Izbor novog predloška
Stiče, pederčino stara - obavio si sjajan poso i umem samo da kažem da si čovek, drug i starešina!
Izbor pet tema - svaka ćas!
Izbor pet tema - svaka ćas!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 664 times
- Been thanked: 1099 times
Potpisi su za budale.
- Herbicidna
- Been thanked: 1 time
eome s prvim pokušajem rekonstrukcije iz one minijature:

kao što spomenuh ranije, imam alergiju na fontove i zabrijala sam da ste ovaj imali za ovo T u sredini, mogu stavit i neki drugi font, odlučite koji

kao što spomenuh ranije, imam alergiju na fontove i zabrijala sam da ste ovaj imali za ovo T u sredini, mogu stavit i neki drugi font, odlučite koji
Unutarnja krivulja je skladna ko Kvazimodova disciplina kičme...
:namjerna provokacija:

- MmeTipfeler
Nije taj font, ali mu nalikuje. Možeš predložiti i neki drugi. Kako se tebi učini najbolje.Herbicidna wrote: ↑16 Feb 2017, 15:48eome s prvim pokušajem rekonstrukcije iz one minijature:
![]()
![]()
Nakon čega slijedi barem trodnevma rasprava, a nakon odluke - tri mjeseca durenja, ali ne odmah, nego tek pošto nakon tri mjeseca otkrijemo da je logo promijenjen.
- Herbicidna
znam da mu nalikuje, al u fontove se ne razumin i odbijam se počet razumitMmeTipfeler wrote: ↑16 Feb 2017, 15:56Nije taj font, ali mu nalikuje. Možeš predložiti i neki drugi. Kako se tebi učini najbolje.
Nakon čega slijedi barem trodnevma rasprava, a nakon odluke - tri mjeseca durenja, ali ne odmah, nego tek pošto nakon tri mjeseca otkrijemo da je logo promijenjen.
![]()
u Gimpu imam samo dvi verzije toga, mogu probat ovog razvlačit još malo okolo pa da više sliči ili ga prominit skroz u neš ča nije Courier, nemam pojma imala san vazda dvojke iz tih gluposti
Taj font je neki besplatni, a našla ga je moja Leteća.
Nažalost, više se nemre sjetit kak se zove.
Uglavnom, to su tipke sa stare pisaće mašine remingtonke, ak se ne varam. (A ja se nikad ne varam jer sam jebeni big mućaćo, taj osjećaj moderatorske moći naprosto opija...
A neka ga onda traži onaj kvisling Gliša, taj ionako kurcem nije mrdno za forum, a globalni je mod.Herbicidna wrote: ↑16 Feb 2017, 16:03znam da mu nalikuje, al u fontove se ne razumin i odbijam se počet razumit![]()
u Gimpu imam samo dvi verzije toga, mogu probat ovog razvlačit još malo okolo pa da više sliči ili ga prominit skroz u neš ča nije Courier, nemam pojma imala san vazda dvojke iz tih gluposti![]()
- Herbicidna
ovo sam samo auto-trejsala za header:

al vidim da san zajebala, pojelo mi rupice u slovima, popravit ću to sutra

al vidim da san zajebala, pojelo mi rupice u slovima, popravit ću to sutra
Pa i ne moraš, jebo rupice.
Ovo je meni okej (uz malo peglanja, ne).
A kad smo već kod Gliše, velim ja ženi:
- Jebote, koji je ovaj Gliša peder, taj te šatro podržava, a prvom ti ga prilikom metne. Baš ko onaj limeni pjetlić na krovu, okreće se kako koji smiješni lik iz Diznijevih crtića prdne.
- Ma, pusti ga, jebeni ekonomist.
- Kakav, kurac, ekonomist? Kolko ja znam milicajac je, bar je tu školu završio.
- Ma mislila sam ekonomist u duši.
- Slušaj, ljubila ti majka ime na banderi: ne kaže se ekonomist - nego PIČKA!!!
Ovo je meni okej (uz malo peglanja, ne).
A kad smo već kod Gliše, velim ja ženi:
- Jebote, koji je ovaj Gliša peder, taj te šatro podržava, a prvom ti ga prilikom metne. Baš ko onaj limeni pjetlić na krovu, okreće se kako koji smiješni lik iz Diznijevih crtića prdne.
- Ma, pusti ga, jebeni ekonomist.
- Kakav, kurac, ekonomist? Kolko ja znam milicajac je, bar je tu školu završio.
- Ma mislila sam ekonomist u duši.
- Slušaj, ljubila ti majka ime na banderi: ne kaže se ekonomist - nego PIČKA!!!
- Euklid
- old school
dobro, dobro... razumijem ja tebe i tvoje probleme i to da si često bijesan na cijeli svijet... ali gdje i kada sam ja tebe oko ičega podržavao??? 
jedino sam ti dao podršku da prodaš forum karambolu za litru rakije jer si bio potpuno nekompetentan za obnašanje takve časti

da ne spominjem kako niti jedno jedino predizborno obećanje nisi ispunio (kad si postao vlasnik)...
jedino sam ti dao podršku da prodaš forum karambolu za litru rakije jer si bio potpuno nekompetentan za obnašanje takve časti
da ne spominjem kako niti jedno jedino predizborno obećanje nisi ispunio (kad si postao vlasnik)...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- MmeTipfeler
- Quark
- Informatičar starog kova
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
tija san reć herbicidnoj, ovaj krug oko t vidi se da se gleda pod kutem, a slovo t se gleda okomito. e sad, ako bi slovo t malo podebljala i zaoblila da bude u skladu sa omotačem i "nakrivila" ga bilo bi idealno. nadam se da san dobro objasnija, mogu i nekoliko funkcija napisati ako nije dovoljno 
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
Pa kako da me takav štakor podržava kad sam, plemenit i častan?Euklid wrote: ↑16 Feb 2017, 17:39dobro, dobro... razumijem ja tebe i tvoje probleme i to da si često bijesan na cijeli svijet... ali gdje i kada sam ja tebe oko ičega podržavao???
jedino sam ti dao podršku da prodaš forum karambolu za litru rakije jer si bio potpuno nekompetentan za obnašanje takve časti![]()
da ne spominjem kako niti jedno jedino predizborno obećanje nisi ispunio (kad si postao vlasnik)...![]()
Da me podržavaju takvi brkati esdepejci, ja bih se zabrinuo...
- MmeTipfeler
Dobro si objasnio, samo što se meni čini da je i u originalnom logu isto tako, ali igra tankih i debelih dijelova slova T stvara drukčiji dojam. Lako je moguće da griješim.Quark wrote: ↑16 Feb 2017, 18:09tija san reć herbicidnoj, ovaj krug oko t vidi se da se gleda pod kutem, a slovo t se gleda okomito. e sad, ako bi slovo t malo podebljala i zaoblila da bude u skladu sa omotačem i "nakrivila" ga bilo bi idealno. nadam se da san dobro objasnija, mogu i nekoliko funkcija napisati ako nije dovoljno![]()
Dvije litre.Euklid wrote: ↑16 Feb 2017, 17:39dobro, dobro... razumijem ja tebe i tvoje probleme i to da si često bijesan na cijeli svijet... ali gdje i kada sam ja tebe oko ičega podržavao???
jedino sam ti dao podršku da prodaš forum karambolu za litru rakije jer si bio potpuno nekompetentan za obnašanje takve časti![]()
da ne spominjem kako niti jedno jedino predizborno obećanje nisi ispunio (kad si postao vlasnik)...![]()
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
- Euklid
- old school
e, bravo... napokon se razumijemo
samo nemoj onda više pisati da sam te negdje podržavao pa poslije zabio kajlu jer od mene samo kajlu s leđa možeš i dobiti a podršku ne
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
- Information
-