London i Engleska
E, jel bio ko na otoku Sark? Inače mrzim putovanja, ali to je mjesto koje ne samo da bih htio posjetiti, nego i zauvijek ostati.
https://www.thedailybeast.com/the-crazy ... ref=scroll
https://www.thedailybeast.com/the-crazy ... ref=scroll
what we've got here is failure to communicate
- Tyrion Lannister
Kako doći do free sim kartice u londonu?
Hvala svima.
Hvala svima.
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
Od kada smo u EU nemam potrebe za UK brojem, ali free sim se može podići gotovo svugdje, dakle O2, Lebara, Vodafone - njihove prodavaonice...pa i u dućanima tipa Tesco ih je bilo za uzeti...
Neki uz free sim nude i international tarife pa treba i to provjeriti, ostali su obični pay as you go…
Ako imaš UK adresu mogu ti i besplatno dostaviti sim...
- Tyrion Lannister
Na žalost nemam adresu u UK.
Kartica mi treba jer google.play mi ne dozvoljava download nekih app jer sam u RH.
Kartica mi treba jer google.play mi ne dozvoljava download nekih app jer sam u RH.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Tyrion Lannister
Gdje mogu naći u Google playu app To good to go?
Trudim se, ali mi ne izbacuje.
hvala na pomoći.
hvala na pomoći.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Tyrion Lannister
A ti xebeš čim stigneš.
Isprika za pisanje na krivoj temi.
Kad ovdje tvoj mali kružok od 5 ljudi čini isto onda je to ok.
Isprika za pisanje na krivoj temi.
Kad ovdje tvoj mali kružok od 5 ljudi čini isto onda je to ok.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
Baš sam jučer u podzemnoj vidio tu reklamu. Piše se Too good to go, ni meni ne daje u Google playu, ali ukucaj u Google i naći ćeš. I kada kao hoću instalirati kaže da stavka nije dostupna u mojoj zemlji.Tyrion Lannister wrote: ↑17 Nov 2018, 20:55Gdje mogu naći u Google playu app To good to go?
hvala na pomoći.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 667 times
- Been thanked: 1114 times
Loli, jesu li to planovi za Božić i Novu godinu ili ideš onako, jer ti je došlo? 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 667 times
- Been thanked: 1114 times
Potpisi su za budale.
Kad sam pročitao naslov i vidio sliku (nije pisalo o kojem se gradu radi) ja sam pomislio da će biti u Istanbulu
I don't spend a nickel, if I can help it, unless it somehow profits my mileage account ... The miles are the goal.
- Prolaznica
- Has thanked: 6 times
Mene je čak i naziv asocirao na Aziju, naime, upravo čitam o Tulipanskoj revoluciji u Kirgistanu
S druge strane, ova kupola sa rotirajućim elementima me podsjetila na jedan ruski kič već viđen u Gruziji, zgradu sa ugrađenim vrtuljkom na vrhu

Sve u svemu, projekt mi se ni najmanje ne sviđa
S druge strane, ova kupola sa rotirajućim elementima me podsjetila na jedan ruski kič već viđen u Gruziji, zgradu sa ugrađenim vrtuljkom na vrhu
Sve u svemu, projekt mi se ni najmanje ne sviđa
collect moments, not things
Jedna opservacija koju nije na odmet spomenut.
Tamo negdje davno, prije 10-15 godina, kad sam prvi put išao u UK, jedan od većih problema je znao biti nabaviti funte pred put. Jer su Londonske mjenjačnice bile zloglasne glede tečajeva. S vremenom je taj problem izblijedio, jer sam počeo sve više koristiti bankomate za dizanje funti. Sad je pak nestao sasvim (jedino kaj ja to nisam znao prije puta).
Naime, po prvi put sam s puta u London/UK doma vratio ama baš sve papirnate funte koje sam ponio sa sobom. Ko da sam bio u kakvoj skandinavskoj zemlji.
Naglasak je na "papirnate" jer sam od kuće ponio nešto kovanica koje sam potrošio na Portobello Marketu (za uličnu hranu na štandovima) i to je bilo to glede plaćanja kešom. Ama baš sve ostalo sam plaćao karticama.
Još prije 6-7 godina se znalo dogoditi da u pubu bude izvješeno 10 funti kao minimum za prihvaćanje kartica, ali sad em' to više nigdje nisam vidio, 'em su runde za dvojicu (ak se piju cijele pinte, ne polovične) uvijek preko tih 10.
Kao što rekoh, skandinavske su zemlje već neko vrijeme u tom modu, a to se sada širi i južnije...
PS
One ama baš zadnje coin-ove sam ubacio uličnom sviraču u šešir. Tužno je što će s nestankom keša nejvjerojatnije nestati i buskeri.
Pozitivno je pak to što će nestati i oni žicari, Crnci koji ti po WC-ima londonskih lokala špricaju tekući sapun i dodavaju papirnate ručnike nakon pišanja.
Sad sam baš u jednom camdenskom pubu vidio jednog otužnog koji je nakon mog 5. ili 6. pišanja (eh, da, popilo se ...
) u tanjuriću imao isti jedan jedini coin kao i prvi put kad sam se spustio dolje. Ljudi coinove jednostavno više nemaju. 
Tamo negdje davno, prije 10-15 godina, kad sam prvi put išao u UK, jedan od većih problema je znao biti nabaviti funte pred put. Jer su Londonske mjenjačnice bile zloglasne glede tečajeva. S vremenom je taj problem izblijedio, jer sam počeo sve više koristiti bankomate za dizanje funti. Sad je pak nestao sasvim (jedino kaj ja to nisam znao prije puta).
Naime, po prvi put sam s puta u London/UK doma vratio ama baš sve papirnate funte koje sam ponio sa sobom. Ko da sam bio u kakvoj skandinavskoj zemlji.
Naglasak je na "papirnate" jer sam od kuće ponio nešto kovanica koje sam potrošio na Portobello Marketu (za uličnu hranu na štandovima) i to je bilo to glede plaćanja kešom. Ama baš sve ostalo sam plaćao karticama.
Još prije 6-7 godina se znalo dogoditi da u pubu bude izvješeno 10 funti kao minimum za prihvaćanje kartica, ali sad em' to više nigdje nisam vidio, 'em su runde za dvojicu (ak se piju cijele pinte, ne polovične) uvijek preko tih 10.
Kao što rekoh, skandinavske su zemlje već neko vrijeme u tom modu, a to se sada širi i južnije...
PS
One ama baš zadnje coin-ove sam ubacio uličnom sviraču u šešir. Tužno je što će s nestankom keša nejvjerojatnije nestati i buskeri.
Pozitivno je pak to što će nestati i oni žicari, Crnci koji ti po WC-ima londonskih lokala špricaju tekući sapun i dodavaju papirnate ručnike nakon pišanja.
Sad sam baš u jednom camdenskom pubu vidio jednog otužnog koji je nakon mog 5. ili 6. pišanja (eh, da, popilo se ...
-
- Information
-