ZG aerodrom - rasprava
- Tyrion Lannister
Cartman donosi zanimljivu i očekivanu vijest.
http://www.putoholicari.rtl.hr/sluzbeno ... ebu-45681/
http://www.putoholicari.rtl.hr/sluzbeno ... ebu-45681/
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
Nisu te čuli na Madeiri, uzeli živog i tako brzog da teško da "ne bu nigdje".
http://www.espnfc.com/portugal/story/30 ... -after-him
Ali vidi, toliko hvale po medijima i onda netko kaze da je car gol.... tj. da je to samo jedan aerodrom. Pa ne moze to tako 
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Da malo razbijemo ovu raspravu...
29. ožujka, u zagrebačku Zračnu luku Franjo Tuđman, sletio je iz Zuricha (ZRH) zrakoplov Bombardier CS100 [HB- JBC] švicarske zrakoplovne kompanije Swiss International Air Lines, na letu LX2262. Ovo je prvi put da ovaj tip zrakoplova na komercijalnom letu slijeće na neku od zračnih luka u Hrvatskoj.

29. ožujka, u zagrebačku Zračnu luku Franjo Tuđman, sletio je iz Zuricha (ZRH) zrakoplov Bombardier CS100 [HB- JBC] švicarske zrakoplovne kompanije Swiss International Air Lines, na letu LX2262. Ovo je prvi put da ovaj tip zrakoplova na komercijalnom letu slijeće na neku od zračnih luka u Hrvatskoj.
- Tyrion Lannister
Ne bih rekao da je "samo jedan aerodrom" isto što i "goli car".
S obzirom što smo imali prije njega - i "samo jedan aerodrom" predstavlja "obučenog cara".
Uostalom, nitko ništa drugo i nije ni očekivao ni komentirao. Nitko nije rekao da je to najbolji aerodrom na zemaljskoj kugli, željeli smo samo da imamo normalni aerodrom, sa svim normalnim sadržajima. I to, kako se čini, sad imamo.
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Pošto još nisam bio na aerodromu, ne mogu komentirati.
Samo sam ga vidio izdaleka, iz aviona, sa zagrebačke zaobilaznice, na slikama... Meni izgleda lijepo.
Doduše, ne kao meni najljepši (i to nije LHR, nego MAD T4), ali lijepši od većine aerodroma (recimo LGW, LHR T2, FRA).
Samo sam ga vidio izdaleka, iz aviona, sa zagrebačke zaobilaznice, na slikama... Meni izgleda lijepo.
Doduše, ne kao meni najljepši (i to nije LHR, nego MAD T4), ali lijepši od većine aerodroma (recimo LGW, LHR T2, FRA).
Znam, namjerno provociramNukac wrote:Novi terminal!!! Ja nigdje u Zagrebu nisam vidio da su izgradili pistu i cijelu infrastrukturu, nego su samo napravili novi terminal.
Nukac wrote: ↑30 Mar 2017, 09:53
![]()
-je li netko pročitao članak? osim što je pilot Hrvat, zanimljivo je i prezime stjuardese iliti domaćice (a nisu keksi)
Putničku kabinu su krasile domaćice zrakoplova : Marina Ferrari, Natalie Mattich i Ladina Guler. (kolegice su imale previše posla, pa ih nismo uspjeli fotografirati)
... šteta što nema slika, da vidimo da li joj dobro stoji prezime ...
-
- Information
-