bit' POTUS što ga i Leo ne bi mog'o glumit', al' et') ?
Krik bi, meščini.
I? Ko bi bolje odigrao tu "ozbiljnu" ulogu?Chilimama wrote:U jebote, nema šuše koja nije na filmu bila predsjednik, što ne bi Kirk ili Leo..
Pogledaj bar review koji sam linkao.Chilimama wrote:Nisam, nažalost. Zadajem si domaći rad pogledati staze slave . Kirkov Dax nije Kirk, znate to?
A šta'š... i ja imam rijetko odbojnu facu, pa to nema veze s glumom.Chilimama wrote:Pričamo o Kirku. Njegov stoti rođendan.
Nisam ja ubacila Lea u priču niti je on za ovaj topik nešto bitan. Samo velim da Kirk ne spada u meni omiljene glumce. Neću reći da je loš glumac ni da su mu uloge raznolikih karaktera jer i nisu. No, meni je velim ,rijetko odbojna faca.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests