hvala kolega
Imam traume zbog foruma
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 850 times
- Been thanked: 1631 times
Ma dobra je ona. Znaš kako se veli: teško ženi koja je poštena - kad ostari, nema uspomena! 
Potpisi su za budale.
- superkrkan
- nataknjivać i mislijoc
madona siguro nezna ko je sve prisa prikonje.onab tribala zaposlit jenoga analiticara da to malo preipita i napravi jenu studiju da se malo prisiti svega
recimo i sefki neb bilo lose dok je navrime
znamo da jon je supak i picka vise puta bila krpana na hitnoj. eno vidite da se jadna tina katanic nemere ni sitit da su je trojica izjebala, srica ima snimka ,pa ima uspomenu 
- Stitch
- Head Honcho
Ne možeš uspoređivati ženu koja se ševi iz užitka, koliko god takvih ševi bilo i koliko god partnera imala, s posvudušama koje se ševe za lovu i kokain pa dignu dreku kad ih u tome uhvate i kad se za to pročuje. Mislim, boli mene ona stvar i za Sevku i za Tinu, neka rade što god hoće, ali neka mi poslije ne glume žrtvu. Kako su si postelju prostrle, tako su i legle. 
Potpisi su za budale.
- superkrkan
- nataknjivać i mislijoc
a kako ti znas da se tina i sefka ne jebu iz uzitka, ja misin da jin nije mrsko 
- Stitch
- Head Honcho
A zašto bi im bilo? Kad si ušlagiran do korijena kose, ništa ti nije mrsko. 
Potpisi su za budale.
Nemam pojma sta se dogodilo, ali ja vise nemam parcijale ni na nogometu a ni na politici 
- superkrkan
- nataknjivać i mislijoc
Jbg, dobro je bilo dok je trajalo 
Nedavno smo imali problem sa serverom, malo je poludio i radio svašta, a između ostalog nije registrirao parcijale pa smo morali ponovo potvrđivati. Čini se da se desilo i kod tebe pa si neko vrijeme mogao pisati, ali mislim da su sad parcijale vraćene. Ne mogu ti ostaviti pristup dok ti modovi ne odobre pisanje.
Moj odgovor na onaj Nicin PM

A ovo je njezin odgovor:Steta...ja se bas proveselio, al samo napominjem da nisam puno trolao na nogometu![]()
A potom sam joj odgovorio ovo:Dobro da nisi jer bi ti to moglo otežati eventualni povratak ako bi tražio da se makne.
I njezin point:Ma trazija bi ja da se makne, ali bi lagao da tamo ne bi trolao. Nemoj se ljutit, ali su tamo samo budale koje bi s gustom trolaoSvugdi ostalo mogu biti normalan, osim tamo
![]()
Onda molim te nemoj nikad tražiti micanje parcijale tamo.
- Quark
- Informatičar starog kova
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
čak ni ne triba, nek nam pošalje pass od admina da se mi možemo sami ulogiravat i lipit kartone, mislin ono... čemu nepotrebno kompliciratisuperkrkan wrote: ↑30 Jan 2017, 12:14znaci admin je veci od moderatora. pa mogab nas odma proglasit adminima sve da se ne zajebavamo sotin moderatorima
![]()
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
- Stitch
- Head Honcho
Administratorski su računi od početka foruma uvijek glasili na originalni 'nick'. To je samo pomoćni 'account', otvoren da bude svačiji, da tako kažem. 
Potpisi su za budale.
Ma di si ti bija, pičkatmaterina malena kad sam ja od svih nas prvi popušio JEBENI BAN ovđe -a, šmizlo pederska?
Nemoj da te ja za uši tovarske navučem...
-
- Information
-