Otvorimo 3000 tema!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 809 times
- Been thanked: 1540 times
Započinjem četvrtu temu danas - može se, dakle! - u nadi da ćemo ih do kraja godine imati tri tisuće. Što opet nije mnogo, i dalje ćemo biti malen forum, no barem ćemo imati o čemu razgovarati. Ostalo nam je šezdesetak dana, što znači da taj broj možemo i premašiti budemo li otvarali samo jednu dnevno. Što velite? Hoćemo li i dalje dolaziti na dosadno Trkeljanje, gdje uopće nema novih rasprava - ili ćemo napraviti štogod da nam bude zanimljivije? 
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
- Stitch
- Head Honcho
Meni tvoje teme uopće nisu dosadne. Pače, poučne su i zabavne. 
Potpisi su za budale.
- scarletlemur
- atomski zdesna!
- Been thanked: 23 times
Ima vas i ambicioznih ovdje 
Moram priznati da sam procitala ili sa zanimanjem preletila gotovo sve do sada otvorene teme; ostalo mi ih je jos 20-ak iz ponudjeno neprocitanih a koje namjeravam savladati kroz iducih nekoliko dana, tako da podrAzavam tvoju skribomansku potrebu. Nemoj slucajno da kulturno zabavnih sadrzaja nam ponestane!!
Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk
Moram priznati da sam procitala ili sa zanimanjem preletila gotovo sve do sada otvorene teme; ostalo mi ih je jos 20-ak iz ponudjeno neprocitanih a koje namjeravam savladati kroz iducih nekoliko dana, tako da podrAzavam tvoju skribomansku potrebu. Nemoj slucajno da kulturno zabavnih sadrzaja nam ponestane!!
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- scarletlemur
- atomski zdesna!
Da znas da sam u nekoliko navrata vec razmisljala o tome.
No, kako se s tapatalkom slabo do nikako snalazim u vasim preglednostima, odlucila sam- prije no istrcim se sa zeljenim doprinosom- procesljati sve postavljene teme, u nekima cak opseznije sudjelovati.
U tom naumu obeshrabrise me 2 tocno stvari: neaktualnost- u smislu- kasnim bar 8 godina sa tim svojim osvrtima, prikazima, referatima i prilozima inim.
Ad2. Kao da su svi uvodi, rasprave i zakljucci vec odavno napisani. Nisam sigurna da se mogu dosjetiti iceg originalnijeg a da ne bude tek reprodukcija vec postojeceg materijala meni prethodecih izvodjaca.
Pa sve ocu da te pitam, gdje su, kako i zasto nestali svi ti ljudi? Doduse, mogu otvoriti trac-biografsku temu o ovamo poznatima
pa da mi tamo ispricas
No, kako se s tapatalkom slabo do nikako snalazim u vasim preglednostima, odlucila sam- prije no istrcim se sa zeljenim doprinosom- procesljati sve postavljene teme, u nekima cak opseznije sudjelovati.
U tom naumu obeshrabrise me 2 tocno stvari: neaktualnost- u smislu- kasnim bar 8 godina sa tim svojim osvrtima, prikazima, referatima i prilozima inim.
Ad2. Kao da su svi uvodi, rasprave i zakljucci vec odavno napisani. Nisam sigurna da se mogu dosjetiti iceg originalnijeg a da ne bude tek reprodukcija vec postojeceg materijala meni prethodecih izvodjaca.
Pa sve ocu da te pitam, gdje su, kako i zasto nestali svi ti ljudi? Doduse, mogu otvoriti trac-biografsku temu o ovamo poznatima
- Stitch
- Head Honcho
Tapatalk je namjerno nepregledan. Pisao sam već o tome: ankete se vide samo na njihovoj platformi, ne i na phpBB-u, vBulletinu i sličnom softveru; citati se pogrešno prikazuju; ne vide se svi smajlići itd. Sve se to dâ riješiti ako Trkeljanje njima prenesem, što ne želim. Takvo ponašanje smatram gusarskim, i ne pada mi na pamet popustiti im. Tko ih jebe.scarletlemur wrote: ↑02 Nov 2019, 08:57Da znas da sam u nekoliko navrata vec razmisljala o tome.
Preseli se na desktop ili laptop, barem tu i tamo, kako bi vidjela pravi izgled i raspored. Boljeg savjeta nemam.
Pa što onda? Forum.hr vrvi temama koje se vrte po enti put - pogledaj podforume o politici ili seksu. Zašto bi novi članovi trebali biti opterećeni ili zadovoljni onim što su rekli stari? Došli su pisati, žele da se i njihovo mišljenje čuje. I to je okej.scarletlemur wrote: ↑02 Nov 2019, 08:57U tom naumu obeshrabrise me 2 tocno stvari: neaktualnost- u smislu- kasnim bar 8 godina sa tim svojim osvrtima, prikazima, referatima i prilozima inim.
Kako ja mogu znati zašto normalno registrirani, nebanirani članovi više ne dolaze? Počeli smo se osipati već u prosincu 2011., o čemu postoje teme. Čak smo se na Googleu reklamirali da to spriječimo. I ništa - ljude više zanima Forum.hr. Ili u novije vrijeme Facebook. Opći je trend da se forumi smanjuju i nestaju. No preživjeli smo osam godina, a trajat ćemo i dalje. Doći će neki novi, makar uz pomoć Tapatalka.scarletlemur wrote: ↑02 Nov 2019, 08:57Pa sve ocu da te pitam, gdje su, kako i zasto nestali svi ti ljudi? Doduse, mogu otvoriti trac-biografsku temu o ovamo poznatimapa da mi tamo ispricas
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Što će nam tri soma tema na kojima će se napisati najviše desetak postova?
- Stitch
- Head Honcho
Hah, neke će potaknuti na otvaranje novih, a neke će možda zaintrigirati novopridošle ili šutljive članove. Nikad ne znaš. Osim toga, bit će više postova, ljudi će sad češće sjediti za kompjutorom.
Potpisi su za budale.
- scarletlemur
- atomski zdesna!
Nema meni do tapatalka. Oke, ogranicenih sam mogucnosti pretrazivanja, quotanja ili zasmajlavanja, no to mi je sasvim dovoljno za usputne forum dijaloge.
Zadnji put kad sam sjela za komp, ili laptop napisati post, forum mi se cinio daleko bitnijom zivotnom stavkom no sto mu danas - rehabilitirano restauriranog stanja svijesti- vaznosti pridajem.
Nisam mislila da je moguce zaljubiti se u nekog preko slova - duboka mozgovna stimulacija kakva nekoliko me puta zatekla oduzetu - do usiju, stono bi se reklo.
Od tada, tek tapatalkom navratim, dok sam u guzvi, na sastanku, predavanju dosadnom nekom...
Gotovo da sam i zaboravila kako je to- s aspekta svjesnosti- stavit zivot na cekanje i sjest za...forum, a priliku za uzivo razgovorom oduzeli ste mi otkazivanjem rodjendanskog druzenja
Ne obecajem otvaranje tema, al sudjelovati u vasima zelim
Edit: moje pitanje se odnosilo na prebjege s forum.hr-a koji su se - iz meni ne-vidljivih razloga- na f.hr i vratili.
Zadnji put kad sam sjela za komp, ili laptop napisati post, forum mi se cinio daleko bitnijom zivotnom stavkom no sto mu danas - rehabilitirano restauriranog stanja svijesti- vaznosti pridajem.
Nisam mislila da je moguce zaljubiti se u nekog preko slova - duboka mozgovna stimulacija kakva nekoliko me puta zatekla oduzetu - do usiju, stono bi se reklo.
Od tada, tek tapatalkom navratim, dok sam u guzvi, na sastanku, predavanju dosadnom nekom...
Gotovo da sam i zaboravila kako je to- s aspekta svjesnosti- stavit zivot na cekanje i sjest za...forum, a priliku za uzivo razgovorom oduzeli ste mi otkazivanjem rodjendanskog druzenja
Ne obecajem otvaranje tema, al sudjelovati u vasima zelim
Edit: moje pitanje se odnosilo na prebjege s forum.hr-a koji su se - iz meni ne-vidljivih razloga- na f.hr i vratili.
- Stitch
- Head Honcho
Najveći dio nestao je čim je smijenjen ZgSash. Došla je nova garnitura i stvorila zdravije ozračje. Mnogima sad i Nica ne odgovara, no to nije moj problem, s njom imam korektne odnose i više-manje redovito dolazim na Forum.hr.scarletlemur wrote: ↑02 Nov 2019, 14:49Edit: moje pitanje se odnosilo na prebjege s forum.hr-a koji su se - iz meni ne-vidljivih razloga- na f.hr i vratili.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Kraj siječnja je, a temâ samo 2989, u prosjeku ni jedna dnevno (0,98). Prošle godine kretali smo se oko 1,04. Broj je katkad i rastao, no uglavnom se polako ali sigurno strmoglavljuje.Stitch wrote: ↑31 Oct 2019, 21:41Započinjem četvrtu temu danas - može se, dakle! - u nadi da ćemo ih do kraja godine imati tri tisuće. Što opet nije mnogo, i dalje ćemo biti malen forum, no barem ćemo imati o čemu razgovarati. Ostalo nam je šezdesetak dana, što znači da taj broj možemo i premašiti budemo li otvarali samo jednu dnevno. Što velite? Hoćemo li i dalje dolaziti na dosadno Trkeljanje, gdje uopće nema novih rasprava - ili ćemo napraviti štogod da nam bude zanimljivije?
Postova na dan također pišemo sve manje (125,23). Šteta što ne mogu dobiti podatke za svaki podforum posebno, no Turizam vjerojatno vodi. I korisnika je sve više, ali nisu aktivni. Dođu nas čitati, sudjelovanje ih manje zanima.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-