Fenomen ili licemjerje (dobra za jednu noć, al ne i za vezu)

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Beta ženka

Post 18 Sep 2011, 14:41

Kaj, nitko ni da zucne na ovom pdf? :D

Aj da ja započnem, da se maknemo od ozbiljnih tema na ozbiljne teme.
Oduvijek me zanimao mehanizam kod muškaraca kad bi za neku droliju rekli da im je odvratna jer je drolija, i da bi ju opalio za jednu noć, al ne bi ženio/bio u vezi s njom. Mene zanima ta diskrepancija - ako ti je neka ženska odvratna drolija, kako ti se uopće može dignut na nju? :ne zna:

Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Morticia

Post 18 Sep 2011, 14:45

To je vrlo jednostavno pitanje. :mudri:

Na proklete, prljave drolje se najbolje diže i dokazano je najtvrđi. :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Beta ženka

Post 18 Sep 2011, 14:46

Morticia wrote:To je vrlo jednostavno pitanje. :mudri:

Na proklete, prljave drolje se najbolje diže i dokazano je najtvrđi. :zubo:
Čru, čru, ali što je onda u GORNJOJ glavi da izvali nešto takvo?
Reko bi čovjek da gornja i donja nisu baš u dogovoru jedna s drugom. :D
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 815 times
Been thanked: 1553 times
Post 18 Sep 2011, 14:55

Nikad ženu nisam nazvao droljom. Niti sam mislio da su neke dobre samo za jednu noć. I žene se, baš poput muškaraca, moraju ispuhati. Zašto i one ne bi sve probale? I zašto, kad se smire, ne bi bile dobre cure, žene, majke...? Uopće ne funkcioniram na toj razini, iz prakse znam da postoje takve. A seksualna vještina i kompatibilnost oduvijek mi je bila važna pa ako neku smatraju iskusnom, recimo to tako, to me samo privuče.
Potpisi su za budale.
Beta ženka

Post 18 Sep 2011, 15:01

Hekatonhir wrote:Nikad ženu nisam nazvao droljom. Niti sam mislio da su neke dobre samo za jednu noć. I žene se, baš poput muškaraca, moraju ispuhati. Zašto i one ne bi sve probale? I zašto, kad se smire, ne bi bile dobre cure, žene, majke...? Uopće ne funkcioniram na toj razini, iz prakse znam da postoje takve. A seksualna vještina i kompatibilnost oduvijek mi je bila važna pa ako neku smatraju iskusnom, recimo to tako, to me samo privuče.
Podržavam, no...
Sto ljudi, sto ćudi, sto muškaraca, dvjesto testisa. :kava:
Evo recimo, jedan moj bivši je za konobaricu u jednom kafiću rekao da mu je super obučena (dekolte, vruće hlačice, mrežaste čarape), a kad sam pitala bi li htio da se ja tako obučem - a ne. :D
Gazda

Post 18 Sep 2011, 15:07

Beta ženka wrote:Kaj, nitko ni da zucne na ovom pdf? :D

Aj da ja započnem, da se maknemo od ozbiljnih tema na ozbiljne teme.
Oduvijek me zanimao mehanizam kod muškaraca kad bi za neku droliju rekli da im je odvratna jer je drolija, i da bi ju opalio za jednu noć, al ne bi ženio/bio u vezi s njom. Mene zanima ta diskrepancija - ako ti je neka ženska odvratna drolija, kako ti se uopće može dignut na nju? :ne zna:
Strah. Ako da njemu, boji se da će onda davati i drugima, a kako on za sebe misli da nije baš neki, onda se boji da ju neće moći zadržati za trajne kopulativne radnje.
Beta ženka

Post 18 Sep 2011, 15:08

Gazda wrote: Strah. Ako da njemu, boji se da će onda davati i drugima, a kako on za sebe misli da nije baš neki, onda se boji da ju neće moći zadržati za trajne kopulativne radnje.
Moguće. Ja sam uvijek mislila da im takve "pičke" dižu ego i misle si da su face, ali ima ovo logike - posrećilo mu se ovaj put, a i ona vjerojatno daje svima, pa i luzerima poput njega.
Stitch
Head Honcho
Post 18 Sep 2011, 15:14

Beta ženka wrote:Evo recimo, jedan moj bivši je za konobaricu u jednom kafiću rekao da mu je super obučena (dekolte, vruće hlačice, mrežaste čarape), a kad sam pitala bi li htio da se ja tako obučem - a ne. :D
Tko mu je kriv što više mari za vlastite komplekse i za ono što ljudi govore nego za ono što mu tupi vlastiti tintilinić. S jedne se strane boji reakcije okoline na to kako mu se cura oblači. A s druge ga je prpa da ne odjezdiš s nekim. Papak.
Potpisi su za budale.
Beta ženka

Post 18 Sep 2011, 15:23

Hekatonhir wrote:
Tko mu je kriv što više mari za vlastite komplekse i za ono što ljudi govore nego za ono što mu tupi vlastiti tintilinić. S jedne se strane boji reakcije okoline na to kako mu se cura oblači. A s druge ga je prpa da ne odjezdiš s nekim. Papak.
OK, moram mu stati u odbranu - da je papak, ne bih bila s njim, ima on puno kvaliteta.
No da - njega je više brinulo što drugi misle (ne samo u vezi toga), dok sam ja s druge strane baš voljela provocirati. Na stranu to što ni meni baš ne idu dekolte (a ionako ga nemam od čega "boostati" :zubo: ) i dopičnjak, samo sam mu htjela udovoljiti. :zubo:
Stitch
Head Honcho
Post 18 Sep 2011, 15:41

Lijepo od tebe što si odana, ali bivši ti je, zar ne? :)
Potpisi su za budale.
Beta ženka

Post 18 Sep 2011, 15:47

Hekatonhir wrote:Lijepo od tebe što si odana, ali bivši ti je, zar ne? :)
Ae, al ne zbog toga. No i dalje mi je dobar prijatelj. :)
Lord Byron

Post 18 Sep 2011, 16:17

Beta ženka wrote:ako ti je neka ženska odvratna drolija, kako ti se uopće može dignut na nju? :ne zna:
Osim što zazirem od pojma "drolja", jer najčešće označava onu koja daje svima samo ne njemu i od opisivanja snošaja kao njenog "davanja", još više zazirem od generalizacija. Pa ipak, postoje neke koje smatram valjanima.

Mislim da muškarci moguće kopulativne partnerice gledaju "subtraktivno" - iz ukupne ženske populacije izuzmu one (obje :D) s kojima baš eto nikako ne bi mogli. Žene, pak, to rade "aditivno" - krenu od nule pa gledaju one s kojima bi mogle.
Lastan

Post 18 Sep 2011, 16:18

Hekatonhir wrote:Tko mu je kriv što više mari za vlastite komplekse i za ono što ljudi govore nego za ono što mu tupi vlastiti tintilinić. S jedne se strane boji reakcije okoline na to kako mu se cura oblači. A s druge ga je prpa da ne odjezdiš s nekim. Papak.
Ja ću pogledati curu koja izbaci sise na gotovs (pa bila i moja :D), ali iako ću neke odjevne kombinacije pogledati (naročito ako su na dobru tijelu), ne znam koliko bi me cura koja se droljasto oblači mogla privući za nešto više od seksa.
Jer jebiga, ako me gađa u centar za vid, ostali se centri gase i ne uspijevam vidjeti koliko je draga, dobra, pametna… vidim kolike sise ima. :D

A bogme i žene imaju dvostruke kriterije: jedne za oploditelja, druge za skrbnika/odgojitelja djece.
Svi mi igramo igru daleko stariju od civilizacije, logike i moralnih principa. O monogamiji da ne govorim. :D

Tako da nije meni čudno što muškarci neke žene samo žele pojebati, a drugima bi se i ženili.
Ako si gladan, pojest ćeš čak i nešto iz McDonald’sa, no uglavnom to nećeš smatrati vrhuncem kuhinje. :ne zna:
Beta ženka

Post 18 Sep 2011, 16:23

Lord Byron wrote: Osim što zazirem od pojma "drolja", jer najčešće označava onu koja daje svima samo ne njemu i od opisivanja snošaja kao njenog "davanja", još više zazirem od generalizacija. Pa ipak, postoje neke koje smatram valjanima.

Mislim da muškarci moguće kopulativne partnerice gledaju "subtraktivno" - iz ukupne ženske populacije izuzmu one (obje :D) s kojima baš eto nikako ne bi mogli. Žene, pak, to rade "aditivno" - krenu od nule pa gledaju one s kojima bi mogle.
Lastan wrote: Ja ću pogledati curu koja izbaci sise na gotovs (pa bila i moja :D), ali iako ću neke odjevne kombinacije pogledati (naročito ako su na dobru tijelu), ne znam koliko bi me cura koja se droljasto oblači mogla privući za nešto više od seksa.
Jer jebiga, ako me gađa u centar za vid, ostali se centri gase i ne uspijevam vidjeti koliko je draga, dobra, pametna… vidim kolike sise ima. :D

A bogme i žene imaju dvostruke kriterije: jedne za oploditelja, druge za skrbnika/odgojitelja djece.
Svi mi igramo igru daleko stariju od civilizacije, logike i moralnih principa. O monogamiji da ne govorim. :D

Tako da nije meni čudno što muškarci neke žene samo žele pojebati, a drugima bi se i ženili.
Ako si gladan, pojest ćeš čak i nešto iz McDonald’sa, no uglavnom to nećeš smatrati vrhuncem kuhinje. :ne zna:
Jeb'ga, onda sam ja izrod ispao iz prirodnih okvira... kod mene ti neki nagoni ili ne postoje ili su preslabi da bi se ispoljili. :ne zna:
Zato sam znala dobivati kartone (i RL-ovske) kad sam pitala zašto ovo ili ono, a drugima je potpuno normalno ili prirodno. :zubo:
Lastan

Post 18 Sep 2011, 16:27

Beta ženka wrote:Jeb'ga, onda sam ja izrod ispao iz prirodnih okvira...
Pa ono… jesi. Inače bi, recimo, željela djecu. :zubo:
Ukratko, na tebe se čitav jedan segment ne odnosi; uopće ne tražiš oploditelja. Valjda.
Beta ženka

Post 18 Sep 2011, 16:31

Lastan wrote: Pa ono… jesi. Inače bi, recimo, željela djecu. :zubo:
Ukratko, na tebe se čitav jedan segment ne odnosi; uopće ne tražiš oploditelja. Valjda.
Pa... da. Da ne govorim o tabu-temama "biste li iz goruće kuće prije spasili susjedovo dijete ili svog psa" i slične pizdarije. :zubo:

Zato i sam i postavila ovu temu - ok, mogu poštivati da smo različiti i da tako rade biološki mehanizmi (a neke od njih mi je bilo jako teško prihvatiti "pod normalno", kao ovo o kukavičjim jajima i sl.) ali da ću razumjeti - teško. Nemam takav sklop u glavi. Ako poludim za koju godinu kad zakuca kriza srednjih godina na vrata i puknu me hormoni, možda ću razumjeti. :mama:
Stitch
Head Honcho
Post 18 Sep 2011, 16:37

Lastan wrote:
Jasno. Samo što oblačenje nije nikakav kriterij. Neke vole provocirati, neke su ekshibicionistice. Ni ponašanje to nije jer ne možeš objektivno utvrditi što je istina a što ne; što je posljedica zlih jezika i zavisti a što doista promiskuitet.

Zato rijetko kad vjerujem tuđim pričama. Žene vole ogovarati žene. Muškarci vole ogovarati žene. Motivi su im različiti, ali posljedice su iste: netko postane ozloglašen a da za to nema pravog razloga.
Potpisi su za budale.
Lastan

Post 18 Sep 2011, 16:44

Hekatonhir wrote:Jasno. Samo što oblačenje nije nikakav kriterij.
Jest nekakav; pitanje je koliko je dobar.
A to se pitanje pak može postaviti za većinu kriterija. :mig:

Daleko od toga da mi je posebno bitan ili relevantan, no kao komponenta sigurno postoji.
Neke vole provocirati, neke su ekshibicionistice. Ni ponašanje to nije jer ne možeš objektivno utvrditi što je istina a što ne; što je posljedica zlih jezika i zavisti a što doista promiskuitet.

Zato rijetko kad vjerujem tuđim pričama. Žene vole ogovarati žene. Muškarci vole ogovarati žene. Motivi su im različiti, ali posljedice su iste: netko postane ozloglašen a da za to nema pravog razloga.
Svi volimo ogovarati. Zato imamo ovaj forum. :cerek:
Beta ženka

Post 18 Sep 2011, 16:52

Lastan wrote: Jest nekakav; pitanje je koliko je dobar.
A to se pitanje pak može postaviti za većinu kriterija. :mig:

Daleko od toga da mi je posebno bitan ili relevantan, no kao komponenta sigurno postoji.
Nije bez vraga da odijelo čini čovjeka. Htjeli-ne htjeli, oblačenjem ipak dajemo neki "statement".
Svi volimo ogovarati. Zato imamo ovaj forum. :cerek:
Ma sve ok, dok nije zlonamjerno i širenje laži, u što se ogovaranje često pretvori. :tuzni:
Stitch
Head Honcho
Post 18 Sep 2011, 17:46

Beta ženka wrote:Nije bez vraga da odijelo čini čovjeka. Htjeli-ne htjeli, oblačenjem ipak dajemo neki "statement".
Stoji - samo što je riječ o halo-efektu koji uopće ne mora biti točan, a ljudi se uglavnom dugo drže tog prvog dojma.
Potpisi su za budale.
dejzi

Post 18 Sep 2011, 19:31

Ne znam kakav im je mehanizam.
Ono što znam jest da oni koji upotrebljavaju frazu "žena daje pičke", smatraju drolijom ženu koja se ne boji pokazat atribute i seksat se kad joj to paše, a ne kad selo kaže da je u redu, nisu za niš. Jebat nešto takvo je fuj, nedopok zaljubit se čak.
Ne volim te nesigurne i za selo brinuće, tko ih jebe.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Beta ženka

Post 18 Sep 2011, 19:35

dejzi wrote:Ne znam kakav im je mehanizam.
Ono što znam jest da oni koji upotrebljavaju frazu "žena daje pičke", smatraju drolijom ženu koja se ne boji pokazat atribute i seksat se kad joj to paše, a ne kad selo kaže da je u redu, nisu za niš. Jebat nešto takvo je fuj, nedopok zaljubit se čak.
Ne volim te nesigurne i za selo brinuće, tko ih jebe.
Drugim riječima - kad su žene takve kao i oni.
Zato mi je bilo sve jasno kad bi mi muškarac rekao da ne voli Samanthu iz Seksa i grada. :D
dejzi

Post 18 Sep 2011, 19:53

Beta ženka wrote: Drugim riječima - kad su žene takve kao i oni.
Zato mi je bilo sve jasno kad bi mi muškarac rekao da ne voli Samanthu iz Seksa i grada. :D
Pae, to je sasvim solidan test. Ne bi mi nikad palo na pamet upotrijebit ga, al to je to. :D
Ili kad kaže da nikad ne bi bio sa ženom koja daje na prvom dejtu. Takve konstrukcije su red alert.
Beta ženka

Post 18 Sep 2011, 19:55

dejzi wrote:
Pae, to je sasvim solidan test. Ne bi mi nikad palo na pamet upotrijebit ga, al to je to. :D
Ili kad kaže da nikad ne bi bio sa ženom koja daje na prvom dejtu. Takve konstrukcije su red alert.
Točno to, jako dobar filter.
Znam za slučaj lika koji je raskinuo vezu od preko 2 god. zato što mu je "ona dala odmah". :D
Al rekla bih da je to samo lame excuse.
dejzi

Post 18 Sep 2011, 20:00

Beta ženka wrote: Točno to, jako dobar filter.
Znam za slučaj lika koji je raskinuo vezu od preko 2 god. zato što mu je "ona dala odmah". :D
Al rekla bih da je to samo lame excuse.
Nah, njemu je smetalo još 500 stvari, ovo mi je bilo najlakše reći da ga nitko ne pita detalje. Većina će, na tako nešto, onako utješno ga grlit i klimat glavom. "Znam, znam, kakva drolija."

Mislim, jasno je da ti netko može odgovarat samo na jednu večer, a netko i na tisuće njih. Ali razlog tome nije "jer je dala/jer je drolija". :ne zna:
  • Information