Mile, u čemu je vic? Objasni meni neukome.
Što vas je danas nasmijalo?
- Pastir
- Has thanked: 1032 times
- Been thanked: 494 times
Tehnologija je stablo bez korijena. Plod je gorak.
Meni je zanimljivo, tj. komično, da su '88. računala bila toliko zanimljiva da su morali staviti neku polugolu djevojku da sjedne na ekran kako bi djeca kupila časopis. I gdje nas je to odvelo... Par desetljeća kasnije, dovoljno je da reklama kaže "S plus ultra sa 512GB, 50 MP, 4000 mAh..." i svi teenageri znaju što je to i zašto je zanimljivo. Ne treba im komadić mesa sjediti na ekranu.
- Pastir
- Has thanked: 1032 times
- Been thanked: 494 times
Da, to je odlično zapažanje. Nisam o tome razmišljao iz te perspektive. Informatika je postala nešto što svatko mora pratiti i poznavati, nešto bez čega se ne može.drug mile wrote: ↑Today, 16:35Meni je zanimljivo, tj. komično, da su '88. računala bila toliko zanimljiva da su morali staviti neku polugolu djevojku da sjedne na ekran kako bi djeca kupila časopis. I gdje nas je to odvelo... Par desetljeća kasnije, dovoljno je da reklama kaže "S plus ultra sa 512GB, 50 MP, 4000 mAh..." i svi teenageri znaju što je to i zašto je zanimljivo. Ne treba im komadić mesa sjediti na ekranu.
Ali i ovo što Stitch kaže marketinški stoji — općenito vrijedi slogan „sex sells“, nije to ništa neobično.
https://en.wikipedia.org/wiki/Sex_in_advertising
Tehnologija je stablo bez korijena. Plod je gorak.
-
- Information
-