mislila sam da ces reci: ti bi dobio sve sto trebas, zeljene kvalitete i bolje, a bogme i ja. za istu svotubaja » wrote: ja bi ti bila odliĆan šoping asistent![]()
ti bi dobio sve što trebaš, željene kvalitete i bolje, a razlika ide meni
Šoping kutak, a da nije za jesti
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Uopće nisam. Zadnji puta sam u shoppingu bio prije dvije godine. Možda i više. Išao sam u Roses po stvari za proljeće/ljeto. Sada sam kupio stvari za zimu jer mi je montica bila prastara, a ne mogu nositi mucaste rukavice na kaput. Isto tako ne mogu nositi žuto-zeleni BRASIL šal na tamni kaput. Mala je išla samnom i sterala me u red. 
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Vidjela ja jučer u Kauflandu.
termosica je dizajnerski vrlo dopadljiva pa je njoj kao takva zapela za oko, a mi zaključili da je i korisna
tehničku je nažicala u zadnji čas jer je svi imaju
bicikl iz potrebe jer ne može više na mali
a što je meni odlično poslužilo jer sam uložila veto na papigu
radnu knjižicu za 18.
jel bitno zašto mi se sviđa ?JPK » wrote:Naravno da vam se sviđa ovaj, kad je falusnog oblika, štoviše, podsjeća na kakvo spolno pomagalo.
što sam nehranjivo kupila u zadnje vrijeme?
dakle, onaj miss Piggy zli lak o kojem sam pisala
crnu dolčevitu, basic, u Takkou, i tajice za 10 kuna tamo (mental note: napisat to na Sniženjima)
turpiju za nokte, tirkiznu
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ja ne znam za što sam ja zadnje u životu rekla da sam kupila jer mi je praktično
ti jpk ko da postaš na nekom drugom forumu,a ne ovdje

ti jpk ko da postaš na nekom drugom forumu,a ne ovdje
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Danas sam kupila više naušnica nego što sam ih ikad posjedovala u životu i sad ne znam kamo ću s njima.
Savjeti dobrodošli, ne da mi se tražiti onu temu na f.hr-u.
A platila sam oko 22 kune. Svih 6 pari zajedno.
A platila sam oko 22 kune. Svih 6 pari zajedno.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
-
- Information
-