Mene nema ovdje navedenu

Zabolilo je to moje krhko srčeko

Pozdrav svim najdražim gatarama

Mene nema ovdje navedenu
Mogu, naravno. Zato i pravim stanke, tu su interakcije radi. U svakom trenutku možeš pitati što te zanima. Budem li znao - daleko od toga da sve znam, amater sam i ovo mi je zabavna (samo)spoznaja - odgovorit ću ti. Ne budem li, uskočit će drugi.
Blizanka s Mjesecom u Škorpionu, podznak Djevica. Bog te lijepo kaznio, kod tebe ništa u skladu nije.
Pronašao sam se u mnogočemu napisanom.Stitch wrote: ↑03 Sep 2019, 01:39Savage - dio drugi
Merkur u Vagi govori o izvanrednom osjećaju za diplomaciju. Užasavaš se nepravde, želiš pravilno procijeniti i uravnotežiti sve strane, ne voliš svađe i radije sukobe rješavaš dogovorom. Širokih nazora, racionalan i principijelan, drugima pristupaš prijateljski i želiš biti okružen rafiniranim i poštenim osobama lijepih manira. Grubost i neukus živciraju te, voliš umjetnost, intelektualne teme i jako te privlači način na koji se drugi ljudi ponašaju i razmišljaju – Merkur u Vagi zato je idealan za psihologiju, pravo (suđenje) ili ministarstvo vanjskih poslova; općenito za sve što podrazumijeva kontakt, komunikaciju s ljudima.
Prva kuća donosi radoznalost, prilagodljivost, inteligenciju i elokvenciju. To je dobar položaj za bavljenje medicinom, znanošću općenito, farmacijom, umjetnošću… Brzo misliš, često i prebrzo pa ti je jezik brži od pameti, no nekako se moraš izraziti, osjećaš jaku potrebu za tim. Ipak, stvarima koje te se osobno tiču pristupaš racionalno, polako; razmišljaš temeljito i uzimajući u obzir sve faktore.
Venera u Strijelcu u trećoj kući unosi idealizam u emotivni život, duhovitost, društvenost, sklonost ženama i flertu. Lako izražavaš osjećaje, otvoren si, voliš slobodu i prijateljski pristupaš svima. Vrijednosti su ti tradicionalne, pošten si, uživaš u prirodi i putovanjima. U odnosima s drugim ljudima nastojiš ih shvatiti i do toga što želiš doći uvjeravanjem, a ne pritiskom. Kompromisi su ti jaka strana, okolina te zbog dobre naravi cijeni, omiljen si u društvu, šarmantan. Kreativan si i mogao bi se baviti pisanjem; ako ne pišeš knjige, izražavaš se na drugi način, barem zanimljivim pismima. Intelekt ti je istančan, voliš učiti, vidjeti druge krajeve i kulture.
Sekstil Merkura i Venere opet govori o šarmu i vještini u postizanju kompromisa, imaš mnogo osobina koje ljudi cijene. Dobre si naravi i maštovit, sklon suradnji s drugima i pravednim odnosima. Kvadrat s Mjesecom unosi pak teškoće u izražavanju emocija, osjećaj manje vrijednosti koji kompenziraš snažnom potrebom da budeš u centru pozornosti. Prijateljstvo i ljubav često te razočaraju zato što si lakovjeran, no i tvoje promjenjivo raspoloženje zna pridonijeti tomu da doživiš neuspjeh. Jesu li ti roditelji prigovarali zbog partnerica koje biraš? Moguće je također da harmonija ne vlada ni među njima pa otud vučeš nesigurnost i strahove.
Mars u Vagi u 12. kući dobro je aspektiran, u trigonu je s Jupiterom, Neptunom i Saturnom, no znak mu nije dobar. Mars je tu u egzilu, njegovo ratničko djelovanje tu je kontrolirano, omeđeno. Daje ti stoga darežljivost, ljubaznost, kooperativnost i uvjerljivost. Voliš zabavljati druge, društven si i uvijek zainteresiran za nove ideje. Odmah reagiraš na nepravdu. Svoje želje i ambicije katkad poistovjećuješ sa željama i ambicijama drugih. Glazba, prigušeno svjetlo i ugodan ambijent potrebni su ti za opuštanje i seksualno uzbuđenje. Voliš do kreveta doći postupno i profinjeno.
Kuća u kojoj je smješten daje ti buntovnički duh – boriš se za ljude koje drugi smatraju gubitnicima i radiš za njihovo dobro pa su mjesta poput bolnice ili zatvora prikladna da zadovoljiš tu potrebu, pogotovo što tajne zadržavaš za sebe i emotivan si. No to nije dobar položaj, Marsova energija ograničena je u 12. kući pa često nemaš elana. Buniti se k tomu možeš i protiv svakog oblika reda, što će te na posljetku iscrpiti, rastužiti ili uništiti. Jesi li sklon nesrećama ili nezgodama? I to se zna manifestirati s Marsom u toj kući.
Trigoni koje spomenuh donekle popravljaju situaciju – onaj s Jupiterom daruje ti optimizam i entuzijazam, pravilno usmjerava tvoju energiju na karijeru koja će ti omogućiti siguran i udoban život, širi ti vidike i daje idealizam, odanost i ponos. Bogat vjerojatno nećeš biti, no imat ćeš dovoljno. Saturn ti daje discipliniranost i organiziranost, teškoće te ne plaše, znaš birati bitke pa se katkad boriš, a katkad pobjegneš i prilično si uporan. Stalo ti je do poštovanja okoline, a dom i obitelj iznimno su ti bitni. Neptun ti je također naklonjen – maštovit si, imaš umjetničkog dara i mnogo sućuti pa ti odgovaraju svi poslovi u kojima pomažeš ljudima. Uslužne djelatnosti, medicina, glazba i književnost, plovidba morem – to su područja kojima on vlada pa bi ti također odgovarala.
Sjećam se Santiaga
Pa ne znam
Users browsing this forum: ClaudeBot and 18 guests