Bračne vode.
25 najboljih serija
Dobri su mi nekad bili, sad tako-tako.Šabović Adis wrote:
A Štrumpfovi?
- AliceInMess
- Been thanked: 1 time
Jao, upravo se sjetih one hrvatske verzije bracnih voda.... majko mila 
Me 2.
hrpa gadnih karaktera. Jedino što je bilo drugačije od svega ostaloga, što su govorili kajkavski, ne onaj "metla u guzici" kajkavski. Naravno, to je prilično onemogućilo Dalmošima da prihvate seriju. štaš prihvatit ako ne razumiješ. Iako, Malo misto smo svi prihvatili... i razumijevali. Ali bilo je i humora. Ne samo zlobe.
Mislim da nije smetao kajkavski jer, bas to, nije bio metla u guzici. A i dobro su glumili i sve, nego ti karakteri brrrrRiona wrote:
Me 2.
hrpa gadnih karaktera. Jedino što je bilo drugačije od svega ostaloga, što su govorili kajkavski, ne onaj "metla u guzici" kajkavski. Naravno, to je prilično onemogućilo Dalmošima da prihvate seriju. štaš prihvatit ako ne razumiješ. Iako, Malo misto smo svi prihvatili... i razumijevali. Ali bilo je i humora. Ne samo zlobe.
Joj da koji uzaasAliceInMess wrote:Jao, upravo se sjetih one hrvatske verzije bracnih voda.... majko mila
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Ti Gruntovčani su teški crnjak. Ne znaš bil se smija ili plaka. I to ne zato jer je kajkavski.Karakteri su užasni. Samo jadna Regica preteča očajnih kućanica.
Zato je Malo miso i Prosjaci i sinovi vrhunski rad, uz dodajem Kuda idu divlje svinje. remek djela
Zato je Malo miso i Prosjaci i sinovi vrhunski rad, uz dodajem Kuda idu divlje svinje. remek djela
kurvanjski avatar, a
Gruntovcane nisam volio i nisam gledao vise od prve epizode jer ne razumin sta govore, molim da se nitko ne uvridi 
Sabo, jesu se u Bosni gledali Gruntovcani? 
E, sjetih se Djekne, crnogorske serije
E, sjetih se Djekne, crnogorske serije
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 328 times
- Been thanked: 354 times
LolŠabović Adis wrote:
Sve!
Osamstotima zena, sjecam se
Al to je bila samo pjesma, i to dobra
Serija se zvala drugacije nekako
Price iz fabrike, e da!
Jeli se ko sica stare jugo serije iz 80tih, mislim da se zva Sivi dom? Ja sam bija dite i znam da je bila bas onako strasna, napeta i da su me starci uvik tirali na spavanhe kad je ona pocela 
A onaj Vinko neki. Glumio ga je vidovic, kako se zvala. Inspektor Vinko 
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 328 times
- Been thanked: 354 times
Uuuuu Timoti - Poletarac!
Da nedjelje ne bi dosadne bile, dan za spavače tužnoga lika, u pomoć evo TV-sile i Nedjeljnog Zabavnika...klik-klik![]()
Nedjeljni Zabavnik isl!
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
Sjecam se, super je bila. Zarko Lausevic je glumio i mnogi jos. Mene nisu tirali lecmiky0 wrote:Jeli se ko sica stare jugo serije iz 80tih, mislim da se zva Sivi dom? Ja sam bija dite i znam da je bila bas onako strasna, napeta i da su me starci uvik tirali na spavanhe kad je ona pocela
-
- Information
-