Sven Väth - Dein Schweiss
Muzika na struju
vrrrlet wrote: Ovaj sam našao na netu, kao spoj onoga što išće Ze i što išće Tea Tree (osobno mi je malo preumiveno, jab' to hardkorizir'o).
... ure=fvwrel
Mogli bi staviti još ponešto ovog tipa ("umiveno"), za sve nas kojima u standardnu opremu nisu ušli detektori za seljačiju i jeftine doskočice.
Prilažem ovo.
Thx.
Malo komercijalnije:
Last Feeling 2010
Malo tvrđe (ne računajući 2 uvodna tracka
):
On weird paths
Malo komercijalnije:
Last Feeling 2010
Malo tvrđe (ne računajući 2 uvodna tracka
On weird paths
Ovo je the track.
Šteta na prevelikoj popularnosti, sjebava je u komercijalu.
Kad sam ovo prvi put čuo imao sam samo 9 godina.
Nemam što reći, samo ću 'vako: L'Esperanza
Ze. » wrote: Malo komercijalnije:
Last Feeling 2010
Malo tvrđe (ne računajući 2 uvodna tracka):
On weird paths
Skinula i preslušavam.Baš sam je voljela...nemoralan wrote:
Kad sam ovo prvi put čuo imao sam samo 9 godina.![]()
Evo, stari trenser ali odrastao na House-u jer je to jedino što se u mom gradu može slušati. Sjećam se da je dvaput gostovao Astralis. Koja je to promjena bila. 
Anyway, što se mojeg konzumiranja elektronike tiče, čini se da sam se dosta odmakao ali, kada me uhvati želja onda ili nešto sa http://www.di.fm ili preko torrenta neki od novijih setova
"Armin Van Buuren - A state of trance" radio emisije.
Anyway, što se mojeg konzumiranja elektronike tiče, čini se da sam se dosta odmakao ali, kada me uhvati želja onda ili nešto sa http://www.di.fm ili preko torrenta neki od novijih setova
"Armin Van Buuren - A state of trance" radio emisije.
Ne dajmo da potone struja!!!
Skinny Puppy - Smothered Hope
Nego, vidim pattern: Ze meće samo psychedelic, ja samo EBM.
Što bi se reklo: ptice, jato, svatko svome
tako nešto 
Skinny Puppy - Smothered Hope
Nego, vidim pattern: Ze meće samo psychedelic, ja samo EBM.
Što bi se reklo: ptice, jato, svatko svome
Front Line Assembly - Digital Tension Dementia
Ponavljam se s FLA, ali, jaoooo! Kako su dobri, uvijek i svaki put iznova umrem kad ih čujem!
Edit:
Još ću malo: Body Count

Još edit, ponijelo me
Skinny Puppy - Dig it
Ponavljam se s FLA, ali, jaoooo! Kako su dobri, uvijek i svaki put iznova umrem kad ih čujem!
Edit:
Još ću malo: Body Count
Još edit, ponijelo me
Skinny Puppy - Dig it
Da da. Rekao je da je skladao sa sluškama da Bumba ne čuje. Morebit je šmrkao pod maskom da Bumba ne vidi. Je li hodao s maskom po stanu ovih dana? Ako je, postoji velika šansa da se drogira.
Tja, smrdljivi house je progutao i Zagreb. A i ovo trensa što ima je dosta komercijalno smeće. Da nema stare goa ekipice koja tu i tamo napravi parti, morali bi jadni u inozemstvo.Potjeh » wrote:Evo, stari trenser ali odrastao na House-u jer je to jedino što se u mom gradu može slušati. Sjećam se da je dvaput gostovao Astralis. Koja je to promjena bila.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Ostali su samo tragovi ljepila po licu... 
Nekoć davno sam se i ja ložio na haus...nisam znao bolje...
Samo mi se čini da je i taj i takav haus postao još komercijalniji u međuvremenu. A i ovaj dubstep koji je masu popularan mi je dosadan do bola.
Oko klasične trensulje sam poprilično ambivalentan - ima dobrih stvari, ali masa su nekakvi vokalići i slina sintisajzeri.
Samo mi se čini da je i taj i takav haus postao još komercijalniji u međuvremenu. A i ovaj dubstep koji je masu popularan mi je dosadan do bola.
Oko klasične trensulje sam poprilično ambivalentan - ima dobrih stvari, ali masa su nekakvi vokalići i slina sintisajzeri.
Ma ja kad kažem trens mislim na gou i psy, vokaliće i slinosajzere ne volim.Ze. » wrote:Ostali su samo tragovi ljepila po licu...
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
-
- Information
-