UĐITE! (službeni chat)

Razgovor ugodni, divan natenane
Morticia

Post 18 Sep 2011, 13:45

A iskreno govoreći, mislim da je općenito nezdravo za osobu da osječa gorčinu. Prema ikome ili ičemu, a pogotovo prema nekom tamo virtualnom prostoru i ljudima.
Pokušajte, zbog sebe prvenstveno, shvatiti da tamo oni koji rade rade kako rade zato što MOGU. I vi to nećete promijeniti.

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 18 Sep 2011, 13:45

Morticia wrote:Ljudi, molim vas, molim vas, nemojte ovdje planirati paklene planove urote.
Evo, stvarno vas lijepo molim.
Jer to nema smisla.
Ako netko želi sabotirati f.hr, slobodno, al' uistinu ne bih željela da se ovo pretvori u nekakv mrzilački kutak, gdje snujemo osvetu. :(
Slažem se.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
jevgenija

Post 18 Sep 2011, 13:46

Morticia wrote:Ljudi, molim vas, molim vas, nemojte ovdje planirati paklene planove urote.
Jer to nema smisla.
Ako netko želi sabotirati f.hr, slobodno, al' uistinu ne bih željela da se ovo pretvori u nekakv mrzilački kutak, gdje snujemo osvetu. :(
tako je. za to postoji predviđeno mjesto :o :zubo: :cerek:
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
jevgenija

Post 18 Sep 2011, 13:46

Morticia wrote:A iskreno govoreći, mislim da je općenito nezdravo za osobu da osječa gorčinu. Prema ikome ili ičemu, a pogotovo prema nekom tamo virtualnom prostoru i ljudima.
Pokušajte, zbog sebe prvenstveno, shvatiti da tamo oni koji rade rade kako rade zato što MOGU. I vi to nećete promijeniti.
:mudri: :Pop:
Morticia

Post 18 Sep 2011, 13:47

Beta ženka wrote: Pa moj plan je da što više ljudi prijeđe ovamo. :rofl:
:rofl:
Lijepo od tebe, ali znaš i sama da to ne ide baš tako.
Pogotovo ne ako nastavimo pričati isključivo o f.hr-u i ne ponudimo ljudima ništa drugo.
Jer cijela ova situacija će se ispuhati, prije ili kasnije i ako dopustimo da se trkeljanja temelje samo na tome bit ćemo jako, jako kratka vijeka. :mig:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
klonka

Post 18 Sep 2011, 13:50

Jer to nema smisla.
Mortiša, meni je ovdje divno jer ste mi tu više-manje svi koje želim. Ne tražim osvetu, ali želim razgovarati o tome ovdje jer tamo nisam mogla. Nemoj mi to oduzimati. :moli:

I, i stvarno ne mislim razgovarati samo o tome niti mi je to cilj. Cilj mi je trkeljati bez cenzure. O svemu. :cerek:
gonj špadi
dejzi

Isusatipoka, koliko ste vi u stanju srat. Nemrem vas pratit. :mama:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Melody

Ja sam se riješila gorčine. Sve sam izbacila iz sebe, uz svesrdnu pomoć svega što privremeno zamagljuje um. Nakon toga, nastupa nevjerovatna bistrost, to je valjda zbog kontrasta između umnih stanja :zubo:
Ja ne mrzim Forum.hr, tamo je previše ljudi koje ja lajkam. Nego mi se uređivačka politika ne sviđa. A na mrzilačkim topicima neću sudjelovati, moram okajati grijehe koji su istina u mrvicama, ali koji mene kao mučenicu jako pate :crying:
Beta ženka

Post 18 Sep 2011, 13:51

Morticia wrote:A iskreno govoreći, mislim da je općenito nezdravo za osobu da osječa gorčinu. Prema ikome ili ičemu, a pogotovo prema nekom tamo virtualnom prostoru i ljudima.
Naravno, i zato želim da što više ljudi to i vidi i ode. Gdje je tu pakleni plan? Nikog se ne tjera ni na što, sve je stvar osobnog izbora. Kao matrix - vidio si istinu, sad biraj kad imaš potpunu sliku. :D

Gorčina? Neeee... Nakon gledanja silnih posivljenja i argumenta"samo progovori, doletjet će ti ban", stvarno ne vidim zašto bi netko bio ogorčen. :facepalm:

Đizs, tko je rekao da se Trkeljanja samo temelje na pljuvanju fhr-a? :bonk:

Klonka - točno.
Sad će i ovdje biti zabranjeno reći da su nas neke stvari tamo smetale. Ono, aj šuti kao što si morao i tamo. Najssss...
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 18 Sep 2011, 13:51

dejzi wrote:Isusatipoka, koliko ste vi u stanju srat. Nemrem vas pratit. :mama:
Pa sad neka netko kaže da se razlika neće osjetiti. :D
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Melody

Post 18 Sep 2011, 13:53

Ne mogu ni ja pratiti koliko morete srat', ali to mi je već s forum haera poznato :rofl:
Nego, ne mislim ja da ovdje iko mrzi ikog. Ljudi su samo bijesni i frustrirani, treba vremena da to prođe Mortiša. To je sve.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 714 times
Been thanked: 1279 times
Post 18 Sep 2011, 13:54

klonka wrote:Ne tražim osvetu, ali želim razgovarati o tome ovdje jer tamo nisam mogla. Nemoj mi to oduzimati. :moli:

I, i stvarno ne mislim razgovarati samo o tome niti mi je to cilj. Cilj mi je trkeljati bez cenzure. O svemu. :cerek:
Slažem se s nesuđenom imenjakinjom. :D No Ljeponoga ništa nije rekla o razgovoru, imaš to gore, u zasebnoj temi. :D
Potpisi su za budale.
Lord Byron

Post 18 Sep 2011, 13:55

Morticia wrote:uistinu ne bih željela da se ovo pretvori u nekakv mrzilački kutak, gdje snujemo osvetu. :(
To bi, ironično, bio krunski dokaz da je tamo, zapravo, sve kako treba biti.

Ne vidim zašto bih ikome želio smanjenje zarade ili što već. Ni vidim ni mržnju ni osvetu kao nešto od čega bi se čovjek osjećao bolje. Konačno, tamo je još uvijek i lijepi broj vrlo dragih i dobrih ljudi (a rekao sam, ne smatram se otišlim).
Beta ženka

Melody wrote:Ne mogu ni ja pratiti koliko morete srat', ali to mi je već s forum haera poznato :rofl:
Nego, ne mislim ja da ovdje iko mrzi ikog. Ljudi su samo bijesni i frustrirani, treba vremena da to prođe Mortiša. To je sve.
Meni je smiješno da ne smiješ zucnuti protiv nepravde, odmah mrziš.
Ne znam, ja bih se zapitala za sebe da mi to bude prva asocijacija. :zubo:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
jevgenija

a da si otvorite thread za Zaplotnjake?
okružite ga bodljikavom žicom, i pazite da ne komunicirate kao na Moderatorskom?
To bi moglo bit rješenje. Ostatak Trkeljaone ide svojim smjerom, a vi tamo radite gerilu?
Samo, budite pametni - recimo, ovaj post o botu i spamu može naškoditi (pravno, čitaj - novčano) Nogatinom Provajderu - planiranje namjernog nanošenja financijske štete pravnoj ili fizičkoj osobi jest kažnjivo.

Just a hint.
Morticia

Post 18 Sep 2011, 13:56

Ja nisam rekla da ne smijete o tome govoriti, koji vam je klinac?
Al' ako je to svrha cijele ove priče onda u kurac sve. :ne zna:
Beta ženka

Post 18 Sep 2011, 13:57

jevgenija wrote:a da si otvorite thread za Zaplotnjake?
okružite ga bodljikavom žicom, i pazite da ne komunicirate kao na Moderatorskom?
To bi moglo bit rješenje. Ostatak Trkeljaone ide svojim smjerom, a vi tamo radite gerilu?
Samo, budite pametni - recimo, ovaj post o botu i spamu može naškoditi (pravno, čitaj - novčano) Nogatinom Provajderu - planiranje namjernog nanošenja financijske štete pravnoj ili fizičkoj osobi jest kažnjivo.

Just a hint.
Ne vidim samo na koji način, jer iz samog spominjanja da me to forumaš pitao znam li - nema nikakvog "plotanja" niti plana.
klonka

Post 18 Sep 2011, 14:01

Morticia wrote:Ja nisam rekla da ne smijete o tome govoriti, koji vam je klinac?
Al' ako je to svrha cijele ove priče onda u kurac sve. :ne zna:
A, pa nije. Ali ne vidim zašto bi joj se posvećivalo više ili manje pažnje nego topicu o lakiranju noktiju. Trkeljamo o svemu.
gonj špadi
aisling

Post 18 Sep 2011, 14:02

Da se odvoji to u neku posebnu temu?

Moderatori? :D
Happy Easter!
Morticia

Post 18 Sep 2011, 14:02

No dobro. :ne zna:
Ja sam svoje mišljenje rekla, ali očito je da se ljudi sa mnom ne slažu, a braniti ikome da govori ja ne mislim.
Dakle, samo izvolite, al' koliko će vas to daleko dovesti i što će se time postići ja ne znam. :ne zna:
Kužim da smo svi ogorčeni, al' nekako sam se ponadala da ćemo uspjeti napraviti nešto konstruktivno, umjesto što smo se u prvih par sati uspjeli pooptuživati da radimo isto što i f.hr.
Očito sam bila u krivu. :top:
dimnjak

Post 18 Sep 2011, 14:03

nemojte im smanjivat zaradu. frendica mi radi u monitoru i jedva i ovako prezivljava s tom placom.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Morticia

Post 18 Sep 2011, 14:03

Nemamo još moderatore. Vjerovala sam da nam neće trebati, barem prvi dan. :zubo:
Beta ženka

Post 18 Sep 2011, 14:04

dimnjak wrote:nemojte im smanjivat zaradu. frendica mi radi u monitoru i jedva i ovako prezivljava s tom placom.
:rofl:

OK, evo nećemo. Kako smo moćni. :zubo:
Morticia

Ma dajte, pa zar vi mislite da nas 20 može smanjiti zaradu IKOME? :facepalm: :rofl: :rofl: :rofl:
Melody

Beta ženka wrote: Meni je smiješno da ne smiješ zucnuti protiv nepravde, odmah mrziš.
Ne znam, ja bih se zapitala za sebe da mi to bude prva asocijacija. :zubo:
Ne vidim da je iko rekao da mrziš baš čim se takneš nepravde. Svi smo ovdje zbog nepravde, ali osnivati nešto na temeljima mržnje i negacije nikad ne može opstati. Tako ne mislim da bi Trkeljanja trebala imati to u svom temelju.
Govorim iz iskustva svih antiprotivnih projekata u kojima sam sudjelovala. Moraš imati svoj vlastiti projekt, a ne bazirati se na negaciji i kukanju. To se uvijek uruši.
Stoga se slažem da takvom čemu ovdje nema mjesta.
Ako ste željelli poligon gdje možete slobodno govoriti i koji možete kreirati manje-više po pravilima o kojima ste na Forum.hr-u sanjali a niste mogli dobiti, neka to bude dovoljno. Šta će nam pljuvanje po bilo kome ili čemu i kako će nam to pomoći?

Slažem se s Morti u potpunosti.
  • Information