Pa zašto si sejvala doakz? Zar bi netko bio tako okrutan i obrisao ti teško stečene pobjedničke postove?
uparite trkeljaše - vrtuljak ljubavi!
Groupie :cerek:
Kladim se da je i one drugima koje je tako ekspresno davao, prepisao iz nekog časopisa. A onda su valjda ukinuli časopis i jebiga. Ostadosmo mi bez horoskopa.Nica » wrote:
U pravu si.I ja sam ga mislila pitati horoskop, ali sam na vašim primjerima vidjela da to ne bi imalo smisla.
A ima na internetu horoskopa, nije valjda forum jedino što zna guglati.ex_anais » wrote:
Kladim se da je i one drugima koje je tako ekspresno davao, prepisao iz nekog časopisa. A onda su valjda ukinuli časopis i jebiga. Ostadosmo mi bez horoskopa.
Takvi su muškarci, pokažeš im malo osjećaja, spomeneš brak, djecu, subote uz romantične filmove i oni pobjegnu.ex_anais wrote:
Ne, otjerala sam ga. Iskazivanjem osjećaja.![]()
Ni to me ne čudi.
Ali dva gosta su tu. Ali ne čitaju nas.
Mislim da mi komp neće još dugo živjeti ako ga ubrzo ne pošaljem na odmor. 
Google Bot me ne voli, uvjerena sam.
Slušam Jovanottija, ne kužim više od deset riječi, ali melodija, glas i sama pjesma me rastužuju. Bježim dok nisam postala cmoljava.

Slušam Jovanottija, ne kužim više od deset riječi, ali melodija, glas i sama pjesma me rastužuju. Bježim dok nisam postala cmoljava.
Jel se samo meni čini da ih nikad ne vidimo zajedno?ex_anais » wrote:Google Bot je pobjegao, daze se vratio.
Nikoga on ne voli.Nica » wrote:Mislim da mi komp neće još dugo živjeti ako ga ubrzo ne pošaljem na odmor.
Noć.
Dobro ti se čini. Tko bi rekao od tog malog.Lastan wrote: Jel se samo meni čini da ih nikad ne vidimo zajedno?![]()
A mene, ko me j...?!
ElliQuinn » wrote:
Tebe ćemo svečano žrtvovati administratoru, ali to je tajna.
Iako nesto mi govori da je i on vec zauzet
-
- Information
-