Tapatalkova podrška ne spominje problem pa tapkam u mraku, no dobro bi bilo da se vi tapatalkaši izjasnite o stanju na vlastitu smartfonu. Nuki ima pro-inačicu, koja vjerojatno nudi poboljšane opcije. Zato sam prilično skeptičan kad su ostali posrijedi.
Ankete na Tapatalku
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 34 times
Skrenuo mi je Nukac pozornost na to da ne vidite forumske ankete ako na Trkeljanje dolazite putem Tapatalka, što sad popravljam, ali ništa ne jamčim. 
Tapatalkova podrška ne spominje problem pa tapkam u mraku, no dobro bi bilo da se vi tapatalkaši izjasnite o stanju na vlastitu smartfonu. Nuki ima pro-inačicu, koja vjerojatno nudi poboljšane opcije. Zato sam prilično skeptičan kad su ostali posrijedi.
Stitch
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 754 times
- Been thanked: 1407 times
Plugin Status: Latest - tako piše na Tapatalku. Napisao sam "ticket" ljudima iz održavanja, ali ne vjerujem da će to išta riješiti. No za takve stvari portal i služi, meni se doista ne da pretumbavati kôd ako podrška zna popraviti kvar. Nevolja je u tome što svaka platforma - phpBB, xenForo, Simple Machines, vBulletin... - zahtijeva drukčiju prilagodbu "plugina", a korisnici su se zbog anketa na ovoj zadnji put žalili 2014. godine. 
Potpisi su za budale.
- admin
Ništa od toga, drago društvo. Ankete funkcioniraju samo odabranima. Koji bi mi rado (pre)uzeli sajt. 

Tapatalk Support via pm.mtasv.net
05:57 (14 hours ago)
to me
Subject: Polls not visible in Tapatalk
APR 15, 2019 | 03:57AM UTC
Summer replied:
Hello,
Thank you for contacting Tapatalk!
In Tapatalk app, the polls function now is only supported in Tapatalk Groups.
Alternatively, please consider migrating your site to Tapatalk Groups.
Tapatalk Groups is a desktop+mobile web-based community platform. It’s just like your phpBB forum + Tapatalk Mobile App, except it is fully integrated and you no longer to have to pay for hosting or worry about the Tapatalk plugin upgrades on your site! Tapatalk Groups also supports Donations and Premium Membership payment system so your members can easily contribute to your forum. Let me know if you are interested. For the migration, all you’ll need to do is to share with us your FTP access, we’ll prepare preview sites for you to review.
Please read more information about Tapatalk Groups here:
https://www.tapatalk.com/tapatalk_groups
Regards,
Tapatalk Support Team
Posebna je poslastica dio gdje mi nude prelazak u Tapatalk Groups.APR 14, 2019 | 10:02AM UTC
Original message
Hi,
when users are browsing the site with Tapatalk on their mobile phones, they cannot see any poll and they cannot vote. I wonder whether this is a known issue, or whether I am doing something wrong.
Regards,
S.
Stitch
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Možda ćeš jednog dana morat preći na to.
Kad milenijci otkriju Trkeljanje.
Možda da nas staviš na Snapchat? Baš mi je nećak neki dan objašnjavao u čemu je fora Snapchat, pa smo zaključili da stariji od 30 ne kuže to.
Kad milenijci otkriju Trkeljanje.
Možda da nas staviš na Snapchat? Baš mi je nećak neki dan objašnjavao u čemu je fora Snapchat, pa smo zaključili da stariji od 30 ne kuže to.
- Stitch
- Head Honcho
- Head Honcho
Što god da se pojavi, neću pristati na migraciju. Jedino ako se umiješa viša sila. No plan mi je raditi kao i dosad. Ne namjeravam odustati. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Kako to uopće ide, jesu li vas išta pitali? Poslali su obavijest, vjerojatno, ali jesu li vam dali vremena da se pripremite? Kako je tekla migracija?
Potpisi su za budale.
Samo izvoli. Uvijek sam za to Tapatalku pijemo krv na slamku.
Predlažem da to učiniš u onome prvom, svima vidljivom dijelu, a ja ću potražiti svog smartića.
Nema do Tapatalka, to hoćeš reći?
Još samo da se ti gumbići počnu upotrebljavati, naročito onaj za donacije...Imate tipku za doniranje. I tipku za lajkanje. I tipku za dislajkanje. Lajkam.
Još se trudim prevladati odbojnost prema Tapatalku.
Šta misliš koliko toga stariji od 50 tek ne kuže?
Npr. koji vrag je Tapatalk?
what we've got here is failure to communicate
- Stitch
- Head Honcho
Tapatalk je firma s dvjesto tisuća foruma. Takvih kao što je Symposion. Zato razvija aplikacije za smartfone i tablete, s kojih se onda te tzv. grupe mogu čitati i pratiti pregledno kao na desktopu.
Kao prva tvrtka koja je korisnicima nudila besplatne forume, EzBoard je imao poslovni model po načelu "ako želiš više - plati". Dobiješ platformu s okljaštrenim opcijama i reklamama - tako se čitava stvar i financirala - za koju ne plaćaš domenu i hosting, nemaš nikakvih troškova, no poželiš li više od toga, moraš zaviriti u novčanik.
EzBoard je nakon nekoliko godina propao, naslijedio ga je Yuku. A kad je i on nestao, pojavio se Tapatalk. Koji uza sve nudi i preuzimanje napuštenih ili malih foruma.
Potpisi su za budale.
- admin
Zaboga, ne. Plahte sam teksta ovdje ispisao žaleći se na kvalitetu "plugina". Ne znam ni sâm koliko sam sati potrošio da ga uredim. No tipku za donacije volio bih imati. I manje brige oko svega.
Kaubojski poslovni model međutim ne odobravam - još nisam sreo poduzeće koje korisnicima onemogućuje osnovne funkcije poput forumskih anketa da bi povećalo zaradu. To se jednostavno ne radi, bezobrazno je.
Stitch
- Marsovac7
- Svemirka
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 62 times
Zašto ti imaš ovako loše mišljenje o nama starijima?
Ja ne samo da znam što je Tapatalk, nego ga čak aktivno koristim, i to na tri uređaja (iPadu i 2 smartphonea).
Ali ovo sada pišem s laptopa jer tu imam normalnu (a ne samo virtualnu) tipkovnicu.
Wow, postala sam moderatorica. :)
- Stitch
- Head Honcho
Imao sam u redakciji urednika koji je, već debelo u penziji, svim kolegama objašnjavao kako se radi na novim kompjutorima. Ni engleski nije znao; kao stara garda, u školi je učio ruski. Svejedno, na papir si je bilježio naredbe i postupke, prevodio menije i slično. Na kraju je bio maher za prelamanje novina, služio se modernim američkim softverom kao pisaćim strojem, ako ne i bolje.
Čovjeku voljnom uložiti vrijeme i energiju u učenje ništa nije nemoguće, bio star ili mlad.
Potpisi su za budale.
Upravo me to strahovito razljutilo, ne znam jesi li i ti naišao na to, ali čitam Tapatalkov forum u potrazi za hrvatskom abecedom, nazovimo to tako. Pa na jednome mjestu netko izražava želju da preuzme forum na kojemu je nekada sudjelovao, a sada već dugo stoji "sam i zapušten". Ali... on nije osnivač pa bi li mu oni mogli kako pomoći? Mogli bi, naravno, ali prvo moraju kontaktirati s osnivačem foruma i pitati ga što misli - hoće li prepustiti forum ili neće. I pazi sad: ako osnivač foruma ne odgovori u roku od dva tjedna, oni će lijepo prenijeti forum na postavljača zahtjeva.
Symposion je srećom na hrvatskome (ili bar na tzv. našim jezicima), ali da su mene kojim slučajem kontaktirali, ne bih bila ni znala jer sam zaboravila lozinku za adresu s kojom sam se registrirala.
Što veliš, čista kaubojština. Ravna Cuker-begovoj.
Ako te radoznalost slučajno dovede na Symp, pozabavi se malo matematikom. Unaprijed upozoravam da tamo ima samo jedna sisata plavuša.
- Stitch
- Head Honcho
Hmmm... a ima li tamo tema o skorim katastrofalnim klimatskim promjenama?Symposion wrote: ↑17 Apr 2019, 17:38...
Ako te radoznalost slučajno dovede na Symp, pozabavi se malo matematikom. Unaprijed upozoravam da tamo ima samo jedna sisata plavuša.Forum je pokrenut 2002., a prema tekstovima i načinu pisanja brzo ćeš shvatiti kako onda nisu imali samo 13 godina - to je bila donja granica na kojoj je EzBoard dopuštao registraciju bez roditeljskoga odobrenja, što bi danas bilo slatkih trideset, nego su već i fakultete bili pozavršavali.
what we've got here is failure to communicate
Dosad je nije bilo. Nešto se spominjao Nostradamus, doduše...
Kupleraj ćemo poslije otvoriti.
-
- Information
-