Pogodi gdje sam bio/bila
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Tako je. Milano.
Zgrada se zove Torre Velasca i primjer je brutalističke arhitekture. Vrlo lijepo se vidi s Duomo de Milano.
Brutalizam je bio vrlo popularan u socijalističkim državama, zato je i prva asocijacija bila Istočna Europa.
Zgrada se zove Torre Velasca i primjer je brutalističke arhitekture. Vrlo lijepo se vidi s Duomo de Milano.
Brutalizam je bio vrlo popularan u socijalističkim državama, zato je i prva asocijacija bila Istočna Europa.
Heh Italija mi je jedina bila na pameti al za Milano sam lupio. Mislil sam mozda Trst al to bi ipak neko primjetil..
Ponestaje mi ideja, imam par dobrih al Gile i nvnk su bili dio tih putovanja pa bi odma to pogodili zato idem probat sa ovim

Di sam se ja to kupao ili mozda ne kupao?
Posto je malo mjesto moglo bi biti pretesko pa moze i blizina veceg grada
Ponestaje mi ideja, imam par dobrih al Gile i nvnk su bili dio tih putovanja pa bi odma to pogodili zato idem probat sa ovim

Di sam se ja to kupao ili mozda ne kupao?
Posto je malo mjesto moglo bi biti pretesko pa moze i blizina veceg grada
Je, u Milanu je rugoba
sjetio sam se kasnije, znao sam da sam ju negdje vidio, to se ne zaboravlja.
Niko ovo je neka rijeka ili jezero? Jel Hrvatska?
Edit: pratim ga i ja na fejsu al očito ne dovoljno dobro.
Niko ovo je neka rijeka ili jezero? Jel Hrvatska?
Edit: pratim ga i ja na fejsu al očito ne dovoljno dobro.
-
nasmijanonebo
- Been thanked: 10 times
Ne brini, ni ja nikog od ovih ovdje ne pratim na FB niti se druzimo niti putujemo skupa..
Zapravo kad razmislim stvarno sam puno trekeljasa upoznal. Nvnk nekoliko puta na utakmicama, dio Turske smo proputovali cak, sa Gileom sam bio u Egiptu i Kijevu, Nukca upoznal samo na pivi za dragocjene savjete o USA, daria me ugostila u Vancouveru, nisam siguran dal Thaimer je aktivan tu s njim sam se upoznal na Boracayu i skupa smo zujali tam pa dobrih tjedan mozda i vise dana. Mislim da nisam nikog izostavil
Uopće mi ovo ne liči na more, jesi siguran da je.
Jel negdje na sjeveru? Baltik?
Sa Nikom sam skupa putovao što je već spomenuo, sa Nukcem sam popio par piva u Rigi, slučajno smo bili isti dan tamo, još sam osobno upoznao Tajmera naletio sam na njega u mom gradu, upečatljiv je čovjek
prije toga smo se dopisivali ali nismo se upoznali do tada. Na dopisnom nivou sam sa još par putnika sa ovog i starog foruma ali nisam više nikoga osobno upoznao.
Jel negdje na sjeveru? Baltik?
Sa Nikom sam skupa putovao što je već spomenuo, sa Nukcem sam popio par piva u Rigi, slučajno smo bili isti dan tamo, još sam osobno upoznao Tajmera naletio sam na njega u mom gradu, upečatljiv je čovjek
Sad sam se sjetio, upoznao sam još jednog dečka sa starog foruma, mislim da on nije nikada stigao na ovaj
bili smo istovremeno u Napulju pa smo se zapili jednu noć.
I to je valjda sve, naletiš tako na putnike po svijetu.
-
- Information
-