Opet gutam - ništa nisam naučila!
Pitaj Lastana.Morticia » wrote:Samo da objavim, onome tko dovuče slafka ovdje plaćam u zlatu!
Bižuteriji, al' ajde.
Nisam klikala na linkovlje!
Drolijo, Ćestitam
Groupie :cerek:
evo pitanjce za znalce?
Uskoro dobivam nekoliko gošća muslimanske vjeroispovjesti, a ja sam totalni neznalica po tom pitanju, dakle, što se smije stavit na stol (za jesti i piti) što se ne smije govoriti, da se ne bih osramotila ili ih nedajbože uvrijedila ih, neki običaji.....i tak. Što da dam ženi za doručak, ručak i večeru osim piletine i priloga? I salate.
Muči me taj doručak. Čokolino?
edit-spavat će dvije noći pa su to dva doručka
Uskoro dobivam nekoliko gošća muslimanske vjeroispovjesti, a ja sam totalni neznalica po tom pitanju, dakle, što se smije stavit na stol (za jesti i piti) što se ne smije govoriti, da se ne bih osramotila ili ih nedajbože uvrijedila ih, neki običaji.....i tak. Što da dam ženi za doručak, ručak i večeru osim piletine i priloga? I salate.
Muči me taj doručak. Čokolino?
edit-spavat će dvije noći pa su to dva doručka
Ja bih se najmanje uvrijedila da me netko ležerno i normalno upita što jedem, umjesto da iz toga radi misteriju i potajno pokušava dešifrirati što i kako.
Pa nisu cirkuske nakaze, za boga miloga.
Pa nisu cirkuske nakaze, za boga miloga.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
pitala sam ju, rekla je ne tikvice, patliđane i svinjetinu, a ja bih htjela kao svaka dobra domaćica napraviti nešto što im odgovara
za ručak će biti roštilj, piletina i još nekog mesa, salata i prilog, muče me više te večere i doručci, nema salama, pršuta......šunke s jajima....
za ručak će biti roštilj, piletina i još nekog mesa, salata i prilog, muče me više te večere i doručci, nema salama, pršuta......šunke s jajima....
Jaja, teleće hrenovke (pileće, pureće) , sirni namazi, goveđa pečenica (još bolja od pršuta), peciva, kroasani, pečeno povrće, palačinke, sudžuk, paštete riblje (goveđe, kokošje), losos, tuna, forneti....
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Ja svoje prijatelje pitam kakav doručak preferiraju, bez obzira na vjeru. Neki žele samo kavu i pecivo, neki piju samo čaj i jedu voće za doručak. Po želji se lako skuhaju jaja ili ispeku omleti.Vodena » wrote:Ok skužila sam, hvala. Inače dolazi u petak, a ja nemam puno vremena za ispitivanje i šoping, pa zato pitam. To je to?
E, baš si me sad morala podsjećati kad razmišljam o tome da napravim jedan topli sendvič s kulenom. Sad sam i gladna i jadna. Da sam ga napravila bila bih samo jadna.
Bok bok bok 
Kupila sam si napolitanke, Jadro kokos, nakon nekih mjesec dana što ih nisam kupovala jer sam bila tamanila po dvije kutije tjedno. I čini mi se ko da su ih malo prepekli
i dalje su hrskave, ali nekako ko da su prepečene. Jel to moguće?
Fine su mi i dalje, al su prije bile bolje.
Kupila sam si napolitanke, Jadro kokos, nakon nekih mjesec dana što ih nisam kupovala jer sam bila tamanila po dvije kutije tjedno. I čini mi se ko da su ih malo prepekli
Happy Easter!
- Beta ženka
Vodena » wrote:pitala sam ju, rekla je ne tikvice, patliđane i svinjetinu, a ja bih htjela kao svaka dobra domaćica napraviti nešto što im odgovara
Nisam znala da doručak obavezno mora biti sa svinjetinom. Pa ja živim u teškoj zabludi.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Odvikla si se.aisling » wrote:Bok bok bok
Kupila sam si napolitanke, Jadro kokos, nakon nekih mjesec dana što ih nisam kupovala jer sam bila tamanila po dvije kutije tjedno. I čini mi se ko da su ih malo prepeklii dalje su hrskave, ali nekako ko da su prepečene. Jel to moguće?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 786 times
- Been thanked: 1496 times
Ne, zaboga. Grijat ćeš kulen? Uimeocaisinaiduhasvetoga. To se ne grije. Pršut također. To su delikatese, jedu se takve kakve su. Za topli sendvič služi šunkarica.Margarita » wrote: E, baš si me sad morala podsjećati kad razmišljam o tome da napravim jedan topli sendvič s kulenom. Sad sam i gladna i jadna. Da sam ga napravila bila bih samo jadna.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-