MmeTipfeler wrote: ↑21 Sep 2018, 09:48
Danas grizem. Moram ja kad neće Jucko.
Dakle, vratile se nas dvije maločas s nasipa i malo prije nego što ćemo se vratiti na parkiralište u Petrovaradinskoj, eto ti džogera - trči on po
donjoj starzi, dakle, na inundacijskom dijelu gdje se psi smiju kretati bez lajne. Mala, što će, krene se utrkivati, a on, pičkica, počne vrištati da ga pas napada. Okej, takvi se kreteni tu i tamo pojave, ali... gle, što on mene pita: da zašto ga (!) ne držim na vezu.

I onda se jako naljutio jer sam mu rekla: zato što nije brod.
Tenkre.
bijah na jednom lijepom malom parku, nema obično nikoga, valjda imam dobar tajming.
Naiđe cura sa dva cucka - jedan na baterije, na lajni, jedan poveći, slobodan. Onaj mali počne grgoljiti i ova moja budala, naravno, odgovori - šta si pitao, to ti je rečeno. Stvar prijeđe u "ozbiljniju" raspravu, pri čemu se radi o dva pesa koji ne mogu ni košćicu srediti, kamoli nešto dlakavo. Kratko, slatko, bokseri se rastave. Svaki u svoj ugao. međutim, tu uskoči onaj veliki pes i krene na mojega, (obrana familije, jasno) i ovaj moj zbriše. Cura svog nekako dozove, moja dogmiže u stravi do mene ( ipak je kod mene sigurnije, nego u bijelom svijetu). I cura me napadne - "šta ga ne vodite na lajni?" Ja se začudim. "Nikad se ne tuče" "je, je to svi kažu" i ode. Naravno, tek mi je kasnije palo na pamet

da: 1. ona vodi tu sitnicu na baterije na lajni... s razlogom, izgleda. 2. "svi to kažu" znači da joj se ovo događa češće.