I to što kažeš.aisling » wrote: Jesi li sigurna da na iste karakteristike mislite?
Ono što je većina ne mora uvijek biti i normalno.
Pod normalne mislim na one koji se ne trude biti nenormalni e da bi bili posebni.
Vjerovatno nisam baš objasnila.
I to što kažeš.aisling » wrote: Jesi li sigurna da na iste karakteristike mislite?
Ono što je većina ne mora uvijek biti i normalno.
OK, sad mi je ipak lakše. A prije nego to otkriješ vidiš što?
Mislim da ipak ne moraš paliti alarme dok god ne otkidaš baš na ono što izađe tek kasnije, a što je sranjeex_anais » wrote:
Pa obično zalijepim za duhovitost, pamet, nešto što mislim da je osjećajnost. E sad, to što su oni takvi ispod toga, ne znam, mora biti neki bug i tu.
Hm, meni se uvijek čini da ih je dosta u nekakvim normalnim vezama.aisling » wrote: Mislim da ipak ne moraš paliti alarme dok god ne otkidaš baš na ono što izađe tek kasnije, a što je sranje
Dijagnoza: nisi imala sreće. Al zapitaj se malo - koliko ljudi do neke svoje 25te stvarno ima sreće da voli, bude voljen i da to potraje?
Pa nije da ih nema, ima ih. Moj dojam je da ih ipak nema baš puno.ex_anais » wrote:
Hm, meni se uvijek čini da ih je dosta u nekakvim normalnim vezama.Vjerojatno ne gledam pozorno. Trava je uvijek zelenija i te spike.
Pitanje je bilo u kontekstu pronalaska partnerske ljubavi koja potraje, jelMargarita » wrote: Hm, većina? Naime, meni su bližnji roditelji i djeca. Ostali su prolazni.
Malo ste, onako, vas dvije zastranile, jel?aisling » wrote: Pitanje je bilo u kontekstu pronalaska partnerske ljubavi koja potraje, jel
O da, ovo je velika istina. I ja sam nekad ljubila sjebane. Ne ponovilo se.
E, ajde prekini s tim samooptuživanjima. Ozbiljno. Jebemu, ako ona u reklami može reći "ja to zaslužujem" za nekakvu neznamkakvu kozmetiku, zašto čovjek ne bi to mogao reći za odabir partnera? Imaš pravo i na ovakve i na onakve.ex_anais » wrote:
Je. Ali, ne očekuj da će kraj te faze značit da je gotovo s lošim momcima u tvomen životu.
Toga me i strah.Lord Byron » wrote: Sve dok u nekoj pogrešnoj vezi ne osvaneš s djecom, kreditom i retrieverom
Sad si me utješio. Ja se tješim s "ljubavni život mi je u kurcu", a ti na sve.Prije će biti da se u nezadovoljstvo nepronalaženjem pravoga slilo mnogokoje drugo nezadovoljstvo. Polako, imaš i razloga i prava očekivati bolje dane.
Mislim da se ona samo zabavlja govoreći o svom životu na sarkastičan način. Ne mislim da je nešto dublje od toga...Lord Byron » wrote: E, ajde prekini s tim samooptuživanjima. Ozbiljno. Jebemu, ako ona u reklami može reći "ja to zaslužujem" za nekakvu neznamkakvu kozmetiku, zašto čovjek ne bi to mogao reći za odabir partnera? Imaš pravo i na ovakve i na onakve.
Sve dok u nekoj pogrešnoj vezi ne osvaneš s djecom, kreditom i retrieverom, sve dok te neka pogrešna veza ne uzdrma preko one "normalne" razine kako već uzdrmaju pogrešne veze, nema nikakvih razloga za samouništavajuće zaključke. Nemaš razloga, pa čak ni prava, razmišljati kao da su ti znamenke godina preko noći zamijenile mjesta.
Prije će biti da se u nezadovoljstvo nepronalaženjem pravoga slilo mnogokoje drugo nezadovoljstvo. Polako, imaš i razloga i prava očekivati bolje dane.
haha da.Pričala sam na telefon pa mi je sto godina trebalo da okinem post. Al rekla sam ja njemu sad šta ga ide
Ma ok. Ne doživljavam te tako dramatično. Normalna si ženska.
Kao prvo, nisi ti cinika vidjela u životuElliQuinn » wrote:Imam je jako malo, cinik sam i mizantrop.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 4 guests