ali smiješ mi i ovdje reći koliko sam predivna
Gutam s guštom, jebeš ananas! II
- Megalodona
mulice, upaljen mi je msn.
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
- Megalodona
sašice, otvori, naslov su se cure valjda već dogovorile, ne znam.
ili otvori sutra, u miru, kako god hoćeš
ili otvori sutra, u miru, kako god hoćeš
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
-
Almost Rosey
Dobro, jel vi mene trolujete ili što?Vodena » wrote:A čiji je on plus bio?![]()
Štajaznam. Nečiji. Internetski. Guglala sam "positive pregnancy test" i srčala međ' slikama najreprezentativniji e da bih mogla opizdit retardiranu šalu na komentar "a oć'mo mećat plusove" na temi o mitingu jer mi je to bila prva asocijacija.
Ono, s jedne strane imam podrobne analize mnogokoje svoje karakteristike, a s druge ljudi fakat misle (ili me jebu
-
Almost Rosey
Pda, slike hrane prije nego je, erm, probavljenaElliQuinn » wrote:Aštajaznam, neki ovdje rade i intimnije stvari, recimo, meću slike svoje hrane.
'noćka, Sašenko
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Da si nevina?Vodena » wrote:Ja sam jedna od onih koja je svoje popila prije braka. I dosta mi bilo. Popušila također. Al nisam nikad uvlačila.
Daklem, ne pijem, tj vrlo malo, vino ili aperAtiv, ne pušim, nikad nisam probala nikakve vrste droge.![]()
Na svojoj svadbi jedino što sam popila je pjenušac za vrijeme rezanja torte.
Svi su mislili da smo ja i mm pijani koooo nekooooo, a ni ja ni on dalje od juicea nismo išli.![]()
Mi smo jedni od onih bedaka koji se opuste u dobrom društvu bez kapi alkohola.![]()
I kaj još da velim?
-
Almost Rosey
Ma oke, ali ono, nije to moj M.O.Vodena » wrote:Rouzi, nisam znala za štapić, mislim da sam ja prvog sejvala. Testa. Ostale nisam.![]()
E i na ono pitanje mi moš i ovdje odgovorit, mislim da sam možda offtopic na Ozbiljnome.
meg, nema te meni na msn-u 
sašenka, nećemo preimenovat, moramo otvorit novi! jer starome topiku fali pižđenje oko novog naslova i nove otvaračice! i to je sad ovo...ovo je prijelazni volume! e! : o
ne znam jesam još nešto mislila reć
sašenka, nećemo preimenovat, moramo otvorit novi! jer starome topiku fali pižđenje oko novog naslova i nove otvaračice! i to je sad ovo...ovo je prijelazni volume! e! : o
ne znam jesam još nešto mislila reć
meg ti je glupa!!! :xlux:
-
Almost Rosey
Oukej, gdje da ja napišem Anderlonu da bi mogao i Dildača smijenit? Muški kutak je sve samo nije muški.
Ja nisam mogla tamo ni prismrdit da mi nije zakeljio makar žutog. A onda i crvenog. Ala sam se peemova nadobivalaaaaa.
Jebali ga bunceki i svrake.
A bogami, ne znam kad je zadnji put išta skuvao?
Ja nisam mogla tamo ni prismrdit da mi nije zakeljio makar žutog. A onda i crvenog. Ala sam se peemova nadobivalaaaaa.
A bogami, ne znam kad je zadnji put išta skuvao?
-
- Information
-