Horor?
Taman sam mi se činilo da je neka dobra drama, a onda ovako - hoće bar glavnu koku prepolovit motornom pilom i podijeliti, bratski?
Horor?
Jeremy?blue » wrote: Jeremy ili film? De pričaj
Volim gledat filmove u kojima glumi, makar prema njemu imam ambivalentne osjećaje - malo mi ima nešto u njemu, malo mi je perverznjak kojeg ne bi štapom takla i odmah mi je njegov lik ljigav(Vjerojatno zbog Lolite
) Al dobar mi je glumac.
A gledala sam taj filmbaja wrote: takav je u ovom filmu: juliete binoche je djevojka njegova sina, a ujedno i njegova ljubavnica
totalno je izgubio glavu za njom pa mu ne polazi za rukom bljedunjavi pokušaj da prekine jebanje gdje god stignu
naravno, sin ih zatekne i uslijed ošamućenosti šokom pada preko ograde i zgine
jeremija daje ostavku na mjesto ministra u britanskoj vladi te odlazi živjeti kao boem.... na zidu njegova trošna stana stoji fotografija, 2x2 m, njega, sina mu i ljubavnice
a inače mi je dobar i zgodan![]()
![]()
Ma i ja nekad mislim da biHerp wrote: Jeremy?
Dala bih mu.

SPOILERblaze » wrote: na nebu, gdje mu je i mjesto. jer je anđeo
Dobro si smatrao. Svaka Lolita poslije Kubricka (i meni fantastičnog Petera Sellersa u relativno minornoj ulozi) potpuno je nepotrebna.Hekatonhir » wrote:Lolitu nisam gledao, smatrao sam da poslije Kubricka ne trebam.
Otplivao je u nepoznatom smjeru. Kako je i sam primjetio - Irci sve pamte. A dovoljno je pametan da zna da će ga oni korumpirani policajci potražiti i da bu završil kao njegov kolega čija je žena Hrvatica. Možda se vratio po nju pa su se naselili na nekom udaljenom Jadranskom otoku i sada održavaju svjetionik.Herp » wrote:
Nego, molim ekipu koja je gledala The Guard da iznese teorije o tome gdje je Boyle završio, hvala.
Pošto je film loš, može.brkoslav » wrote:ima li netko suvislo mišljenje o:
http://www.imdb.com/title/tt0808399/
baš me zanima
može li se napraviti jednako dobar/bolji: zagrebe, volim te; skopje, te sakam, sarajvo, limtevo ili čak kutino, volim te?
ah, Damage..Jeremyja često dopadnu takve uloge, zbog kojih mi dođe da ga udarimbaja » wrote:stari film - damage - s jeremijom ajronsom, naživcirao me
Meni se sviđao i film i Gvozden.Pješčana » wrote: ah, Damage..Jeremyja često dopadnu takve uloge, zbog kojih mi dođe da ga udarim
Dobra je!Pješčana » wrote:nego, jel tko gledao Melankoliju?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 10 guests