Još se nisam udala!1!!

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Potjeh

Post 05 Oct 2011, 17:26

vrrrlet » wrote:Naša usamljena srca bi se mogla zvati "Usamljena kurca". Sise ne treba spominjati, one su dvije i stoga nikada nisu same.
Muškarac ima dvije ruke a žene dvije sise. Ja ne vjerujem u slučajnosti.

Smiju li u tom novom podforumu "usamljenih kuraca" pisati i oni uvezani koji nevoljko apstiniraju?

ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 05 Oct 2011, 18:30

Potjeh » wrote:

Smiju li u tom novom podforumu "usamljenih kuraca" pisati i oni uvezani koji nevoljko apstiniraju?
Zvučiš kao savršen materijal za ŽuD.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Lord Byron

Post 05 Oct 2011, 19:08

ElliQuinn » wrote: Zvučiš kao savršen materijal za ŽuD.
Kasniš. :)
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 05 Oct 2011, 19:09

Lord Byron » wrote: Kasniš. :)
A kad ne mogu uvijek dangubiti na poslu.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Melody

Post 05 Oct 2011, 20:05

vrrrlet » wrote:Naša usamljena srca bi se mogla zvati "Usamljena kurca". Sise ne treba spominjati, one su dvije i stoga nikada nisu same.
Gle, sise možda rastu jedna pored druge, ali vjeruj mi, nije rijedak slučaj da su pritom potpuni stranci :ne zna: Njihov odnos nije tako jednostavan i bez turbulencija kako se to na prvi pogled može činiti.
Mulica

Post 05 Oct 2011, 22:18

di su moderatori da pobaniraju ove offtopičare? :raspa:
meg ti je glupa!!! :xlux:
Potjeh

Post 05 Oct 2011, 22:36

ElliQuinn » wrote: Zvučiš kao savršen materijal za ŽuD.
Ispravak netočnog navoda. Ja jesam savršen materijal za ŽuD. :)
Melody » wrote: Gle, sise možda rastu jedna pored druge, ali vjeruj mi, nije rijedak slučaj da su pritom potpuni stranci :ne zna: Njihov odnos nije tako jednostavan i bez turbulencija kako se to na prvi pogled može činiti.
Zbilja? Ja im se uvijek radujem, očekujem da su složne i čeznem da se one raduju meni.
Melody

Post 05 Oct 2011, 22:49

Potjeh » wrote:Zbilja? Ja im se uvijek radujem, očekujem da su složne i čeznem da se one raduju meni.
Ja samo upozoravam na mogući odnos među sisama na koji niko ne računa. No, za tvoju utjehu, ponašaju se vrlo složno kad im neko treći dođe u društvo - ipak su rasle skupa, to mnogo znači. Prema tome, velika je šansa da ti se raduju.
Megalodona

Post 06 Oct 2011, 01:04

AdMulica » wrote:di su moderatori da pobaniraju ove offtopičare? :raspa:
ae :o
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
vrrrlet

Post 06 Oct 2011, 10:39

Potjeh » wrote:

Naravno da smiju. Ali bolje je djelovati nego pisati, a ljudi s "usamljenih nečega" obično imaju jako dobar razlog zašto su usamljeni, pa takvi i ostaju.

A pogotovo je tužno kada nemaju seksa. Znam ja da ovom svijetu opako fali ljubavi, ali bar seksa ima brate mili. Takvi bi trebali malo u Švedsku na odmor, štoviše, školovanje, ali opet, takve ljude je izrazito delikatno slati u te krajeve bez sunca. Pola bi ih skončalo pod nekim liticama.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Melody

Post 07 Oct 2011, 16:40

Slabo vam nešto ide ova udajna kampanja. Predlažem Meg da ovako kao Mulica, ostavi karijeru totalno po strani i u potpunosti se posveti Svojoj Osnovnoj Životnoj Misiji :ne zna:
Uostalom, mislim da je već frka s vremenom, svi znamo da nekad trebaju i dvije godine da se isplanira Onaj Dan. Zamislite koje se sve kile moraju dobiti/izgubiti, sise ugraditi, kose pustiti... Ne znam, neozbiljno mi je ovo od vas.
Megalodona

Post 07 Oct 2011, 18:01

Melody » wrote:Slabo vam nešto ide ova udajna kampanja. Predlažem Meg da ovako kao Mulica, ostavi karijeru totalno po strani i u potpunosti se posveti Svojoj Osnovnoj Životnoj Misiji :ne zna:
Uostalom, mislim da je već frka s vremenom, svi znamo da nekad trebaju i dvije godine da se isplanira Onaj Dan. Zamislite koje se sve kile moraju dobiti/izgubiti, sise ugraditi, kose pustiti... Ne znam, neozbiljno mi je ovo od vas.
slažem se, osim ovog s karijerom, draga mi je :tuzni:
ali mulici je lako, njenog nema pa ne zna što mu se sprema. moj je stalno tu, skužio bi da počnem vježbat osmijeh za slikanje pred ogledalom :misli:
kako pripremit vjenčanje da mladoženja ne zna? :D

ili da jednostavno prijeđem na drugu žrtvu?
počnem pisat pametno i normalno, nadajući se ponekom pm-u?
idem slikat sise, možda i to pomogne :o

kako si se ti udala? iskreno, bez tih "volimo se" priča :rolleyes:
za tupelinog znamo da je bio na drozama :o
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Melody

Post 07 Oct 2011, 18:22

Megalodona » wrote: slažem se, osim ovog s karijerom, draga mi je :tuzni:
ali mulici je lako, njenog nema pa ne zna što mu se sprema. moj je stalno tu, skužio bi da počnem vježbat osmijeh za slikanje pred ogledalom :misli:
kako pripremit vjenčanje da mladoženja ne zna? :D
Računaj na mušku prirodnu operiranost od planiranja vjenčanja. Reci mu da se dovodiš u formu zbog sebe, da istražuješ kako ti stoje nijanse bijele uz put, te da pokušavaš otkriti koji to cvijet najbolje odražava tvoju osobnost. Kad naleti na burdu s vjenčanicama, reci da si kupila zbog kupona za nagradnu igru.
ili da jednostavno prijeđem na drugu žrtvu?
počnem pisat pametno i normalno, nadajući se ponekom pm-u?
idem slikat sise, možda i to pomogne :o
Recimo da je to sa sisama najbrže i najefikasnije. Pisanje pametno će te bezveze opteretiti činjenicom da moraš bit' pametna cijeli život s njim :rolleyes:
kako si se ti udala? iskreno, bez tih "volimo se" priča :rolleyes:
za tupelinog znamo da je bio na drozama :o
Opisala sam ti jednom - pukla cijev :rofl:

A našli zajednički stan nakon što sam ga dovukla iz daleke daljine bezumno dobrim seskom. Dogovorili smo se onda napustiti državu i tamo eventualno odgajati neku djecu, pa smo skontali da je lakše kad si u braku na papiru - i emigrirati, i djecu usvojiti/rađati :D
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 07 Oct 2011, 18:26

Megalodona » wrote:..bla, bla..
..bla, bla, bla..
bla..
bla, bla..
kako si se ti udala?
..bla, bla, bla, bla..
..bla, bla..
:raspa:
Megalodona

Post 07 Oct 2011, 18:49

Melody » wrote:
Računaj na mušku prirodnu operiranost od planiranja vjenčanja. Reci mu da se dovodiš u formu zbog sebe, da istražuješ kako ti stoje nijanse bijele uz put, te da pokušavaš otkriti koji to cvijet najbolje odražava tvoju osobnost. Kad naleti na burdu s vjenčanicama, reci da si kupila zbog kupona za nagradnu igru.
hoćeš bit moj lajf-kouč? :o
Recimo da je to sa sisama najbrže i najefikasnije. Pisanje pametno će te bezveze opteretiti činjenicom da moraš bit' pametna cijeli život s njim :rolleyes:
to me uvijek sekiralo :mad:
treba se vratit u prošlost, žene su bile lukave tada. ostale fino doma, uz društvo drugih žena.
kada bi on došao doma, tulavo (da on ne skuži rabotu) mu se nasmiješi i ode prileć zbog migrene, a zapravo radi što hoće. ono, kome se da slušat što frajer misli o čemu?
na javno je sve funkcioniralo kao da je on pametan, a žene su imale osiguran život bez da moraju pričat :rolleyes: s njim. jer su glumile da ne kuže njegov intelekt. najbolja inverzija ikad.
mislim da je sve otišlo u kurac kad je marie curie priznala da joj je muž bio "mali od epruvete" u pokusima. šta nije mogla njega pustit da pokupi zasluge? eto kako jedan ego uništi milijune žena.
A našli zajednički stan nakon što sam ga dovukla iz daleke daljine bezumno dobrim seskom. Dogovorili smo se onda napustiti državu i tamo eventualno odgajati neku djecu, pa smo skontali da je lakše kad si u braku na papiru - i emigrirati, i djecu usvojiti/rađati :D
ma da, sad još i da spavam s njim :eek:
Opisala sam ti jednom - pukla cijev :rofl:

jesi, sjećam se :cerek: :rofl:
Megalodona

Post 07 Oct 2011, 18:56

..a unda » wrote:
:raspa:
radim soparnik sutra. u pečnici :hekla:
Melody

Post 07 Oct 2011, 19:01

Megalodona » wrote: hoćeš bit moj lajf-kouč? : o

to me uvijek sekiralo :mad :
treba se vratit u prošlost, žene su bile lukave tada. ostale fino doma, uz društvo drugih žena.
kada bi on došao doma, tulavo (da on ne skuži rabotu) mu se nasmiješi i ode prileć zbog migrene, a zapravo radi što hoće. ono, kome se da slušat što frajer misli o čemu?
na javno je sve funkcioniralo kao da je on pametan, a žene su imale osiguran život bez da moraju pričat :rolleyes: s njim. jer su glumile da ne kuže njegov intelekt. najbolja inverzija ikad.
mislim da je sve otišlo u kurac kad je marie curie priznala da joj je muž bio "mali od epruvete" u pokusima. šta nije mogla njega pustit da pokupi zasluge? eto kako jedan ego uništi milijune žena.

ma da, sad još i da spavam s njim :eek :
Rado bih ti bila life coach, ali ti si prirodni talent :ne zna:

Inače, da samo znaš šta je ona Simone pričala o svom Sartreu, al' sve po kafanama, ništa nije htjela javno, pa je makar Marie bila fer :rolleyes:
Pa, ako ćeš se već vraćati u prošlost, mislim da tamo možeš naći tips and tricks o tome kako se navići spavati s njim.
Megalodona

Post 07 Oct 2011, 19:05

idem guglat :o

:rofl:
:w
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 822 times
Been thanked: 1564 times
Post 07 Oct 2011, 21:20

Melody » wrote: Pa, ako ćeš se već vraćati u prošlost, mislim da tamo možeš naći tips and tricks o tome kako se navići spavati s njim.
Ostavio sam ja upute u Muškoj kući. :raspa:
Potpisi su za budale.
Melody

Post 07 Oct 2011, 23:54

Hekatonhir » wrote:
Ostavio sam ja upute u Muškoj kući. :raspa:
:rofl:

A ona otišla guglat :o
dimnjak

Post 12 Oct 2011, 14:57

mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Megalodona

Post 29 Oct 2011, 02:29

evo ti pozivnice i figurica za tortu Image

Image

Image
slafko

Post 29 Oct 2011, 23:42

djevojka » wrote: Otvaram temu jer imam jednu prijateljicu koja se silno želi udati. Toliko da je na bivšem forumu pisala i na Vjenčanjima. :crying:
Nju je sram pa ja to činim za nju. Nadam se da će se s vremenom opustiti i doći ovdje pisati. Može temu iskoristiti da planira svoje vjenčanje.
Da ju je sram ne bi pisala po podforumu Vjenčanja. WTF? :confused:
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Margarita

Post 29 Oct 2011, 23:50

slafko » wrote:
Da ju je sram ne bi pisala po podforumu Vjenčanja. WTF? :confused:
Koja ti je to logika? Čega bi ju onda bilo sram?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Mulica

Post 30 Oct 2011, 01:19

meg, nabijem te!!! :kava:

glupa si! :kava:

i nećem se družiti s tobom :kava:
meg ti je glupa!!! :xlux:
  • Information