Kad počnu prodavat karte za nogometne utakmice, zabrinut ću se.
Ne kao turist, nego kao navijač.
Nisam vam rekao, ovi Travelodge majmuni ipak mi naplatili puni iznos.Gile wrote: ↑22 Feb 2018, 23:55Evo možda će nekoga zanimati tko ide u London a namjerava rezervirati Travelodge hotel. Danas sam rezervirao smještaj i iskoristio jedan od dolje navedenih kodova te spustio cijenu za 15% što je u mom slučaju bilo oko 31£.Oba koda provjereno rade, nisam siguran do kada vrijede.
Book up to 3 nights on any days of the week to use this exclusive 15% off Travelodge code
SFQW7TKV
Exclusive: Take 15% off any hotel stay of up to 3 nights with this Travelodge code
4DGTT4B3
BTW posve glupo kod njih je što ti piše snižena cijena sve do trenutka naplate a onda odjednom dobiješ potvrdu po punoj cijeni i taman sam im opsovao sve po spisku na nekoliko jezika no ipak sve je u redu, sa računa je ipak skinut umanjeni iznos.![]()
To mi je bila najveća fora kad sam prvi put bila u Londonu. Još cijeli taj proces gdje im pišeš pismo pa ti pismom dođe potvrda.marko_31 wrote: ↑17 Oct 2018, 10:39Info, ako netko planira ići na ceremony of the keys.
2019 je već puna, primaju se rezervacije za 2020, pa ako netko može tako daleko planirati..
-i dalje je besplatno (max 6 osoba), ali plaća se 1 funta naknade za rezervaciju
https://ticketslive.hrp.org.uk/hrp/b2c/ ... 1535624331
-da, više nema pisanja pisma
Bezveze. I prije se tebalo ranije ali to je bilo koji tjedan prije puta a ne po godinu dana.marko_31 wrote: ↑24 Oct 2018, 12:00-da, više nema pisanja pisma, samo sada naplaćuju tu jednu funtu
-ali, jako, jako dugo se čeka...navodno kada netko odustane ubace taj termin, ali obzirom da košta funtu i da ljudi ako i ne planiraju otići vjerojatno ne jave (jer nema povratka te funte)
-rezervirati sad termin za 14-15 mjeseci unaprijed, je malo reći lutrija (osim za njih u UK)
Sve je dobro dok ne krenu sa šatorima na balkonima.marko_31 wrote: ↑26 Oct 2018, 09:17jedva čekam.
Inače, uskoro kreće novi projekt Premier inna, nakon hub by Premier inn, uvode ZIP
-ukratko, male sobe sa wifi...i to je otprilike to , prvo u Cardiffu, cijene od 19 funti...i info koji sam pronašao:
No they do not all have windows some have light boxes to mimic windows and you won’t be able to choose, rooms will be allocated randomly
Users browsing this forum: ClaudeBot and 3 guests