Pa i Chrome ima postavke za kolačiće, dozvole i trajanje sesijâ. Dva preglednika funkcioniraju jednako samo ako ih neka treća aplikacija "sinkronizira".
Logiranje i kolačići
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 833 times
- Been thanked: 1595 times
- MmeTipfeler
Gle, prije nekog vremena nije bilo nikakvih problema, a ja ama baš ništa nisam mijenjala na starom kompjuteru. Ni na tabletu. I ne gubi mi se vrijeme na podešavanje i instaliranje (ili deinstaliranja pa reinstaliranje) koječega jer jednostavno nema nikakve logike. U čemu je problem, ne znam. Moguće je da je u pitanju provajder. Mogu se pokušati sutra spojiti preko mobitela pa da vidimo.
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 38 times
Teško da je provajder posrijedi. Da jest, bilo bi više pritužbi, ne bi bila jedina s tim problemom. A i nema smisla - mrežne postavke nisi mijenjala. Stvar mora biti u dozvolama, certifikatima i kolačićima.MmeTipfeler wrote: ↑02 Nov 2019, 20:58Gle, prije nekog vremena nije bilo nikakvih problema, a ja ama baš ništa nisam mijenjala na starom kompjuteru. Ni na tabletu. I ne gubi mi se vrijeme na podešavanje i instaliranje (ili deinstaliranja pa reinstaliranje) koječega jer jednostavno nema nikakve logike. U čemu je problem, ne znam. Moguće je da je u pitanju provajder. Mogu se pokušati sutra spojiti preko mobitela pa da vidimo.
Obriši cache u svim preglednicima, i na laptopu i na tabletu, pa ćemo onda vidjeti ima li razlike.
Stitch
- MmeTipfeler
Po petnaesti put? Moram li ići upaliti i veliki komp?admin wrote: ↑03 Nov 2019, 08:18Teško da je provajder posrijedi. Da jest, bilo bi više pritužbi, ne bi bila jedina s tim problemom. A i nema smisla - mrežne postavke nisi mijenjala. Stvar mora biti u dozvolama, certifikatima i kolačićima.
Obriši cache u svim preglednicima, i na laptopu i na tabletu, pa ćemo onda vidjeti ima li razlike.
- MmeTipfeler
Bit ću pristojna pa ću samo reći da i ja imam posla. I da mi se ne troši vrijeme i energija na nešto za što znam da je unaprijed osuđeno na neuspjeh. Logirat ću se i dalje svaki put kad me izlogira.
- admin
Po čemu sam ja nepristojan, bavim se ovim dulje od mjesec dana, a još ne znam sve parametre. 
Dok ne zaviriš pod haubu, nećeš utvrditi pogrešku. Utipkaj ili kopiraj gore chrome://settings/privacy pa vidi što ti stoji u Site Settings. Pregledaj sve menije u Privacy and security. U igri je također Reset and clean up, i to je bolje od ovoga.
Dok ne zaviriš pod haubu, nećeš utvrditi pogrešku. Utipkaj ili kopiraj gore chrome://settings/privacy pa vidi što ti stoji u Site Settings. Pregledaj sve menije u Privacy and security. U igri je također Reset and clean up, i to je bolje od ovoga.
Stitch
- admin
Ništa nisam mijenjao, kao vrijeme zadnjeg logiranja u ACP-u stoji 20 Jan 2020, 18:57, što znači da problemi nisu forumski. Ili serverski, tamo me nema danima. Otkako sam ekstenziju ažurirao. 
Stitch
- MmeTipfeler
- MmeTipfeler
Ne mogu vjerovati.
Logira me bez problema.
Vidjet ćemo do kada će to trajati...
- Stitch
- Head Honcho
Ništa ne komentiraš. Je li to što se ne javljaš znak da je sve u redu ili si se jednostavno pomirila sa sudbinom? 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Bravo. Rekoh ti ja da je problem kod tebe. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Svi browseri tako funkcioniraju? Ili se držiš jednoga?
Ubuduće redovito čisti registry. Još od Sedmice Windowsi ostavljaju direktorij Windows.old nakon ažuriranja, u kojem su drajveri, razni sistemski fajlovi i važnije datoteke instaliranih programa. Ja ga redovito brišem, nema smisla da zauzima prostor, to je ionako bekap. No sustav se zna zblesirati. Katkad ni folder zbog toga ne možeš maknuti. Nego moraš čekati mjesec dana, do idućeg apdejta.
Ubuduće redovito čisti registry. Još od Sedmice Windowsi ostavljaju direktorij Windows.old nakon ažuriranja, u kojem su drajveri, razni sistemski fajlovi i važnije datoteke instaliranih programa. Ja ga redovito brišem, nema smisla da zauzima prostor, to je ionako bekap. No sustav se zna zblesirati. Katkad ni folder zbog toga ne možeš maknuti. Nego moraš čekati mjesec dana, do idućeg apdejta.
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
-
- Information
-