Pa nastavila sam jesti.Almost Rosey » wrote:Iii, zbogom, doručče.
Još najbolje da mi mali žoharčić koji izgleda k'o sjemenka pokvari doručak.
Pa nastavila sam jesti.Almost Rosey » wrote:Iii, zbogom, doručče.
..drugi put trazi da ti pospu malo s tim sjemenkama.Morticia » wrote:
Pa nastavila sam jesti.
Ja sam se zapravo pozdravila sa svojim doručkomMorticia » wrote:
Pa nastavila sam jesti.
Onda je vjerojatno bio žohar, a sjemenke su poslužile za kamuflažu.Morticia » wrote:Pa i posuto je sjemenkama.
Zato i nisam sto posto sigurna da je bio žohar.
Zajutarče. Nepostojano a. Tako ti i treba kad ne veliš marenda...a unda » wrote: ..i zajutrce..
ElliQuinn » wrote: Zajutarče, valjda.
..ma, bogati..e, da, kako vam kupus, to bi vi htjeli..Hekatonhir » wrote:
Zajutarče. Nepostojano a. Tako ti i treba kad ne veliš marenda.
Jednina: N zajutrak; G zajutarka; D zajutarku; A zajutrak; V zajutarče; L zajutarku; I zajutarkom.
Množina: N zajutarci; G zajutaraka/zajutraka; D zajutarcima; A zajutarke; V zajutarci; L zajutarcima; I zajutarcima.
A da to raščistite na Hobijima? Da mi ožive i tako to?Morticia » wrote:E Vodena, došla si mi k'o naručana, baš tebe trebam!
Dakle... Ormarić za cipele, od obične bijele iverice.
Želim ga ofarbati u zeleno. S time da bih htjela da mi ostanu po njemu bijeli cvjetići.
Znači... Koja boja je najbolja za takve pothvate, treba li mi i lak i gdje se mogu (mogu li uopće?) kupiti šablone koje bih polijepila da mi ostanu ti bijeli cvjetovi?
Fala.
Vodena wrote:Dobar dan.
Sunce sija, moram peći tortu, pojeli čevape, ne radi se više danas iz tehničkih razloga, kupila sam nekoliko vrsta uradi sam časopisa i imam toliko ideja za Pošić da ću ak ovak nastavim jesti krumpire do istog...uglavnom kupila brdo materijala, ukrasnih traka, a toliko mi još toga treba.....inače sjebah se pa kupih petnaest metara neke fine trake, mislila sam da je po tri kn, kad ono preko devet.![]()
Ne pitajteeeeeeee koliko sam sve skupa platila....
Inače jedva čekam da mi tulipani odu u školu da idem nekaj delat.
torta?
I zašto vi muškarci ne možete zguza durat više od nekoliko sekundi?????'![]()
![]()
![]()
![]()
..eh, zene..Morticia » wrote:E Vodena, došla si mi k'o naručana, baš tebe trebam!
Dakle... Ormarić za cipele, od obične bijele iverice.
Želim ga ofarbati u zeleno. S time da bih htjela da mi ostanu po njemu bijeli cvjetići.
Znači... Koja boja je najbolja za takve pothvate, treba li mi i lak i gdje se mogu (mogu li uopće?) kupiti šablone koje bih polijepila da mi ostanu ti bijeli cvjetovi?
Fala.
Preseli me.ElliQuinn » wrote: A da to raščistite na Hobijima? Da mi ožive i tako to?
Ma najobičniji, gladak i velik.Vodena » wrote:Ormar je bijeli? Jel velik?
ovo za smajlića
Dakle, ako nije gladak i velik (ormarić) onda ti preporučam da odeš u vaš Lumos, tam imaš farbi kakve ti srce želi. A i šablona.
Iako bih ja uvijek radije prefarbala sve u zeleno, a onda radila bijele cvjetove.
Kakve cvjetove želiš?

Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests