No to nam sada smeta jer u sustav automatski ulaze svi korisnici Tapatalka, što ne želimo. Izaziva nepotrebnu zbrku.
Registracija Tapatalkom
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 754 times
- Been thanked: 1407 times
Pojednostavnio sam bio snalaženje na Trkeljanju ako se služite mobilnim uređajima i aplikacijama poput Tapatalka. Olakšana vam je bila registracija ako već postojite u Tapatalkovoj ili kakvoj sličnoj bazi podataka, uz još neke sitnice. Računao sam da je teško popunjavati formulare na tim malim pizdarijama.
No to nam sada smeta jer u sustav automatski ulaze svi korisnici Tapatalka, što ne želimo. Izaziva nepotrebnu zbrku.
Razmišljam da to ukinem, brojnim smartfonima unatoč. Ubuduće će registracija biti jednako komplicirana svim posjetiteljima, bilo mobilnima bilo fiksnima, ali zanima me kako to izgleda iz vaše perspektive. Jesmo li prezahtjevni? 
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Hmmm. Na ovo pitanje teško da bi mogli odgovoriti oni koji još nisu ovdje registrirani. Dakle, pitanje je je li pristup forumu lakši s Tapatalkom. Iskreno, ne znam. Uglavnom se javljam s kompa, eventualno se brojkam s tableta, usputno, dok čitam, a to je upizdumaterinu zajebano, samo da znate, jer je tastatura kretenska - treba se stalno prebacivati na brojke, tu i tamo u psećoj šetnji zavirim s mobitela da vidim je li sve još tu, ali idem preko najnormalnijeg Firefoxa i ništa mi ne fali. Što se mene tiče, Tapatalk nam ne treba. Pogotovo ako to znači sigurnosnu rupu.
- Stitch
- Head Honcho
To ću sad promijeniti, zato mi je bitno korisničko iskustvo. Hvala ti.
Vrijeme je da se i drugi uključe.
Sigurnosna je rupa zakrpana, ali zanima me koliko ljubiteljima Tapatalka, kojih ovdje ima, to krpanje može zakomplicirati život.MmeTipfeler wrote: ↑06 Sep 2017, 23:27Što se mene tiče, Tapatalk nam ne treba. Pogotovo ako to znači sigurnosnu rupu.
Potpisi su za budale.
aha... i sad me izbacio - u jeku igre. duhovito.Stitch wrote: ↑06 Sep 2017, 23:33To ću sad promijeniti, zato mi je bitno korisničko iskustvo. Hvala ti.
Vrijeme je da se i drugi uključe.Nekako mi se čini da sam i tebi i ostalima ja aktivirao račun, ali tko zna...
Sigurnosna je rupa zakrpana, ali zanima me koliko ljubiteljima Tapatalka, kojih ovdje ima, to krpanje može zakomplicirati život.![]()
- Stitch
- Head Honcho
To je promjena od sinoć, ništa jutros nisam dirao. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Nemam pojma. Možda si očistila kolačiće. Ili ti se promijenila IP adresa. To se događa jednom na dan, automatski. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 34 times
Tapatalk 2.0.8 instaliran je nedavno, nakon što se Riona žalila da ne vidi postove. Funkcionira li sada bolje, ne znam, ali izdali su još jednu inačicu, 2.0.9, ekspresno i neočekivano. Jučer me sustav na to upozorio. Pitanje je zašto, je li riječ o nekom grubom propustu ili jednostavno opet poboljšavaju "plugin".
Ako vam sve radi, ne bih ga dirao. Izgubim dva sata da to poštelam.
Ako vam sve radi, ne bih ga dirao. Izgubim dva sata da to poštelam.
Stitch
-
- Information
-