Horoskop, gatanje i slične stvari

Znanost kakvu u potaji priželjkujete
Tikamoon
Neš jebat!
Been thanked: 16 times

Post 03 Sep 2019, 12:47

Stitch wrote:
26 Aug 2019, 15:35
Što se ekipe tiče, nadam se da će doći svi sa US-a; Kaliarni, Flat, Ertrinken, RobCat, Nagrišpana... Možete im komotno spomenuti da ih očekujem. ;)
Mene nema ovdje navedenu :eek:
Zabolilo je to moje krhko srčeko :durica:

:D

Pozdrav svim najdražim gatarama :cerek: Zna li netko kako je RobC, dugo je nisam vidjela i sad sam je se sjetila kad ju je stić spomenuo.

Um postaje monstrum kad je tvoj vladar, a anđeo kada je tvoj sluga.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 302 times
Been thanked: 353 times
Post 03 Sep 2019, 13:29

Nema te jer nisam spominjao one s kojima sam već dogovorio dolazak, bilo porukama bilo postovima. ;)

A RobCat se ni meni ne javlja, nemam pojma kamo je nestala. :ne zna:
Potpisi su za budale.
Stitch
Head Honcho
Post 03 Sep 2019, 15:35

Klickka wrote:
03 Sep 2019, 09:31
Htić, kad budeš gledao, jel možeš ti vidjeti zašto (mislim zbog kojih zvjezdanih utjecaja) su mi se dogodile neke stvari koje su se dogodile kad su se dogodile? :zvrko:
Mogu, naravno. Zato i pravim stanke, tu su interakcije radi. U svakom trenutku možeš pitati što te zanima. Budem li znao - daleko od toga da sve znam, amater sam i ovo mi je zabavna (samo)spoznaja - odgovorit ću ti. Ne budem li, uskočit će drugi. :zubeki:
Potpisi su za budale.
AliceInMess
Been thanked: 1 time

Post 03 Sep 2019, 16:31

Evo i moje karte. Sva je nekako trokutasta i lijeva :D
Cekam strpljivo :raspa:
Stitch
Head Honcho
Post 03 Sep 2019, 16:38

AliceInMess wrote:
03 Sep 2019, 16:31
Evo i moje karte. Sva je nekako trokutasta i lijeva :D
Blizanka s Mjesecom u Škorpionu, podznak Djevica. Bog te lijepo kaznio, kod tebe ništa u skladu nije. :rofl:

Kvadrati Sunca s Marsom i Jupiterom, Merkur u kvadratu sa Saturnom... Ovo će biti intrigantno interpretirati. Ali nemoj se brinuti, loši aspekti znače veća iskušenja i, posljedično, bolji karakter. Nije to ništa što se ne može popraviti. :)
Potpisi su za budale.
AliceInMess

Post 03 Sep 2019, 17:45

To su mi vec rekli. Ocito sam u ovom zivotu kao na nekom popravnom ispitu :D
Kao sto sam napisala gore, budem pricekala :top:
Klickka

Post 03 Sep 2019, 17:53

Zato je Hela rekla da imamo puno sličnih aspekata, ali kod mene ima nešto što kod Alice nema.
Kod mene sve teče ko po loju :lux:
Tikamoon
Neš jebat!

Post 03 Sep 2019, 17:55

Stitch wrote:
03 Sep 2019, 13:29
Nema te jer nisam spominjao one s kojima sam već dogovorio dolazak, bilo porukama bilo postovima. ;)

A RobCat se ni meni ne javlja, nemam pojma kamo je nestala. :ne zna:
Sad si se izvukao :hekla:
Wikiceha
Gremlin
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times

Post 03 Sep 2019, 18:37

Tika, koliko znam Rob Cat je dobro :)
Nisam se ni ja s njom čuo sto godina, čuli smo se nekaj kad se vratila iz Santiaga, mislim da sad uživa u životu :)
Možete probat pingat Narančicu, ona sigurno zna više :D
@vrtuljak11

Post 03 Sep 2019, 22:19

Stitch wrote:
03 Sep 2019, 01:39
Savage - dio drugi

Merkur u Vagi govori o izvanrednom osjećaju za diplomaciju. Užasavaš se nepravde, želiš pravilno procijeniti i uravnotežiti sve strane, ne voliš svađe i radije sukobe rješavaš dogovorom. Širokih nazora, racionalan i principijelan, drugima pristupaš prijateljski i želiš biti okružen rafiniranim i poštenim osobama lijepih manira. Grubost i neukus živciraju te, voliš umjetnost, intelektualne teme i jako te privlači način na koji se drugi ljudi ponašaju i razmišljaju – Merkur u Vagi zato je idealan za psihologiju, pravo (suđenje) ili ministarstvo vanjskih poslova; općenito za sve što podrazumijeva kontakt, komunikaciju s ljudima.

Prva kuća donosi radoznalost, prilagodljivost, inteligenciju i elokvenciju. To je dobar položaj za bavljenje medicinom, znanošću općenito, farmacijom, umjetnošću… Brzo misliš, često i prebrzo pa ti je jezik brži od pameti, no nekako se moraš izraziti, osjećaš jaku potrebu za tim. Ipak, stvarima koje te se osobno tiču pristupaš racionalno, polako; razmišljaš temeljito i uzimajući u obzir sve faktore.

Venera u Strijelcu u trećoj kući unosi idealizam u emotivni život, duhovitost, društvenost, sklonost ženama i flertu. Lako izražavaš osjećaje, otvoren si, voliš slobodu i prijateljski pristupaš svima. Vrijednosti su ti tradicionalne, pošten si, uživaš u prirodi i putovanjima. U odnosima s drugim ljudima nastojiš ih shvatiti i do toga što želiš doći uvjeravanjem, a ne pritiskom. Kompromisi su ti jaka strana, okolina te zbog dobre naravi cijeni, omiljen si u društvu, šarmantan. Kreativan si i mogao bi se baviti pisanjem; ako ne pišeš knjige, izražavaš se na drugi način, barem zanimljivim pismima. Intelekt ti je istančan, voliš učiti, vidjeti druge krajeve i kulture.

Sekstil Merkura i Venere opet govori o šarmu i vještini u postizanju kompromisa, imaš mnogo osobina koje ljudi cijene. Dobre si naravi i maštovit, sklon suradnji s drugima i pravednim odnosima. Kvadrat s Mjesecom unosi pak teškoće u izražavanju emocija, osjećaj manje vrijednosti koji kompenziraš snažnom potrebom da budeš u centru pozornosti. Prijateljstvo i ljubav često te razočaraju zato što si lakovjeran, no i tvoje promjenjivo raspoloženje zna pridonijeti tomu da doživiš neuspjeh. Jesu li ti roditelji prigovarali zbog partnerica koje biraš? Moguće je također da harmonija ne vlada ni među njima pa otud vučeš nesigurnost i strahove.

Mars u Vagi u 12. kući dobro je aspektiran, u trigonu je s Jupiterom, Neptunom i Saturnom, no znak mu nije dobar. Mars je tu u egzilu, njegovo ratničko djelovanje tu je kontrolirano, omeđeno. Daje ti stoga darežljivost, ljubaznost, kooperativnost i uvjerljivost. Voliš zabavljati druge, društven si i uvijek zainteresiran za nove ideje. Odmah reagiraš na nepravdu. Svoje želje i ambicije katkad poistovjećuješ sa željama i ambicijama drugih. Glazba, prigušeno svjetlo i ugodan ambijent potrebni su ti za opuštanje i seksualno uzbuđenje. Voliš do kreveta doći postupno i profinjeno.

Kuća u kojoj je smješten daje ti buntovnički duh – boriš se za ljude koje drugi smatraju gubitnicima i radiš za njihovo dobro pa su mjesta poput bolnice ili zatvora prikladna da zadovoljiš tu potrebu, pogotovo što tajne zadržavaš za sebe i emotivan si. No to nije dobar položaj, Marsova energija ograničena je u 12. kući pa često nemaš elana. Buniti se k tomu možeš i protiv svakog oblika reda, što će te na posljetku iscrpiti, rastužiti ili uništiti. Jesi li sklon nesrećama ili nezgodama? I to se zna manifestirati s Marsom u toj kući.

Trigoni koje spomenuh donekle popravljaju situaciju – onaj s Jupiterom daruje ti optimizam i entuzijazam, pravilno usmjerava tvoju energiju na karijeru koja će ti omogućiti siguran i udoban život, širi ti vidike i daje idealizam, odanost i ponos. Bogat vjerojatno nećeš biti, no imat ćeš dovoljno. Saturn ti daje discipliniranost i organiziranost, teškoće te ne plaše, znaš birati bitke pa se katkad boriš, a katkad pobjegneš i prilično si uporan. Stalo ti je do poštovanja okoline, a dom i obitelj iznimno su ti bitni. Neptun ti je također naklonjen – maštovit si, imaš umjetničkog dara i mnogo sućuti pa ti odgovaraju svi poslovi u kojima pomažeš ljudima. Uslužne djelatnosti, medicina, glazba i književnost, plovidba morem – to su područja kojima on vlada pa bi ti također odgovarala.
Pronašao sam se u mnogočemu napisanom.
Ajde barem da se nešto u karti poklapa s odabirom faksa, tj. da ima nekog smisla i neku poveznicu. :)
Volim iskrene ljude, pogotovo one koji su na margini društva, odbačeni jer su drugačiji, nezanimljivi masi, a zapravo su puno bolji i zabavniji ljudi od nekakvih poznatih koji su iza svoje arogancije i hvalisavosti zapravo slabići bez pokrića.
Slažem se, oduvijek sam htio postati umjetnik, baviti se nečim takvim, glazbom, glumom, no čini se da mi je život nešto drugo odredio.
Da, promjenjivo raspoloženje sam 100% ja nažalost, baš me ubija ta moja nestalnost kao i manjak energije.
Iako nisam previše putovao, želim putovati i upoznavati nove kulture, ljude, običaje, to me jako veseli i velika mi je želja.
Nisam još bio u vezi, no znam da me privlače drugačije cure koje imaju nešto posebno i možda se većini ne bi svidjele, no u tom meni i je čar.
Ništa od plivanja u lovi znači :cerek:
Svejedno potrudit ću se jer želim biti u puno boljoj financijskoj situaciji u budućnosti nego sada.
Što se tiče nesreća, začudo ih rijetko doživljavam, pazim se. :D
Stitch
Head Honcho
Post 03 Sep 2019, 22:53

Hah, meni izgledaš kao sasvim normalan, dobar i drag dečko. Tražiš se još, nisi svjestan vlastitih kapaciteta, barem ne svih, i često prestrogo sudiš o sebi. Jest da ti nježan Mjesec i slabiji Mars kao Škorpionu odmažu, no to je tvoja priroda. Ne možeš biti terminator jer nisi takav, skrupulozan si i osjećajan. Prigovarati sebi zbog toga što nisi dovoljno prodoran ili nemilosrdan znači ići protiv sebe. Radije te kvalitete iskoristi da tom Škorpionu daš novu dimenziju, onu koju inače ne posjeduje. :)
Potpisi su za budale.
Wikiceha
Gremlin

Post 03 Sep 2019, 23:38

Vrtuljak, buš putovao, polako :D
Fora ti je to, a i paše našoj znak/podznak kombinaciji :mig:
Stitch
Head Honcho
Post 04 Sep 2019, 00:45

Wikiceha wrote:
03 Sep 2019, 23:38
Fora ti je to, a i paše našoj znak/podznak kombinaciji :mig:
Jest, jako ste slični. Sunce, Merkur, Venera, podznak... u istom su vam znaku. Mars i Mjesec razlikuju vam se, a ti si i nešto stariji.
Potpisi su za budale.
Wikiceha
Gremlin

Post 04 Sep 2019, 08:01

Je :D
Ali i iber toga, mislim da su neka pozitivna iskustva univerzalna.
Putovanja su jedna od njih, kad se vratiš, gledaš neke stvari drugim očima :)
Fora je bit u Sahari, osjećati njen pijesak koji je poput pudera, a ne grub kao naš.
Spuštati se u podzemnim gradovima Kapadokije ili gledati potopljene gradove.
Uživati u pogledu sa klifova ili fjordova Atlantika, gacati u oceanu...
Ili se kupati u sjeni Santorinija, kod vulkana koji je promijenio civilizaciju :D

Čovjek će studirati (i) povijest, vjerojatno dijeli i moje zanimanje prema starim dvorcima i ruševinama :D
Takve stvari su obično ugodne i zanimljive, pa :zubo:
Koristit će mu:Pivo:
O klopi i cugi po raznoraznim zemljama da i ne pričam :rofl:
Stitch
Head Honcho
Post 04 Sep 2019, 08:24

Wikiceha wrote:
04 Sep 2019, 08:01
O klopi i cugi po raznoraznim zemljama da i ne pričam :rofl:
Pročitao sam: O klopi i cugi po raznoraznim ženama... :D

Nisam još kavu popio, no mozak piči svojim putem. ;)
Potpisi su za budale.
Klickka

Post 04 Sep 2019, 10:15

Stićek, si popio kavu? Bojim se napisati nešto ako još nisi. :zubo:

E: Smijem ti ukrasti jednog smajlića za tamo? :nogica:
Wikiceha
Gremlin

Post 04 Sep 2019, 10:27

Stitch wrote:
04 Sep 2019, 08:24
Pročitao sam: O klopi i cugi po raznoraznim ženama... :D

Nisam još kavu popio, no mozak piči svojim putem. ;)
Škorpionsko razmišljanje, jbg :zubo:
AliceInMess

Post 04 Sep 2019, 10:59

Klickka wrote:
03 Sep 2019, 17:53
Zato je Hela rekla da imamo puno sličnih aspekata, ali kod mene ima nešto što kod Alice nema.
Kod mene sve teče ko po loju :lux:
Sta to ti imas, a ja nemam? :bruce:
Tikamoon
Neš jebat!

Post 04 Sep 2019, 11:03

Wikiceha wrote:
03 Sep 2019, 18:37
Tika, koliko znam Rob Cat je dobro :)
Nisam se ni ja s njom čuo sto godina, čuli smo se nekaj kad se vratila iz Santiaga, mislim da sad uživa u životu :)
Možete probat pingat Narančicu, ona sigurno zna više :D
Sjećam se Santiaga :D nadam se da je onda dobro, ona je divna :cerek:
Klickka

Post 04 Sep 2019, 12:20

AliceInMess wrote:
04 Sep 2019, 10:59
Sta to ti imas, a ja nemam? :bruce:
Pa ne znam :koka:
Nikad mi nije rekla kaj :koka:
Sad bude Stićek to riješio :lux:

E: Kakva čudna kokoš :o
AliceInMess

Post 04 Sep 2019, 12:54

Klickka wrote:
04 Sep 2019, 12:20
Pa ne znam :koka:
Nikad mi nije rekla kaj :koka:
Sad bude Stićek to riješio :lux:

E: Kakva čudna kokoš :o
Mene bas zanima koliko toga imamo zajednickog :koka:
Koka je bas fora :koka:
Wikiceha
Gremlin

Post 04 Sep 2019, 14:01

Tikamoon wrote:
04 Sep 2019, 11:03
Sjećam se Santiaga :D nadam se da je onda dobro, ona je divna :cerek:
Je, ona je baš super osoba :top:

@Cure, kokoš je :rofl: :top:
Tikamoon
Neš jebat!

Post 04 Sep 2019, 23:14

:koka:

Sori, morala sam samo isprobati :D
Wikiceha
Gremlin

Post 05 Sep 2019, 02:34

Kvokodak :zubo:
Stitch
Head Honcho
Post 05 Sep 2019, 04:33

A baš ste našle temu za kokodakanje... :rolleyes: