Bili su brzi, sve smo dobili već jutros, nakon razgovora o opcijama u petak.
Objavljujem to kao poticaj i razlog za optimizam. Bit ćemo sve kvalitetniji softverski i hardverski, a nadam se da ćemo promjene pratiti i sadržajno. Živjeli!
Portal Udruge za promicanje hrvatskoga jezika, povijesti i kulture naprednim informacijskim i komunikacijskim tehnologijama Jagor još ću doraditi, štošta tu nije gotovo, ali kostur sam sklepao.
Pa ne treba čovjek biti moderator da bi pisao na Zelenom svijetu i Alternativi. Ili da cvjeta sport i glazba. Što bi, napokon, moderirao? Dva prazna podforuma?Herbicidna wrote: ↑20 May 2018, 18:08ajd možda dočekamo i harama ka moderatora, baš bi mi milo bilopredlažem da mu se dodijele podforumi alternativa i zeleni svijet, mislim da bi procvjetao
![]()
e može i sport i rekreacija, sigurna sam da bi njegovo uređenje tog podforuma bilo originalno i zapaženo
![]()
![]()
Originalnost i zapaženost stječu se trudom i marljivošću, a ne pozicijom.
Dolazit ćeš češće onda i ti?Herbicidna wrote: ↑20 May 2018, 18:44Doći će forumaši kad prepoznaju kvalitetu, haram će osmislit originalne i zapažene sadržaje za revitalizaciju tog podforuma.
Herbicidna wrote: ↑20 May 2018, 18:44Harama na Sport i rekreaciju!!!
Doći će forumaši kad prepoznaju kvalitetu, haram će osmislit originalne i zapažene sadržaje za revitalizaciju tog podforuma.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests