Imam oči,ali ne vidim budućnost

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
Borna Paro
Post 24 Oct 2011, 16:03

nina williams » wrote:Treći svjetski rat, za 5 do 7 godina.:E
Bez zeze, fakat tako mislim. Čak se u zadnje vrijeme previše (za moj ukus) bavim takvim razmišljanjima.
Treći svjetski rat već traje..
Naravno to više nije konvencionalno velik rat sa dvije sukobljene strane u jasnom teritoriju,to je zbroj krzinih žarišta u svijetu.Počeo je 1999 godine na Kosovu(kako je i Nostradamus najavio)pa se prelio 2001 godine do Afganistana,pa 2003 do Iraka,pa se ovdje uključio i Pakistan,koji zajedno u toj cijeloj priči čini golemi teritorij gdje se ratuje.
Ne zaboravimo arapske ustanke..Libija,Tunis,Egipat.Slide Alžir,Sirija,Jemen itd.

Korporacije se bore za prirodne resurse,društvo se raspolovilo na bogate i bijednike.

Treći svj.rat upravo traje,dame i gospodo i bit će to najduži rat u čovjekovoj povijesti.

kukuriku

Post 24 Oct 2011, 16:11

Borna Paro » wrote: Treći svjetski rat već traje..
Naravno to više nije konvencionalno velik rat sa dvije sukobljene strane u jasnom teritoriju,to je zbroj krzinih žarišta u svijetu.Počeo je 1999 godine na Kosovu(kako je i Nostradamus najavio)pa se prelio 2001 godine do Afganistana,pa 2003 do Iraka,pa se ovdje uključio i Pakistan,koji zajedno u toj cijeloj priči čini golemi teritorij gdje se ratuje.
Ne zaboravimo arapske ustanke..Libija,Tunis,Egipat.Slide Alžir,Sirija,Jemen itd.

Korporacije se bore za prirodne resurse,društvo se raspolovilo na bogate i bijednike.

Treći svj.rat upravo traje,dame i gospodo i bit će to najduži rat u čovjekovoj povijesti.
Da?
I što je kazao Nostrač stari o tome koliko će trajati?
Nek(v)arljiva.
vrrrlet

Post 24 Oct 2011, 16:59

Prilično jasno vidim budućnost. Naime, povijest mi je zanimljiva, a tko zna povijest, zna budućnost.

Biti će tu svega. Neke nama tako teške, bitne stvari, biti će dostupne klikom. Kao što se prije moralo nositi vodu i cijepati drva, a danas okreneš pipu i stisneš gumb. Tu uopće ne ciljam na tehnologiju, već na onaj njen vid koji će zamijeniti prilično ljudsku manifestaciju, recimo, seks ili stanovanje. U budućnosti će samo snobovi poput Butkovića stanovati u vilama s pogledom i vrtom i jebati žive žene. Ostali će imati Mastercard.

Neće biti riba u moru, neće biti osame, teže će se lagati, teže će se voljeti. Obitelj će doživjeti još strašnije mijene nego već viđene. Moći ćemo pričati sa svima, sada i odmah, u 3D slici, ali ćemo uglavnom gromoglasno šutjeti.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
kukuriku

Post 24 Oct 2011, 17:07

vrrrlet » wrote:Prilično jasno vidim budućnost. Naime, povijest mi je zanimljiva, a tko zna povijest, zna budućnost.

Biti će tu svega. Neke nama tako teške, bitne stvari, biti će dostupne klikom. Kao što se prije moralo nositi vodu i cijepati drva, a danas okreneš pipu i stisneš gumb. Tu uopće ne ciljam na tehnologiju, već na onaj njen vid koji će zamijeniti prilično ljudsku manifestaciju, recimo, seks ili stanovanje. U budućnosti će samo snobovi poput Butkovića stanovati u vilama s pogledom i vrtom i jebati žive žene. Ostali će imati Mastercard.

Neće biti riba u moru, neće biti osame, teže će se lagati, teže će se voljeti. Obitelj će doživjeti još strašnije mijene nego već viđene. Moći ćemo pričati sa svima, sada i odmah, u 3D slici, ali ćemo uglavnom gromoglasno šutjeti.
Ajde, vrlika, đava te odnija. :mama:
Gori si od hakslija. :crying:
Nek(v)arljiva.
vrrrlet

Post 24 Oct 2011, 17:13

kukuriku » wrote:
Ajde, vrlika, đava te odnija. :mama:
Gori si od hakslija. :crying:
Nisam ja bona, oni su sve krivi. Ne brigaj, ja ću uvijek stanovati u kući s pogledom i kopulirati s živim ženama. Ništa mi ne može zamijeniti svijetla grada i krvave urlike iz podruma. Neke stvari je nemoguće kupiti novcem.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Emericzy

Post 24 Oct 2011, 17:37

Evo jedna loša, a ujedno i dobra vijest.

Još će se manje znati što je istina a što laž nego danas.

Naime, mediji će o svemu, ali baš o svemu, davati fotošopiranu sliku (i film). Baš ničemu, pa ni live prijenosu, neće se moći vjerovati. I danas je tako, samo što je tehnologija još uvijek skupa, pa se totalno lažira samo za jako važne stvari. Ali za par godina će svatko moći raditi potpuno uvjerljive 3D filmove koji će izgledati kao da su kamerom snimljeni uživo. Virtualna realnost će zamijeniti pola stvarne realnosti. Jer će biti puno jeftinija, ljepša i lakša za prodaju.

To je dobro. Naime, ljudi će konačno shvatiti da je vanjština irelevantna.

To se već vidi na forumima i fejsovima. Na tim mjestima nikome više nije važno kako tko izgleda. Sve se zasniva na slici koju sam gradiš o svojoj zanimljivosti. Znači, sve se zasniva na tvojoj zanimljivosti, dakle na osobnosti i trudu i znanju i duhu. A ne na onome što su ti dali roditelji, lova i kozmetika.

Kad sva vizualna pojavnost bude lažna, umjetna i jeftina, postat će ujedno i nevažna. Važno će biti ono što je uvijek, zapravo bilo najvažnije.
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 25 Oct 2011, 10:27

Borna Paro » wrote: Treći svjetski rat već traje..

Nostardamus? E pa kad je on reko... :zubo:
A nu nas, utekla nam prilika, okasnismo svega par godina, a bio nam je (taj, Treći svjecki) i nadomak ruke... Mi baš ko zadnje pizde, eno i Gavrilo nam se šeto na svega par kilometara.
A sad evo i kasno Rvat na Kosovo stiže. :mad:
Uvijek useremo, ko da ga vidim i od Turaka ćemo spušit, pa zbogom Europo.

Ma nije počeo, tek se pripremaju. Imaš struje? Imaš vode? Imaš što jest? Puca li se, a da nije svadba/utakmica/sl.? Pazi, ne može počet kad je već potpisano da će se potpisat ( :rofl: ) olimpijsko primirje. Nema logike. Nekog reda mora bit, pa sport je važniji od puškaranja.
Daklem, najranije se kod Rusa na ZOI-ju može desit pizdarija, al :ne zna: mislim da su za to šanse male...pa svi znaju kako vojka reagira na rusku zimu.
Borna Paro
Post 27 Oct 2011, 16:14

Nije Nostradamus,već logika vijesti iz svijeta.Nije teško zaključiti..
nina williams

Post 28 Oct 2011, 18:41

Postoji li šansa da ni prije nije bilo puno drugačije, al da nije bilo vijesti?
Emericzy

Post 29 Oct 2011, 16:56

nina williams » wrote:Postoji li šansa da ni prije nije bilo puno drugačije, al da nije bilo vijesti?
Za neke da. Recimo, pedofilija i obiteljsko nasilje.
nina williams

Post 30 Oct 2011, 02:14

A ratovi? Ne čini mi se baš da ih sad ima više.
Emericzy

Post 30 Oct 2011, 13:12

nina williams » wrote:A ratovi? Ne čini mi se baš da ih sad ima više.
Nema ih više. Nikad ih u povijesti nije bilo tako malo, niti je ikad u povijesti tako malo ljudi u ratovima ginulo. Nedavno je netko poznat o tome izdao i knjigu. Ne da mi se sad tražiti po gugletu.
nina williams

Post 30 Oct 2011, 14:03

Et, možda tebi i povjeruje.
Mene ne doživljava baš ozbiljno.:tuzni:
slafko

Post 31 Oct 2011, 08:47

Emericzy » wrote: Nema ih više. Nikad ih u povijesti nije bilo tako malo, niti je ikad u povijesti tako malo ljudi u ratovima ginulo. Nedavno je netko poznat o tome izdao i knjigu. Ne da mi se sad tražiti po gugletu.
Bilo bi zanimljivo vidjeti jesu li brojali i žrtve posljedica tih ratova.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Borna Paro
Post 03 Nov 2011, 16:49

A vi očekujete veliki uobičajeni rat dvije strane?

A što je rat u Iraku,Libiji,i posebno Afganistanu i Pakistanu..?
Što su neredi u arapskom svijetu?
Što je grčevita ekonomska utakmica za resurse u trećim zemljama..?
Što je Europa,BRIC,USA..?

Meni je to sve jednoznačno-treći svjetski rat.
Prvi se vodio radi prestiža u industriji i kolonijalizma,drugi zbog revanša i namještanja njemačkog koljena,a treći nije ništa novo-ovo je također zauzimanje pozicije za buduće odnose.
nina williams

Post 03 Nov 2011, 17:10

Borna Paro » wrote:A vi očekujete veliki uobičajeni rat dvije strane?
Konobar, ja bih jedan takav, lijepo molim. Strane nek se zovu moja i poražena. :zubo:
Borna Paro » wrote:A što je rat u Iraku,Libiji,i posebno Afganistanu i Pakistanu..?
Što su neredi u arapskom svijetu?
Što je grčevita ekonomska utakmica za resurse u trećim zemljama..?
Što je Europa,BRIC,USA..?

Meni je to sve jednoznačno-treći svjetski rat.
Prvi se vodio radi prestiža u industriji i kolonijalizma,drugi zbog revanša i namještanja njemačkog koljena,a treći nije ništa novo-ovo je također zauzimanje pozicije za buduće odnose.
Pazi, po tom nikad nije postojao ni Drugi. Nego imamo Prvi i Jedini koji traje od osvita čovječanstva pa evo...još uvijek.
Uvijek je bilo ratova, uvijek su postojali neki Pakistani, Afganistani, Arapi...
  • Information