Odgovorio ti je Hek
8. kuća u hedonističkom biku, sadrži taj zanimljivi planetoid.
Ima smisla
Ma na mobitelu sam, nisam gledao teme, svijetloplava jeStitch wrote: ↑10 Sep 2019, 14:26Previdio sam ovo. Kojom se temom služiš? Moguće su manje komplikacije kod starijih predložaka; hosting je instalirao PHP 7.2 i 7.3, dosad smo bili na inačici 7.1. Vidjet ću što mogu učiniti, riječ je o sistemskom ažuriranju na koje ne mogu utjecati, a kod takvih stvari nikad ne znaš što će se pošemeriti. Jučer se Alice žalila, danas ti - očito nije slučajno. Je li Merkur retrogradan? Jutros mi se iz čista mira ugasio kompjutor.![]()
Marisol wrote: ↑10 Sep 2019, 16:41Hvala ti, Wiki, sjajan post.![]()
Nedostatak elementa. Ne mora značiti prikraćenost u tom području, može značiti da se osoba još više trudi oko toga i zainteresirana je za to jer vidi da drugim osobama to ide prirodnije, pa na kraju postigne neku nadkompenzaciju, Bill Gates primjerice ima nedostatak tj. nema ništa u zemljanim znakovima.![]()
Tek sam sada vidio tvoj postAliceInMess wrote: ↑10 Sep 2019, 09:45Tek sad vidim ovo, jucer sam valjda vec napola spavala
Zar nismo pricali o osmoj kuci?
A ovo sto si napisao - znaci li to da sam ustrajna u samounistenju?![]()
Moj istoAliceInMess wrote: ↑10 Sep 2019, 18:40Sad sam guglala tog chirona. Moj je u biku. Prve dvije recenice teksta su mi cisto dovoljne.
People with Chiron in Taurus in their birth chart truly own their pain. They own it so much that they can appear to be masochists.
![]()
Wiki, ocito je problem u nama. Kasno vidimo postove, nestaju nam postovi...
Nije svjesnoAliceInMess wrote: ↑10 Sep 2019, 21:12Wiki, ocito je problem u nama. Kasno vidimo postove, nestaju nam postovi...
Ok, ti si razumljivo umoran, ali ne znam sta je meni
Evo, i ovo sto si sad napisao je nekako u skladu s tim nasim sadomazo chironom![]()
Ne znam, ne bih bas rekla da sam takav mazohist. Moguce da nesvjesno ponekad radim kontra sebe, ali ne po difoltu![]()
Da, evo i bas se sad borim sa slicnom situacijomWikiceha wrote: ↑10 Sep 2019, 22:02Nije svjesno
Konkretno sam pucao na one tvoje postove da si bila preveć people's pleaser, odnosno da si išla pomgat i na svoju štetu, trošit gomilu vremena na druge.
A to mogu shvatiti
Za ostalo, mislim da samo pokazuješ empatiju prema ostalima kojima nestaju postovi![]()
Nije ni čudo, u Blizancima je u sedmoj kući.
Tko ima tref, ne igra sanac.
Bravo! Konjukcija Jupitera i Plutona u 2. kući. Ta konjukcija inače ukazuje na bogatstvo i još je u 2.Stitch wrote: ↑10 Sep 2019, 16:46A kuće ključnih planeta? Nemoj to zaboraviti.
Meni je Mars u 10. kući. Nema veze što ni ja nemam planeta u zemlji. I što mi je Mars u Ribama, najslabijem znaku. To je ambiciozan, fokusiran Mars kojega zanima društveni uspjeh.
Onda, imam stelij u šestoj kući, tamo su mi Merkur, Venera, Jupiter i Neptun. Malo je reći da volim raditi. I da sam praktičan.![]()
Ima.AliceInMess wrote: ↑10 Sep 2019, 22:21Da, evo i bas se sad borim sa slicnom situacijom![]()
Ne znam koliko to i sa zdravljem moze imati veze, ali autoimune bolestine me isto napadaju. Moje tijelo radi protiv sebe?![]()
Hiron ti je u 7.Tikamoon wrote: ↑10 Sep 2019, 23:01Sad sam baš gledala gdje je moj kiron. U Blizancima je, u 6.-oj kući ako dobro vidim to za kuću
"Chiron in Gemini
Without success, these people keep trying to explain to other what they wanted to say, what they said and what they meant by it. They either believe that nobody listens to them, or that no matter how hard they try, others cannot understand them or do not want to understand them. The more they try to correct this misunderstanding, the more this sense of misunderstanding that they can never overcome hurts them."
Nadalje, za kuću ukratko: "The Sixth House is commonly referred to as the House of Health."
Ne vidim nigdje ikakvu povezanostNe prepoznajem se u ovom kironu
![]()
Nisam gledao njegovu natalnu, pišem po intuiciji. I onome što znam. Jupiter i Pluton moćna su kombinacija. Kao i svaki aspekt s Plutonom općenito. To je dalekometan i dalekosežan planet, njegov je utjecaj nemoguće izbjeći ili korigirati. Po tome je sličan Saturnu, samo što Saturn ima ulogu učitelja, a Pluton može biti i pozitivan i negativan. Označava golemu snagu koja se nekontrolirano pretvara u neizmjernu energiju sposobnu za razaranje i uništavanje. U grčkoj mitologiji Pluton je Had, bog podzemnog svijeta. Znaš mit o Orfeju; jednom ga možeš umilostiviti, i to samo iznimno, ako si rijedak pojedinac, dočim u ostalim slučajevima razgovaraš s kamenom, nemilosrdan je poput kuge i uglavnom te čekaju teške kazne i muke paklene.
Da okušao... Imam dara za mnogo toga, pogotovo pisanje i glazbu. Ali sumnjam da ću biti slavan, nije mi to fokus. Umjetnost mi služi kao nadomjestak za tablete protiv boli, tjelesne i duševne. Liječim se njome. Možeš je smatrati i bijegom od stvarnosti. Ili stvaranjem nove.
Nije, Merkur u šestoj kući savršeno funkcionira, ali nalazi se u Strijelcu. Tu je u egzilu. Vadi me kuća i konjunkcija s Jupiterom i Venerom, to su odlični aspekti. Ali ona s Neptunom čudna je. U glavi su mi svjetovi koje nikome ne mogu približiti ili predočiti, mašta mi prekovremeno radi. Trebao bih to iskoristiti za SF, afiniteta imam.
Udrimu onu rimembermi kvačicu kadse loguješ, ondakte neće izbacivat.Wikiceha wrote: ↑10 Sep 2019, 20:32Ma na mobitelu sam, nisam gledao teme, svijetloplava je
Priča je sljedeća, kako me u rl-u okružuje more trčkarajućih gremlina, a očito pišem preduge postove, često ih ne stignem završiti u jednom cugu.
Ako pisanje posta prijeđe neko vrijeme (ne znam koliko, možda 5, možda 10 minuta, možda više, možda manje...) istekne mi log in i traži se ponovno logiranje.
Nakon što se ono dogodi, nestane odgovor posta.
Back isto ne radi, prozor prije je log-in stranica, a još prije je opet prazan odgovor na post.
Čisto sumnjam. Kad dobiješ to po što si došla, nestat ćeš. Bilo bi mi drago da ostaneš, razumije se, ali dugo sam ovdje, znam mane malih foruma.
Čime? Nisam ja kriv što ti društvo piše gluposti. Na pola toga uopće nisam reagirao, k tomu.
Kako ja uvijek fulam te kuće, meni nije jasno
Ne copraj
Da, zeznula sam. Zamislila sam da je 6. kuća suprotno od 10. Pa da ako su ti u 10. Ribe, da je ovdje Djevica.Stitch wrote: ↑11 Sep 2019, 00:22Nije, Merkur u šestoj kući savršeno funkcionira, ali nalazi se u Strijelcu. Tu je u egzilu. Vadi me kuća i konjunkcija s Jupiterom i Venerom, to su odlični aspekti. Ali ona s Neptunom čudna je. U glavi su mi svjetovi koje nikome ne mogu približiti ili predočiti, mašta mi prekovremeno radi. Trebao bih to iskoristiti za SF, afiniteta imam.![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests