- glumac kojega su ubijali Terminator, Alien i Predator, eto sad stvarno skončao... ali za mene, najviše je briljirao kao glavni narednik Farell u Edge of Tomorrow.
Jelda? Ono, imao čova potencijala, al nikako da se dokopa neke glavne uloge... bar ne koliko ja znam
al svaki pravi film na svojim plećima iznose i sporedni likovi, koji zaginu negdje oko sredine ili još na početku.
Jelda? Ono, imao čova potencijala, al nikako da se dokopa neke glavne uloge... bar ne koliko ja znam
al svaki pravi film na svojim plećima iznose i sporedni likovi, koji zaginu negdje oko sredine ili još na početku.
Mislim da si to odlično definirao. Baš tako, umro je prije nego je dobio istinsku priliku da pokaže što zna.
Nije baš ista stvar, ali ne mogu odoljeti a da je ne spomenem: kraljica je loših izbora moja vječna ljubav Michelle Pfeiffer. Sjajna glumica, prekrasna žena - ali izuzmu li se Opasne veze Stephena Frearsa, nikad nije glumila u nekom ozbiljnom filmu, a u svima u kojima jest glumila bila je za klasu bolja od ostalih. Materijal za Oscara, nerealiziran.
Ne znam je li do nje ili do ljudi s kojima je radila, no golema je šteta što u karijeri nije dobila punu vreću nagrada.
Nije baš ista stvar, ali ne mogu odoljeti a da je ne spomenem: kraljica je loših izbora moja vječna ljubav Michelle Pfeiffer. Sjajna glumica, prekrasna žena - ali izuzmu li se Opasne veze Stephena Frearsa, nikad nije glumila u nekom ozbiljnom filmu, a u svima u kojima jest glumila bila je za klasu bolja od ostalih. Materijal za Oscara, nerealiziran.
Ne znam je li do nje ili do ljudi s kojima je radila, no golema je šteta što u karijeri nije dobila punu vreću nagrada.
Ma zato šta se vizualno odlično uklapa u ulogu praznoglave pofuknjače za glavnu mušku ulogu
To je prokletstvo svih vrhunskih ženskih glumica. Možda s izuzetkom Sigourney Weaver, Frances McDormand, Meryl Streep, Julie Ormond... nastavi niz...
Tu griješiš: Michelle je jedna od rijetkih ljepotica koje svi vole, i žene i muškarci. Svima se sviđa. Nikad nisam čuo da je itko za nju lošu riječ imao.
Tu griješiš: Michelle je jedna od rijetkih ljepotica koje svi vole, i žene i muškarci. Svima se sviđa. Nikad nisam čuo da je itko za nju lošu riječ imao.
Pitaj Superkrkana. On je autoritet kad je o ženama riječ. Niko kako on ne ponire tako duboko u žensku dušu. Sa svih sedaVnajstipo
Nisam ni rekao da nije. No taj film ne možeš nominirati za Oscara, prebrutalan je za ono doba. Ne možeš ni nju nominirati, ničim se posebnim ne izdvaja.
U tome i jest ključ: ona nikako da pogodi pravi film i pravo vrijeme. A predobra je. I prelijepa je.