Mrak! Plus, ove Kineze treba sve u Japan vratit', mamicuim škiljavu!
Što vas je danas nasmijalo?
Tako su i strani reporteri za vrijeme rata redovito brkali Slavoniju i Sloveniju.
Ali dobro, što se tiče Trumpa to uopće nije loše, jer ako poželi bombardirati Balkan -poslat će bombardere na Baltik
Šta se veli u tekstu, Madam? Jel "Maison Blanche" znači ono što mislim da znači?
Ali dobro, što se tiče Trumpa to uopće nije loše, jer ako poželi bombardirati Balkan -poslat će bombardere na Baltik
Šta se veli u tekstu, Madam? Jel "Maison Blanche" znači ono što mislim da znači?
what we've got here is failure to communicate
- MmeTipfeler

Najveći je štos u tome što ovo jest umjetničko djelo, o vrijednosti možemo raspravljati. Ivica Zupković: Zrinjevac. Mislim da nema veze s onim likom iz Vinkovaca koji je završio u zatvoru, ali nikad se ne zna.
Kad vučeš na Immanuela
Šuti, dobro je dok nisi Emanuela
OT:
what we've got here is failure to communicate
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 224 times
- Been thanked: 239 times
Blyat, uKanta me...
Ma neću se više metamo..trop..nukleo...nešto...agit...dok ne išćeraju na Morfej. Koih jebe!
Dobar!MmeTipfeler wrote: ↑14 Dec 2018, 14:53
Najveći je štos u tome što ovo jest umjetničko djelo, o vrijednosti možemo raspravljati. Ivica Zupković: Zrinjevac. Mislim da nema veze s onim likom iz Vinkovaca koji je završio u zatvoru, ali nikad se ne zna.

Rebus je mayka...
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- MmeTipfeler
Citat s Fejsa: U Hrvatskoj, kad nađeš djetelinu s četiri lista, jedan list moraš dati državi. 
- MmeTipfeler
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 626 times
- Been thanked: 984 times
Blagdansko doba redovito je popraćeno eskalacijom i pogoršanjem stanja u depresivnih, anksioznih i psihotičnih osoba.
Tako ovih dana dovode nekog akutno pogoršanog pacijenta na psihijatrijski odjel. Kod prijemnog pregleda psihijatar ga pita:
- Kako se zovete?
- JA SAM DOKTOR FRANJO TUĐMAN! - dere se psihotičar.
- Aaa, dobro, znači doktor i političar... Odlično, lijepo ćete se družiti s drugima, imamo mi ovdje mnogo doktora, a i političara! - smiruje ga liječnik.
- NISAM JA POLITIČAR, JA SAM AERODROM!

Tako ovih dana dovode nekog akutno pogoršanog pacijenta na psihijatrijski odjel. Kod prijemnog pregleda psihijatar ga pita:
- Kako se zovete?
- JA SAM DOKTOR FRANJO TUĐMAN! - dere se psihotičar.
- Aaa, dobro, znači doktor i političar... Odlično, lijepo ćete se družiti s drugima, imamo mi ovdje mnogo doktora, a i političara! - smiruje ga liječnik.
- NISAM JA POLITIČAR, JA SAM AERODROM!
Potpisi su za budale.
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 224 times
- Been thanked: 239 times
http://www.vpts-doboj.info/dokumenti/ak ... arenja.pdf
Mhm,
dalo nam grant od milion Eura, iz Njemačke, za obuku varioca...ovi naši odma' sve digli na akademski nivo.

Mhm,

Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- MmeTipfeler
Jesi ti siguran da nije u pitanju ono drugo značenje? 
-
- Information
-