Što se mene tiče, uvjerljivo vodi Dnevno.hr - namjerno bez linka! - portal koji od milja zovem Govno.hr. Razloga je zilijun: teorije zavjere notorne Zrinke K., govor mržnje više-manje svih debila koji ondje pišu, rigidno desničarenje kakvog se ne bi postidio ni Narod.hr - još jedan izvor vrhunaravnih virtualnih kretenarija, ovaj put u režiji Željke Markić. Kamenjar.hr treći je na popisu, ne znam tko čita to smeće, i ne zanima me. Net.hr na visokom je četvrtome mjestu, ne zbog prosvjetljujućih poruka o "Domovini" nego zbog krajnjega diletantizma njegovih novinara. "Clickbait"-naslovi i vijesti, poluinformacije koje se plasiraju kao činjenice, elementarna nepismenost, neodgovaranje na osnovna novinarska pitanja (tko, što, gdje, kada, kako i zašto)... Mogao bih do sutra nabrajati zašto ih vrijeđam u komentarima na Fejsu.
Peti je Jutarnji, zato što ne podnosim kuljiševsko novinarstvo. Ne mogu ga smisliti. Nije to novinarstvo, to je dnovinarstvo. Opet, u odnosu na anemični Večernjak, možda bih trebao razmisliti o tome da ga prebacim na šesto mjesto. Sram me novina u kojima sam nekad radio, doista. Toliko da ih uopće ne spominjem.