A u ku... kuruz.
Kako zasjeniti mladu i/ili drugu kumu na svadbi?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 833 times
- Been thanked: 1595 times
exina haljina je prekrasna, al' ono, ne treši prekrasna nego baš prelijepa. Samo preduga. 
jezini prijedlozi će biti pažljivo razmotreni. Uključujući i prasetinu.
jezini prijedlozi će biti pažljivo razmotreni. Uključujući i prasetinu.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
*jezebel* » wrote: ... ova moze posluziti i kao udaralo ...
Herp, ja nudim konkretnu pomoć; bajica ima krasan rozi veo, skoro pa ružičast, razmisli
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 833 times
- Been thanked: 1595 times
Ne trebaju ti ni pomoć ni haljine. Lijepa si, jebiga. Lijepa ćeš biti u čemu god dođeš. A mladu ostavi, ipak je to njen dan. Što da ti drugo velim.
Ne trebaju ti ni pomoć ni haljine. Lijepa si, jebiga. Lijepa ćeš biti u čemu god dođeš. A mladu ostavi, ipak je to njen dan. Što da ti drugo velim.
Potpisi su za budale.
Pa, to mi se čini kao najizglednija opcija, da.dejzi » wrote:Herp, kakva tvoja haljina mora biti? Kratka i roza?
Odmah si je zadržim i za vlastitu svatpu.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Hvala, Hek.Hekatonhir » wrote:Vi žene vražji ste narod.
Molim te, ne trolaj više nego počni doprinositi, hvala.
Prva opcija je ocijenjena izvedivom i bit će uzeta u obzir.daze » wrote:Ovako se zasjenjuje mlada:
Druga opcija je opit se ko majka, maznut mikrofon i pjevat Ave Mariu u crkvi.
Druga opcija je odbačena zbog trunke ljudskosti u meni.
daze » wrote:Ovako se zasjenjuje mlada:
Druga opcija je opit se ko majka, maznut mikrofon i pjevat Ave Mariu u crkvi.
slažem se
prvo,
drugo, herpe,

a sad za ozbiljno

bilo je jednostavno, uguglala sam pink slutty animal print dresses
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ljudski je zasjeniti najbolju prijateljicu, ali samo na određen način.Herp » wrote:
Prva opcija je ocijenjena izvedivom i bit će uzeta u obzir.
Druga opcija je odbačena zbog trunke ljudskosti u meni.
Nisam maliciozan. Samo nemam više ništa pametno za reći. Idem dalje.
0 new messages
Dođi u djelomično prozirnoj haljini kroz koju se ne vide samo bradavice, nego i cijele sise, kad se jače zabuljiš.
Ovo s rozim/bijelim dizajnom haljine će je zasjeniti možda samo u očima modnog mačka i drugih bridezilla, za široku publiku treba nešto konkretnije.
Ovo s rozim/bijelim dizajnom haljine će je zasjeniti možda samo u očima modnog mačka i drugih bridezilla, za široku publiku treba nešto konkretnije.
Biti i mniti svemiropolisno
nije loše pri lovljenju buketa da ti ispadnu sise iz haljine.
ili, dosta privuče pažnje ako imaš velike grudi u koktel haljini s dekolteom, i cupkaš i svako toliko podižeš haljinu preko bradavica.
i mladoženja te gleda i svi ostali, i kamera
nisam bila ja, ja sam gledala
ili, dosta privuče pažnje ako imaš velike grudi u koktel haljini s dekolteom, i cupkaš i svako toliko podižeš haljinu preko bradavica.
i mladoženja te gleda i svi ostali, i kamera
nisam bila ja, ja sam gledala
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Epic!*jezebel* » wrote:
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Seksi.Pješčana » wrote:nego, kako vi gledate na oblačenje bijelog kad niste mlada a idete na svadbu?
Biti i mniti svemiropolisno
- Nikolajevna
Herpe, mislim da ti je ovo najbolji savjet ako želiš zasjeniti mladuPješčana » wrote:nije loše pri lovljenju buketa da ti ispadnu sise iz haljine.
i mladoženja te gleda i svi ostali, i kamera![]()
Life is short. Smile while you still have teeth.
Prvi put sam pravilo neoblačenja bijelog vidjela na drugom forumu i ostalaPješčana » wrote:nego, kako vi gledate na oblačenje bijelog kad niste mlada a idete na svadbu?
Ne znam, smiješno mi je da se itko brine oko toga kako su drugi obučeni, mlade obično imaju šljašteću kič krinolinu, teško da će ijedna gošća doći baš takva. A one fore, da bi se moglo zamijeniti za mladu, wtf
Kratke i roze:

Ako si jako vitka, ovakve, ko tulipan, mi se čine in u zadnje vrijeme

-
- Information
-